stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Starea sportului in vreme de coronavirus!

Publicat

în

Ligue 1 si Ligue 2 nu se vor mai relua in acest sezon, din cauza pandemiei de coronavirus. Clasamentul din acest moment va fi omologat drept cel final. PSG este campioana.

Campionatul de fotbal al Olandei, Eredivisie,  a fost anulat pentru acest sezon! In consecinta, titlul de campioana nu va fi acordat, nicio echipa nu va retrograda si niciuna nu va promova!

Turneul de tenis de la Roland Garros a fost reprogramat pentru data de 27 septembrie 2020.

Prima liga de fotbal din Coreea de Sud, Kleague, va incepe in data de 8 mai 2020.

Euro 2020: UEFA a confirmat deja amânarea competitiei cu un an, pentru vara anului 2021.

Europa League / Liga Campionilor: Deși finala Ligii Campionilor fusese amanată pentru data de 27 iunie, UEFA a emis o noua amanare, pana cand se vor relua campionatele interne.

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a declarat ca se analizeaza chiar o schimbare de format pentru cele doua competitii (doar cu un singur meci eliminatoriu disputat), astfel incat ele sa se poata incheia in luna august. Dar deocamdata nu se stie nimic clar aici.

Premier League: Prima data avansata pentru reluare a fost 3 mai 2020, dar e clar ca ea nu poate fi luata in considerare acum, cand pandemia e la un nivel ridicat in Marea Britanie.

La Liga Presedintele federatiei spaniole de fotbal, Javier Tebas a confirmat in La Gazzetta dello Sport din 7 aprilie ca sunt luate in considerare doua date pentru revenire: 29 mai sau 6 iunie. Nu ar trebui sa se depaseasca luna  august pentru finalizarea sezonului. In ipoteza anularii sezonului 2019-2020, pierderile banesti estimate ar fi de minim 150 de milioane euro.

Seria A:  Nu   exista o dată oficiala de reluare, si e firesc sa fie asa, avand in vedere cat de crunt a fost lovita Italia de Coronavirus.  S-au avansat , totusi trei variante de reluare a campionatului: 23-24 mai, 30-31 mai sau 6-7 iunie. Revenirea la antrenamente ar urma sa se intample la mijlocul lunii mai.

Bundesliga: Se pare ca nemtii vor fi primii dintre cele cinci mari campionate care se vor intoarce pe gazon. Echipele din Bundesliga au reluat deja antrenamentele, intr-un fel sau altul, adaptati la conditiile actuale.  Potrivit site-ului Bild, data de 9 mai, este cea mai probabila pentru reluarea competitiei, cel mai probabil fara spectatori. 

Liga 1 de Romania – Se vehiculeaza datele se  2 sau 7 iunie reluarea campionatului din Romania, daca starea de urgenta nu se va prelingi dupa data de 16 mai si se vor putea relua antrenamentele.

SURSA: LEGALBET

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Evanghelia zilei, 3 iulie

Publicat

în

De către

În duminica a treia după Rusalii Sfânta Evanghelie ne vorbește despre atitudinea pe care trebuie să o manifestăm în fața grijilor vieții.
„Zis-a Domnul: Luminătorul trupului este ochiul; dacă ochiul tău va fi curat, tot trupul tău va fi luminat. Iar dacă ochiul tău va fi rău, tot trupul tău va fi întunecat. Deci, dacă lumina care e în tine este întuneric, dar întunericul, cu cât mai mult! Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui Mamona. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veți îmbrăca; oare nu este sufletul mai mult decât hrana și trupul decât haina? Priviți la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în hambare și Tatăl vostru Cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai presus decât ele? Și cine dintre voi, îngrijindu-se, poate să adauge staturii sale un cot? Iar de îmbrăcăminte de ce vă îngrijiți? Luați seama la crinii câmpului cum cresc: nu se ostenesc, nici nu torc, și vă spun vouă că nici Solomon, în toată mărirea lui, nu s-a îmbrăcat ca unul dintre aceștia. Iar dacă iarba câmpului, care astăzi este și mâine se aruncă în cuptor, Dumnezeu astfel o îmbracă, oare nu cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor? Deci, nu duceți grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Pentru că după toate acestea se străduiesc păgânii; doar știe Tatăl vostru Cel ceresc că aveți nevoie de ele. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, și toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6, 22-33

Continuă să citești

Actualitate

Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării

Publicat

în

De către

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că preţurile la carburanţi au scăzut, acest lucru fiind „o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării”, iar în perioada următoare este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate.

„Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării. În perioada următoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate. Instituţiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit intervenţia: ordonanţa de urgenţă în ceea ce priveşte compensarea şi ordonanţa anti-speculă”, a scris Ciucă, pe Facebook.

Continuă să citești

Actualitate

Rusia și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării rus: „O mișcare de bunăvoință”

Publicat

în

De către

Rusia confirmă că și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării din Rusia a confirmat că decizia a fost „un pas de bunăvoință” pentru a facilita transporturile de cereale.

„La 30 iunie, ca un pas de bunăvoință, forțele armate le Federației Ruse au finaizat sarcinile atribuite pe Insula Șerpilor și au retras garnizoana staționată acolo”, a declarat ministrul Apărării din Rusia.

„Astfel, s-a demonstrat comunității mondiale că Federația Rusă nu interferează cu eforturile ONU de a organiza un cordon umanitar pentru exportul de produse agricole din Ucraina”, a adăugat acesta, citat de The Guardian.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și