Actualitate

In Memoriam: Baschetul Românesc Plânge Pierderea lui Virgiliu Căpușan

Publicat

în

 

 

Comunitatea baschetului din România este în doliu după ce un nume important al acestui sport, Virgiliu Căpușan, s-a stins din viață la vârsta de doar 65 de ani. După o luptă îndelungată cu suferința, Virgiliu Căpușan a plecat dintre noi, lăsând în urmă o carieră impresionantă și amintiri durabile pentru toți cei care l-au cunoscut.

Virgiliu Căpușan a fost o prezență esențială în baschetul românesc, atât la nivel de juniori, cât și la seniori. De-a lungul carierei sale, a strălucit pe terenurile de baschet și și-a dedicat talentul sportului care l-a iubit. Cea mai mare parte a carierei sale de jucător a fost petrecută la Steaua București, unde a adus acasă nu mai puțin de 11 titluri de campion național la seniori.

După retragerea sa ca jucător, Virgiliu Căpușan și-a continuat legătura cu baschetul în calitate de antrenor. A activat la echipe precum CS Otopeni, Concordia Chiajna și, în ultimii ani, la Agronomia București, o echipă feminină de primă ligă.

În ciuda faptului că l-a părăsit fizic, amintirea și contribuția lui Virgiliu Căpușan la baschetul românesc rămân vii și vor continua să inspire generații de jucători și antrenori.

Federația Română de Baschet se alătură familiei lui Virgiliu Căpușan în acest moment dificil. Colaboratorii, prietenii și toți cei care au apreciat talentul și pasiunea sa pentru baschet împărtășesc tristețea pierderii sale.

Serviciul funerar va avea loc duminică, pe 15 octombrie, la ora 11:00, la Cimitirul Militar Ghencea 3. Suntem alături de familia și prietenii lui Virgiliu Căpușan în această perioadă de doliu și îi adresăm cele mai sincere condoleanțe.

Cu recunoștință și respect, ne luăm rămas-bun de la Virgiliu Căpușan, un etalon al baschetului românesc, și ne rugăm ca sufletul său să se odihnească în pace.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și

Exit mobile version