duminică, ianuarie 16, 2022
AcasăActualitateMircea Geoană, reclamat conducerii NATO pentru corupție!

Mircea Geoană, reclamat conducerii NATO pentru corupție!

- Sponsorizat -

Secretarul general adjunct, fostul politician Mircea Geoană, fiind reclamat pentru corupție șefului său direct, Jens Stoltenberg, secretarul general al organizației.

Autorul reclamației, care are atașate și unele documente presupus doveditoare, este un fost apropiat al lui Geoană, fostul deputat PSD Cristian Rizea.

”În schimbul acestor fonduri, Mircea Geoană a promis să-mi ofere o funcție de ministru odată ce este ales în funcția de președinte al României! După cum știți deja, Mircea Geoană a pierdut alegerile cu o marjă de 70.000 de voturi, prin urmare, a trebuit să returnez banii prietenului meu de la care am împrumutat fondurile.

Am sfîrșit prin a renunța la două dintre proprietățile mele (inclusiv apartamentul în care trăiam la acea vreme în București), pentru a putea returna împrumutul care mi-a fost acordat.

Evident, când i-am cerut lui Mircea Geoană restituirea banilor, a refuzat să-i returneze. Câțiva ani mai târziu și cu două luni înainte de candidatura mea pentru funcția de primar, DNA m-a acuzat de trafic de influență și de spălare de bani pentru exact aceeași sumă de 300.000 de euro pe care i-am înmânat-o lui Mircea Geoană pe 3 decembrie 2009!.

Am atașat la acest document un e-mail de la DNA cu dovada că Mircea Geoană a încasat ilegal suma de 300.000 de euro, document în care procurorii arată că Mircea Geoană este vinovat de 4 acuzații de corupție, dar este protejat la cel mai înalt nivel.

DNA a declarat că el (Mircea Geoană) și numai el este scuzat pentru acuzațiile de corupție menționate mai sus! Din cauza acestei situații, am decis să scriu o carte în care relatez toată nedreptatea care mi s-a făcut și în care expun numeroase acte de corupție ale unor politicieni care sunt protejați la fel ca Mircea Geoană!

Sper că după ce veți citi aceste rânduri și veți vedea dovada că Mircea Geoană este corupt, inclusiv videoclipul în care acceptă o mită de 5.000 de euro (celebrul clip cu Ana Birchall din 2009 N.R.) – veți lua singura decizie acceptabilă: demiterea lui Mircea Geoană.

Sunt sigur că prezența unui corupt la conducerea NATO poate avea un efect major asupra credibilității sale ca fiind cea mai mare alianță militară din lume!

Aș dori, de asemenea, să vă informez că voi prezenta imediat toate dovezile mass-media internaționale, deoarece este dreptul fiecărei țări din NATO să știe adevărul despre Mircea Geoană!

În speranța că veți lua măsurile adecvate pentru a proteja credibilitatea NATO, vă mulțumesc cu respect că ați citit scrisoarea mea” arată Rizea în scrisoare, citat de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, pe blogul InPolitics

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -