Actualitate

Marele meci de box la care se uită toată planeta este Fury vs Ngannou.

Publicat

în

 

 

Cântarul Pentru Marele Meci: Fury vs. Ngannou, Pregătiți pentru Confruntarea din Arabia Saudită.

La cântarul oficial pentru meciul lor de box, care va avea loc sâmbătă, în Riyadh, Arabia Saudită, Tyson Fury a cântărit oficial 277.7 de pounds, cu aproximativ cinci kilograme mai mult decât Francis Ngannou, care a cântărit 272.2 de pounds.

Pentru Tyson Fury (33-0-1, 24 KO-uri), aceasta este aceeași greutate pe care a avut-o în meciul său din trilogia cu Deontay Wilder din octombrie 2021. În ceea ce-l privește pe Francis Ngannou (17-3 MMA, 12 KO-uri, 4 submisii), aceasta este cea mai mare greutate la care a cântărit vreodată pentru un meci profesionist.

În timpul participării sale în UFC, limita pentru meciurile din categoria grea, care nu erau meciuri pentru titlu, era de 266 de pounds.

Acest meci va marca debutul lui Ngannou în boxul profesionist, după ce a semnat cu PFL, o mișcare care a urmat despărțirii de UFC și eliberării titlului de campion al acestei promoții.

„Se simte minunat”, a spus Ngannou după cântar atunci când a fost întrebat ce înseamnă pentru el să lupte împotriva lui Fury. „Știți ce spun: Pentru a face un pas mare înainte, trebuie să faci un pas înapoi. Așa că am făcut un pas înapoi și am făcut un pas foarte mare, foarte înalt. Cel mai înalt dintre cei înalți.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și

Exit mobile version