stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Mircea Geoană, reclamat conducerii NATO pentru corupție!

Publicat

în

Secretarul general adjunct, fostul politician Mircea Geoană, fiind reclamat pentru corupție șefului său direct, Jens Stoltenberg, secretarul general al organizației.

Autorul reclamației, care are atașate și unele documente presupus doveditoare, este un fost apropiat al lui Geoană, fostul deputat PSD Cristian Rizea.

”În schimbul acestor fonduri, Mircea Geoană a promis să-mi ofere o funcție de ministru odată ce este ales în funcția de președinte al României! După cum știți deja, Mircea Geoană a pierdut alegerile cu o marjă de 70.000 de voturi, prin urmare, a trebuit să returnez banii prietenului meu de la care am împrumutat fondurile.

Am sfîrșit prin a renunța la două dintre proprietățile mele (inclusiv apartamentul în care trăiam la acea vreme în București), pentru a putea returna împrumutul care mi-a fost acordat.

Evident, când i-am cerut lui Mircea Geoană restituirea banilor, a refuzat să-i returneze. Câțiva ani mai târziu și cu două luni înainte de candidatura mea pentru funcția de primar, DNA m-a acuzat de trafic de influență și de spălare de bani pentru exact aceeași sumă de 300.000 de euro pe care i-am înmânat-o lui Mircea Geoană pe 3 decembrie 2009!.

Am atașat la acest document un e-mail de la DNA cu dovada că Mircea Geoană a încasat ilegal suma de 300.000 de euro, document în care procurorii arată că Mircea Geoană este vinovat de 4 acuzații de corupție, dar este protejat la cel mai înalt nivel.

DNA a declarat că el (Mircea Geoană) și numai el este scuzat pentru acuzațiile de corupție menționate mai sus! Din cauza acestei situații, am decis să scriu o carte în care relatez toată nedreptatea care mi s-a făcut și în care expun numeroase acte de corupție ale unor politicieni care sunt protejați la fel ca Mircea Geoană!

Sper că după ce veți citi aceste rânduri și veți vedea dovada că Mircea Geoană este corupt, inclusiv videoclipul în care acceptă o mită de 5.000 de euro (celebrul clip cu Ana Birchall din 2009 N.R.) – veți lua singura decizie acceptabilă: demiterea lui Mircea Geoană.

Sunt sigur că prezența unui corupt la conducerea NATO poate avea un efect major asupra credibilității sale ca fiind cea mai mare alianță militară din lume!

Aș dori, de asemenea, să vă informez că voi prezenta imediat toate dovezile mass-media internaționale, deoarece este dreptul fiecărei țări din NATO să știe adevărul despre Mircea Geoană!

În speranța că veți lua măsurile adecvate pentru a proteja credibilitatea NATO, vă mulțumesc cu respect că ați citit scrisoarea mea” arată Rizea în scrisoare, citat de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, pe blogul InPolitics

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării

Publicat

în

De către

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că preţurile la carburanţi au scăzut, acest lucru fiind „o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării”, iar în perioada următoare este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate.

„Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării. În perioada următoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate. Instituţiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit intervenţia: ordonanţa de urgenţă în ceea ce priveşte compensarea şi ordonanţa anti-speculă”, a scris Ciucă, pe Facebook.

Continuă să citești

Actualitate

Rusia și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării rus: „O mișcare de bunăvoință”

Publicat

în

De către

Rusia confirmă că și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării din Rusia a confirmat că decizia a fost „un pas de bunăvoință” pentru a facilita transporturile de cereale.

„La 30 iunie, ca un pas de bunăvoință, forțele armate le Federației Ruse au finaizat sarcinile atribuite pe Insula Șerpilor și au retras garnizoana staționată acolo”, a declarat ministrul Apărării din Rusia.

„Astfel, s-a demonstrat comunității mondiale că Federația Rusă nu interferează cu eforturile ONU de a organiza un cordon umanitar pentru exportul de produse agricole din Ucraina”, a adăugat acesta, citat de The Guardian.

Continuă să citești

Actualitate

BREAKING. Președintele Biden anunță creșterea prezenței militare a SUA în România

Publicat

în

De către

Președintele Biden a anunțat miercuri la Madrid, înaintea summit-ului NATO, că SUA își vor crește prezența militară în România. E vorba despre o nouă forță de luptă, o brigadă rotativă cu 3.000 de militari și 2.000 de angajați.

„Statele Unite își vor îmbunătăți poziția de apărare în Europa pentru a răspunde provocărilor și mediului de securitate și vor servi, de asemenea, la consolidarea securității noastre colective. La începutul acestui an, am trimis încă 20.000 de soldați în Europa pentru a întări Alianța și pentru a răspunde mișcărilor Rusiei, ceea ce duce forțele militare în Europa la 100.000 de trupe”, a spus Biden într-o scurtă declarație de presă împreună cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și