marți, septembrie 15, 2020
Acasă Actualitate SUA: Un asistent medical din linia întâi împotriva coronavirusului, găsit mort în...

SUA: Un asistent medical din linia întâi împotriva coronavirusului, găsit mort în maşina personală

William Coddington lucra în spitalul din West Palm Beach, Florida și se afla într-un proces de recuperare după ce timp de mai bine de zece ani se confruntase cu dependența de droguri, scrie Reuters.

Aflându-se în linia întâi în combaterea pandemiei, Coddington a fost extrem de impresionat de suferința pacienților și mai ales de faptul că erau și tineri de vârsta lui pierdeau lupta cu boala, spune mama lui. 

Coddington devenise extrem de speriat din cauza faptului că echipamentul purtat îi oferea o protecție precară și avea coşmaruri din cauza faptului că unele din ventilatoarele pentru respirație asistată încetau să funcţioneze când şi când.

”Nu-ţi asuma riscuri care nu sunt necesare şi încearcă să te ţii pe picioare”, i-a spus într-o discuție telefonică unul din prietenii săi, care remarcase faptul că era extrem de abătut.

În dimineața zilei de 25 aprilie, Coddington a fost găsit fără viață în mașina sa, în parcarea unui hotel din Deerfield Beach, Florida.

Familia sa bănuieşte că a fost vorba de o supradoză de droguri, produsă de faptul că programul extrem de încărcat de la spital l-a împiedicat să participe la întrunirile pentru dependenţii de droguri..

Personalul din linia întâi din domeniul sanitar din SUA încearcă să facă faţă efortului supraomenesc pe care trebuie să îl depună în timpul pandemiei. Peste 90.000 de persoane ai murit din cauza COVID-19, în SUA.

sursa: 3 puncte

- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Sponsorizat -

În Ultima Perioada

Mărirea pensiilor cu 40%: ar putea veni mai repede decât crezi

PSD nu se dezice de la măsurile populiste și, cu câteva zile rămase din campanie electorală, încearcă să obțină mărirea pensiilor cu...

Israelul intră din nou în carantină

Statul Israel intră din nou în carantină, din cauza creșterii numărului de cazuri noi de Covid19. Măsura va fi impusă pentru...

Câștigătorii concursului foto Apa vieţii – viaţa apei organizat de AQUATIM

Compania de APA/CANAL AQUATIM TIMISOARA a organizat un concurs de fotografie unde au fost date premii in bani castigatorilor.

Klaus Iohannis: ”Nu s-a vehiculat niciodată vreo tăiere de salarii sau de pensii”

Presedintele Romaniei a fost intrebat de o jurnalista daca se ia in calcul taierea de salarii sau pensii. ”Dați-mi...

Comentarii Recente