Internațional

Câinele Maiei Sandu l-a mușcat pe președintele Austriei

Publicat

în

 

** Incident neașteptat la Clădirea Președinției Republicii Moldova:**

Într-un eveniment neașteptat și neplăcut, Alexander Van der Bellen, președintele Austriei, a fost mușcat de mână de către Codruț, câinele Maiei Sandu, în timpul unei vizite în Republica Moldova. Liderul austriac a ales să îl mângâie pe Codruț, însă acesta a reacționat agresiv, mușcându-l pe președinte. A fost necesară aplicarea de bandaje pentru a trata mușcătura.

Incidentul a avut loc în Clădirea Președinției Republicii Moldova, unde cei doi lideri au susținut și o serie de declarații. În timpul vizitei, președintele austriac a folosit ocazia pentru a critica decizia guvernului său de a bloca aderarea României și Bulgariei la Spațiul Schengen.

Câinele, numit Codruț, a devenit parte a echipei de la Președinție acum aproximativ 7 luni, fiind adoptat de Maia Sandu după ce a fost găsit rănit pe stradă, în urma unui accident rutier. Din păcate, în urma accidentului, Codruț a rămas fără un picior.

Maia Sandu a împărtășit informații despre câinele său pe pagina sa de Facebook, menționând că, deși nu au reușit să-i salveze lăbuța, după câteva luni de tratament, Codruț aleargă bucuros în 3 picioare. Incidentul nefericit cu președintele Austriei aduce în prim-plan atât latura neașteptată a evenimentelor diplomatice, cât și povestea de curaj și reziliență a câinelui Codruț.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și

Exit mobile version