stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

S-a batut palma la CJ Timis !Vicepresedinti vor fi Alin Popoviciu (PNL) si A.Iovescu (PSD)!

Publicat

în

Partidul Social Democrat Organizația Timiș și Partidul Național Liberal Timiș au încheiat astăzi un protocol de colaborare administrativă la nivelul Consiliului Județean Timiș. Cele două partide au avut pentru alegerile locale o alianță politică, iar în baza acesteia s-a semnat astăzi și protocolul administrativ.
Astfel, în baza acestui document, cele două formațiuni politice au convenit să desemneze fiecare, din rândul consilierilor județeni aleși, câte un vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Reprezentantul PSD pentru această funcție este Alexandru Iovescu, în timp ce PNL Timiș a hotărât ca Alin Popoviciu să ocupe cel de-al doilea post de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. În cadrul aceluiași document, semnat de președinții celor două partide, s-au trasat și câteva linii directoare în ceea ce privește desfășurarea coerentă a actului administrativ, dar și pentru creșterea performanței instituției.
„Am stabilit încă din campania electorală această arhitectură a conducerii Consiliului Județean Timiș, iar astăzi am oficializat-o prin acest protocol pentru că suntem oameni de cuvânt. Fiecare partid a desemnat un reprezentant pentru cele două funcții de vicepreședinți. Însă nu totul este despre funcțiile de conducere, așa că am stabilit și câteva criterii de care trebuie să ținem cont pentru a avea un act administrativ performant, am stabilit o serie de obiective pe care le vom respecta. Îmi doresc o bună colaborarea nu doar cu partenerii de la PNL, ci și cu aleșii județeni din opoziție pentru că este nevoie de efortul fiecăruia pentru a realiza ceea ce ne-am propus: să finalizăm proiectele demarate, dar mai ales să atragem alte mari investiții în județul Timiș” – Alfred Simonis, președintele PSD Timis.Vasile Blaga, președinte PNL Timiș: „Am semnat astăzi un protocol de colaborare administrativă la
nivelul Consiliului Județean Timiș, care vine ca o concretizare a rezultatului alegerilor locale din 9
iunie 2024, prin care a fost câștigată funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș de către
alianța formată de PNL alături de PSD Timiș. Ne dorim rezultate vizibile în următorii ani, transparență
și corectitudine în activitatea CJT, dar și o coordonare a grupurilor de consilieri județeni, pentru o
guvernare responsabilă și transparentă, în interesul cetățenilor județului Timiș.”

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

🚧 Anunț important pentru infrastructura din România! 🚧

Publicat

în

De către

🚧 Anunț important pentru infrastructura din România! 🚧

Compania Națională de Investiții Rutiere a transmis, astăzi, spre publicare în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) contractul pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Focșani-Brăila, conform anunțului făcut de ministrul Sorin Grindeanu. 🛣️

🔜 Acest proiect major de infrastructură va avea o lungime de 73 km și va îmbunătăți semnificativ legăturile rutiere din această zonă, facilitând deplasările mai rapide și mai sigure pentru toți participanții la trafic.

#InfrastructuraRomania #DrumuriRomania #InvestitiiRutiere #FocsaniBraila #Dezvoltare

Continuă să citești

Actualitate

La noua maternitate copiii nascuti au fost botezati in apa de ploaie !Firma ERBASU SA si-a dat cu tesla in …ploaie

Publicat

în

De către

Pe 12 august Maternitate Bega a fost inaugurata cu tam-tam-ul politic corespunzator.Au trecut doua saptamani  si au fost internate primele femei ce au nascut. .Banii au venit de la Uniunea Europeana ! Constructorul ce s-a infruptat din milioanele de euro a fost celebra firma bucurestean Erbasu SA .Dupa sinuciderea dubioasa a batranului Erbasu firma a fost dusa in continuare de fiul sau ce a primit contracte babane pe linie politica si securistica.                                   A plouat la Timisoara si in noua maternitate !Calitatea lucrarilor este de toata jena .Cine o fi fost cel care a preluat lucrarea ??? Cine a semnat plata milioanelor pentru o lucrare de rahat ???  La prima ploaie apa s-a infiltrat prin acoperis .Sa razi sau sa-ti faci cruce !Omul lui Erbasu spune ca ei au proiectat acoperisul pentru o ploaie asa si asa ,nu s-au asteptat la o cadere de apa mai puternica . Mai prapaditilor , dar la blocuri stiti ca nu se proiecteaza pentru gradul  6 pe scara Richter  se proiecteaza pentru gradul noua adica aproape imposibil sa se intample in Romania. Voi , smecherilor , ati proiectat pentru o zona din Tunis sau Algeria ??? Este de notorietate ca hotiile  din constructii imbogatesc polticieni ,administratori ,primari si asa mai departe .Parandaratul de aici vine , spaga se face din materialele proaste bagate in opera si eliminarea unor operatii stabilite in proiect .Asa si Erbasu si gasca din firmele ce au ciugulit din milioanele de euro veniti transfrontalier .Ticalosi ,cum sunt toti contructorii aflati in spatele multor politicieni ,celor de la Erbasu nu le-a pasat  ca in cladire vor fi internati nou nascuti .Apa trece …..conturile sa se umfle!  Mama voastra de escroci !                                                                                                                                                               P.S.  Facem pariu ca in urmatoarea perioada  vor fi probleme la :instalatia electrica  , instalatia de incalzire si tavanele vor mai cadea cate unul .Doamne fereste de raniti si victime .

Continuă să citești

Actualitate

Nicolae Ciucă: „Candidez pentru familiile și comunitățile din România”

Publicat

în

De către

 

 

Nicolae Ciucă, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile prezidențiale, și-a declarat oficial intenția de a candida pentru cea mai înaltă funcție în stat, subliniind importanța acestei misiuni în cariera sa politică. Într-o declarație recentă, Ciucă a afirmat că această candidatură reprezintă cea mai importantă provocare și responsabilitate pe care a avut-o până acum.

„Sunt candidatul Partidului Național Liberal la alegerile prezidențiale și simt că este cea mai importantă misiune pe care am avut-o până acum,” a spus Ciucă.

Ciucă și-a motivat candidatura prin dorința de a contribui la bunăstarea familiilor și comunităților din România, punând accent pe siguranța națională și pe viitorul țării.

„Candidez pentru familiile și comunitățile din România, pentru siguranța țării și viitorul ei. Cu inima curată și credința că, împreună, putem realiza lucruri mari,” a declarat candidatul PNL.

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și