Actualitate

Primarul Timișoarei mai bine plantează copaci, decât să facă stadion

Publicat

în

 

 

Primarul Timișoarei mai bine plantează copaci, decât să facă stadion. Dominic Fritz se laudă pe facebook că plantează 2600 de pomi în zona Stadionului Dan Păltinișanu. La dărâmarea stadionului vedem câți rămân!?

 

Campanie, nu administrație!

 

 

Timișoara este martora unui scandal intensificat în urma declarațiilor primarului Dominic Fritz, care a fost acuzat că pune mai mult accent pe plantarea de copaci decât pe dezvoltarea infrastructurii sportive. Într-o postare pe Facebook, edilul se laudă cu plantarea a 2600 de pomi în zona Stadionului Dan Păltinișanu, dar criticii întreabă câți vor rămâne după demolarea stadionului.

Această abordare a stârnit nemulțumirea locuitorilor și a susținătorilor sportului, care consideră că primarul ar trebui să se concentreze pe proiecte care aduc beneficii imediate comunității, precum construirea și modernizarea infrastructurii sportive.

Acuzele au culminat cu etichetarea administrației ca fiind mai degrabă o campanie electorală decât o guvernare eficientă. Criticii susțin că gesturile de plantare de copaci pot fi privite ca mișcări de imagine, în timp ce proiectele majore, precum stadionul, par să fie amânate sau neglijate.

Primarul Fritz, pe de altă parte, rămâne ferm în poziția sa, susținând că îmbunătățirea calității mediului înconjurător este o prioritate și că proiectele legate de sport nu sunt neglijate, ci doar așteaptă momentul potrivit pentru implementare.

Această dispută a polarizat opinia publică din Timișoara, evidențiind divergențele de opinie în privința priorităților administrației locale. Oricare va fi rezultatul, este clar că dezbaterea va continua, alimentând tensiunile dintre cei care susțin proiecte ecologice și cei care consideră că infrastructura sportivă este o prioritate în dezvoltarea orașului.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și

Exit mobile version