stiriacum.ro

Suntem sociabili

Uncategorized

Lucian Mîndruță zice că nu găsește gunoi pe malul Begăi! Voi timișorenii ce ziceți?

Publicat

în

Filozoful jurnalist Lucian Măndruță a venit la Timișoara să strângă gunoiul de pe malul begăi.

Dar surpriză „fake news” pus de cineva, de ceva, poate lovit doar de astenie,  a spus  într-o filmare că, este orașul fără mizerie.

Timișorenii ce zic??

 

Primăria Timișoara a preluat postarea lui Mîndruță.

 

https://www.facebook.com/1396947390320682/posts/5761486957200015/

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Românca Înșelată de un Fals Brad Pitt: O Adevărată Poveste de Înșelăciune Online De peste 50.000 de dolari

Publicat

în

De către

 

 

O româncă stabilită în Spania a devenit victimă a unei înșelăciuni ingenioase, căzând pradă unui impostor care s-a dat drept celebrul actor american, Brad Pitt. Potrivit relatărilor din La Region, femeia s-a trezit într-o situație financiară precară, după ce a fost păcălită să furnizeze date personale și să rămână fără niciun ban în contul său.

Povestea începe pe platforma de social media TikTok, unde românca a fost abordată de cineva care pretindea că este Brad Pitt. Inițial, falsul actor american i-a oferit o cartelă de membru VIP, iar ulterior au început să comunice prin intermediul aplicației de mesagerie WhatsApp. Femeia a fost surprinsă să primească chiar și o fotografie a unui permis de conducere care purta imaginea lui Brad Pitt.

„Am fost uimită să primesc un mesaj de la Brad Pitt pe TikTok și am început să-i răspund. Apoi, am primit și un permis de conducere cu fotografia lui. M-am simțit onorată și am fost uimită de atenția pe care o primeam”, a povestit românca.

Impostorul a început să se manifeste generos, promițându-i femeii o cutie plină cu bani și alte bunuri în valoare de 50.000 de dolari. Fără să ezite, românca a furnizat informații personale, inclusiv adresa de domiciliu, în speranța că va primi „cadoul” promis.

Ceea ce părea a fi începutul unei povești romantice și a unei oportunități financiare s-a transformat rapid într-o tragedie. Femeia și-a dat seama prea târziu că a căzut pradă unei escrocherii online ingenioase, pierzându-și economiile și rămânând cu o amintire amară a unui vis frânt.

Această întâmplare servește drept avertisment clar cu privire la pericolele existente în mediul online și necesitatea de a fi precauți în comunicarea și furnizarea informațiilor personale pe internet.

Continuă să citești

Învățământ

Profesorul Liviu Marșavina, Prorector al Universității Politehnica Timișoara, Decorat cu Titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Publicat

în

De către

 

 

Profesorul universitar Liviu Marșavina, inginer și membru corespondent al Academiei Române, a fost onorat vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii speciale, cu prestigiosul titlu de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Această distincție reprezintă cea mai înaltă recunoaștere pe care o instituție de învățământ superior o poate acorda unei personalități academice.

Titlul onorific a fost acordat la propunerea Departamentului de Inginerie Mecanică, din cadrul Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din Cluj-Napoca, în semn de apreciere pentru excelența profesională și academică a profesorului Marșavina. Contribuțiile sale semnificative în domeniul rezistenței materialelor, mecanicii ruperii și mecanicii experimentale, precum și colaborarea sa de excepție cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au fost recunoscute și apreciate în mod deosebit.

Liviu Marșavina, în calitatea sa de Prorector al Universității Politehnica Timișoara responsabil cu Cercetarea Științifică, Inovarea și Transferul Tehnologic, a demonstrat un nivel remarcabil de expertiză și angajament în promovarea excelenței academice și în dezvoltarea comunității academice și științifice.

Această distincție deosebită este un tribut binemeritat adus realizărilor și prestigiului profesional al profesorului Marșavina, și marchează o nouă etapă în recunoașterea contribuțiilor sale semnificative în domeniul academic și științific. Felicitări sincere și respectele noastre cele mai calde îi sunt adresate profesorului universitar Liviu Marșavina pentru această distincție remarcabilă și pentru contribuția sa de excepție la progresul științific și educațional în România și în întreaga lume.

Continuă să citești

Actualitate

Veste proasta pentru PSD Timis!”Cu siguranță Alin Nica va câștiga din nou alegerile pentru CJ Timiș” a glasuit Nicolae Ciuca!

Publicat

în

De către

Cu toate succesele preelectorale ale lui Fredy Simonis ,pesedistii din Timis nu au motive sa-l pupe in frunte pe Fredy cu toata alianta PNL -PSD ce initial pentru Timis , asigura candidat unic la presedentia CJTimis. Dupa ce ieri a venit de la Bucuresti strategia PNL la alegerile de anul acesta ,pesedistii trebuie sa-si caute candidat la CJTimis ce va da nas in nas cu actualul presedinte Alin Nica.Numarul alegatorilor din bazinul electoral PSD este mult mai mic cu toate sosirile anuntate cu emfaza de Simonis.                                                                                                      La Timisoara este clar cei de dreapta se vor imparti ,unii la Robu altii la Fritz. Timisoara are jumatate din numarul celor aflati pe listele de vot in Timis. Si ca sa fie clar , Timisoara nu va vota PSD inca 50 de ani de acum incolo.Sa nu fiu rau , vor vota doar 8-10 la suta ceea ce este putin , chiar foarte putin.Pe auristi nu-i pun la socoteala , nu ca nu ar lua si ei vreo 10 la suta.                                                                                               Sa mrgem in judet unde „maistorul” politic Danut Groza va da 80 la suta din votul celor din Sannicolau Mare , plus Lovrinul lui Marius Graur  plus Biled , plus Gottlob ,plus Satchinez ,plus Teremia Mare , plus Valcani ,acestia fiind  din „arondismentul”Danut Groza.                              Orasele in afara de Deta si Recas sunt toate peneliste ,si repet numarul votantilor depaseste cu foarte mult votantii din comunele asa zis pesediste.Mai puneti in straita PNL si Buziasul lui Sorin Munteanu ,Ciacova,Faget si Gataia. Sa nu uit de Lugoj unde Claudiu Buciu va candida ,nimeni nu stie din partea cui ,eticheta Buciu s-a sifonat rau de tot in ultimii patru ani cand cu chestia de consilier al viceprimarului nu a picat bine lugojenilor.Candidatul PSD Calin Dobra are dusmania actualei conduceri PSD Timis .Nominalizat cu greu de Simonis ce are sarcina primita de colegul de banca din liceu sa-l termine politic si nu numai .Calin Dobra are o amenintare de la o familie mafiota deoarece si-a permis s-o demufeze de la banul public pe sotia mafiotului sef.  Sa nu o mai lungesc cu calculele ,o concluzie la final.  La Timis nu mai este niciun semn de intrebare ,Alin Nica presedinte dupa cum declara Nicolae Ciuca.                                                                  O concurenta cu artificii  va fi la Timisoara unde Dominic Fritz trebuie sa reziste asaltului fostului primar Nicolae Robu ce incearca o „remontada”a la Bacelona. Sa nu-mi reprosati ca nu i-am bagat in seama pe cei de la AUR si Forta Dreptei (USR,PMP) deoarece pana azi i-am vazut dand doar cu gura.Si cu gura ce poti face ? Cu un oral nu merge la vot ,trebuie stampila!

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și