Social

RETIM aduce curățenia în prim-plan: Autospeciale echipate cu sistem de spălare a pubelor de rezidual active în Zona 1 Timiș

Publicat

în

 

 

Locuitorii din Zona 1 Timiș au un motiv de bucurie și de așteptare în această săptămână, deoarece autospecialele performante ale RETIM, dotate cu un sistem de spălare a pubelor de rezidual, vor intra în acțiune. Cu un angajament ferm față de igienă și mediul înconjurător, această inițiativă evidențiază eforturile continue ale RETIM de a menține curățenia în comunitate.

Detaliile complete ale programului de spălare, inclusiv perioada și străzile vizate, sunt disponibile pe site-ul oficial RETIM la adresa https://bit.ly/Program_spalare_pubele_negre. Este important ca locuitorii să fie informați cu privire la aceste detalii pentru a asigura o colaborare eficientă și pentru a beneficia pe deplin de serviciile oferite.

Un apel cordial este făcut către toți cei din Zona 1 Timiș să scoată recipiente de colectare cu o seară înainte de programul stabilit, contribuind astfel la succesul acestei operațiuni de curățenie. RETIM încurajează implicarea activă a comunității pentru a asigura un mediu curat și sănătos.

Prin promovarea acestui program, #RETIM aduce un plus de atenție și responsabilitate față de gestionarea deșeurilor, subliniind importanța unei colaborări eficiente între furnizor și beneficiar pentru un mediu mai curat și sustenabil. 🚛💦♻ #ProgramSpalarePubele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și

Exit mobile version