stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Mircea Geoană, reclamat conducerii NATO pentru corupție!

Publicat

în

Secretarul general adjunct, fostul politician Mircea Geoană, fiind reclamat pentru corupție șefului său direct, Jens Stoltenberg, secretarul general al organizației.

Autorul reclamației, care are atașate și unele documente presupus doveditoare, este un fost apropiat al lui Geoană, fostul deputat PSD Cristian Rizea.

”În schimbul acestor fonduri, Mircea Geoană a promis să-mi ofere o funcție de ministru odată ce este ales în funcția de președinte al României! După cum știți deja, Mircea Geoană a pierdut alegerile cu o marjă de 70.000 de voturi, prin urmare, a trebuit să returnez banii prietenului meu de la care am împrumutat fondurile.

Am sfîrșit prin a renunța la două dintre proprietățile mele (inclusiv apartamentul în care trăiam la acea vreme în București), pentru a putea returna împrumutul care mi-a fost acordat.

Evident, când i-am cerut lui Mircea Geoană restituirea banilor, a refuzat să-i returneze. Câțiva ani mai târziu și cu două luni înainte de candidatura mea pentru funcția de primar, DNA m-a acuzat de trafic de influență și de spălare de bani pentru exact aceeași sumă de 300.000 de euro pe care i-am înmânat-o lui Mircea Geoană pe 3 decembrie 2009!.

Am atașat la acest document un e-mail de la DNA cu dovada că Mircea Geoană a încasat ilegal suma de 300.000 de euro, document în care procurorii arată că Mircea Geoană este vinovat de 4 acuzații de corupție, dar este protejat la cel mai înalt nivel.

DNA a declarat că el (Mircea Geoană) și numai el este scuzat pentru acuzațiile de corupție menționate mai sus! Din cauza acestei situații, am decis să scriu o carte în care relatez toată nedreptatea care mi s-a făcut și în care expun numeroase acte de corupție ale unor politicieni care sunt protejați la fel ca Mircea Geoană!

Sper că după ce veți citi aceste rânduri și veți vedea dovada că Mircea Geoană este corupt, inclusiv videoclipul în care acceptă o mită de 5.000 de euro (celebrul clip cu Ana Birchall din 2009 N.R.) – veți lua singura decizie acceptabilă: demiterea lui Mircea Geoană.

Sunt sigur că prezența unui corupt la conducerea NATO poate avea un efect major asupra credibilității sale ca fiind cea mai mare alianță militară din lume!

Aș dori, de asemenea, să vă informez că voi prezenta imediat toate dovezile mass-media internaționale, deoarece este dreptul fiecărei țări din NATO să știe adevărul despre Mircea Geoană!

În speranța că veți lua măsurile adecvate pentru a proteja credibilitatea NATO, vă mulțumesc cu respect că ați citit scrisoarea mea” arată Rizea în scrisoare, citat de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, pe blogul InPolitics

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Incident la Târgul de Crăciun: Roata panoramică blocată în parcul „Oleg Danovski

Publicat

în

De către

 

 

Într-un incident neașteptat, roata panoramică din Târgul de Crăciun organizat în parcul „Oleg Danovski” din Constanța a suferit o blocare, determinând intervenția de urgență a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța. Eforturile de remediere au implicat 3 echipaje SMURD, o autoutilitară dotată cu scară și o auto-platformă specializată pentru evacuarea celor aflați la înălțime.

Incidentul a generat momente tensionate în rândul vizitatorilor care se aflau la înălțime în roata panoramică, iar autoritățile au reacționat prompt pentru a asigura siguranța acestora. Echipajele de intervenție au acționat coordonat pentru a rezolva situația și a preveni orice potențial pericol.

Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, intervenția a inclus utilizarea a trei echipaje SMURD, pregătite să gestioneze situații de urgență medicale. În plus, o autoutilitară echipată cu scară și o auto-platformă au fost mobilizate pentru evacuarea persoanelor aflate la înălțime în roata panoramică.

Pe parcursul operațiunii de salvare, echipajele au lucrat cu profesionalism și eficiență pentru a asigura siguranța tuturor persoanelor implicate. Din fericire, nicio victimă sau rănit nu a fost raportat în urma incidentului.

Organizatorii Târgului de Crăciun și autoritățile locale au luat măsuri suplimentare pentru a evalua și remedia problemele tehnice ale roții panoramice, asigurându-se că astfel de incidente vor fi prevenite în viitor. Evenimentul a continuat după soluționarea situației, oferind vizitatorilor o experiență plăcută și în siguranță în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Continuă să citești

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și