stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

BĂUTURĂ SI ȚIGĂRI, asta arată GUVERNUL Orban!

Publicat

în

În timp ce le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, Ludovic Orban și miniștrii le încalcă. Dovada este o poză apărută pe o rețea de socializare și în care apar Ludovic Orban, Raluca Turcan, Lucian Bode, Bogdan Aurescu și Virgil Popescu. Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile.

Orban o afuma pe Turcan cu tigara, in timp ce discuta problemele romanilor.

Ministrii se pot lauda cu facultati sau doctorate, dar cand vine vorba de smecherie si putere, tot precum cei fara scoala se comporta.

sursa: stiripesurse

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

DNA , DNA , ai marfa la Birda!

Publicat

în

De către

Comuna Birda cu cele trei sate apartinatoare (Manastire ,Singeorge, Berecuta) este una din din cele mai mari din judet dupa suprafata agricola.Fara sa iese in fata cu vreun subiect de mare interes public ,Birda este un cuib al unor afaceristi din agricultura timiseana.
Si este un cuib discret in spatele caruia se afla unii din cei mai bogati agricultori din Timis. Primarul Ghe.Marius Stoian este cam de cand lumea , baron peste comuna Birda .Ghe.Marius Stoian are o calitate in randul pesedistilor ,este cel mai bogat primar din Timis .nu o sa aflati asta de pe pagina comunei Birda deoarece nu o gasiti .

Organizatia PSD Timis este foarte multumita de Ghe.Stoian fiind in topul cotizantilor la visteria pesedista.Acest lucru i-a asigurat o liniste in primarie de zeci de ani. In ultimii ani Consiliul Judetean a avut grija sa-i faca drumuri pentru transportul cerealelor si animalelor catre destinatiile propice comercializarii.
A aparut totusi o surpriza in afacerile banoase ale familiei Stoian.Banii atrag a bani  .Ghe.Stoian ii face o firma baiatului pentru a mai pune ceva la averea familiei.                                                                                                                                                                                                                     Un prieten bun ,Nicolae Birau primar la Varias are nevoie de un autobuz sa plimbe elevii de la scoala si inapoi.Intelegerea este ca si facuta cu baronii din agricultura .Se stabileste o suma de 25000 de euro pe an adica 100.000 in patru ani !Juniorul Stoian se duce fuguta in Germania de unde cumpara o rabla de autobuz de 6-7000 de euro. Si nu este Mercedes este un amarat de Renault. Se face achizitia pe SEAP de inchiriere autocar de transportat elevii .Simplu ca buna ziua.Firma lui Stoian junior se face cu un bisnis de 25000 de euro pe an. .Sa mai zici ca romanii sunt fraieri .La banii statului mai bine zis ai comunei Varias baronii stiu sa suga mai ca niste miei .
Felicitari pentru primarul de la Birda si Varias. , felicitari de la noi amaratii .Asteptam sa-i felicite daca se poate cu coronita (catuse) si DNA .

Continuă să citești

Actualitate

Hotul din Periam a fost prins!Cinci luni a furat nestingherit!

Publicat

în

De către

Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au reținut, marți, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.                            In februarie 2024 a furat un laptop și două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. In 13 octombrie 2023, bărbatul ar mai fi pătruns fără drept într-un alt imobil situat tot în Periam și ar fi sustras mai multe sume de bani, respectiv 4.000 lei, 1.000 euro și 16.000 forinți, precum și 36 de grame de bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 22.000 lei.                                                                                                                                    Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Continuă să citești

Actualitate

SC DIVA SRL produce paine si prajituri intr-un jeg inimaginabil!

Publicat

în

De către

Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat astazi o verificare a conditiilor de productie la fabrica SC DIVA SRL, din Calea Buziașului din Timișoara.S-a oprit activitatea  pe o perioada nedeterminata .in functie de cat de rapid se vor remedia problemele gasite.                                                                                                                                                                   Iata ce au constatat inspectorii:   -operatorul economic desfășoară activitate de fabricare a pâinii, prăjituri, produse proaspete de patiserie, produse zaharoase, fiind identificate utilaje neigienizate corespunzător, cu depuneri si resturi alimentare vechi, întărite, tăvi înnegrite de arsură cu depuneri consistente de grăsimi alimentare arse, resturi alimentare de la alte specialități de produse, foi de copt refolosite, arse, rupte.  -un perete despărțitor de zona de producție, față de zona destinată producerii-coacerii lipii prezenta spărtură nefinisată, lucrare neterminată. -încăperea de producție lipii era improprie desfășurării activității, pereții prezentând exfoliere a vopselei, paviment deteriorat, spart, lipsa sita protecție împotriva insectelor la geam, acesta fiind larg deschis, pe banda transportatoare produsele fiind expuse. -în spațiul de producție existau 2 dospitoare, în interiorul acestora, rama din PVC prezentând zone întinse de igrasie, iar ușa de acces din inox prezenta murdărie. -camera frigorifică neigienizată, în aceasta existând păstrate atât produse conforme cat și produse neconforme, aluat neconform, materii prime în afara datei limită de consum (expirate), unele fără informare. -a fost constatată informare incorectă și incompletă cu privire la ingrediente, conținut alergen, neconcordanțe între fișa de producție și etichetarea produsului.                                                          Fabrica de paine si patiserie a incasat o amenda de 11.000 lei

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și