luni, ianuarie 17, 2022
AcasăActualitateVela, după inundaţiile din Valea Jiului: Proiectele pentru amenajarea hidrografică a zonei...

Vela, după inundaţiile din Valea Jiului: Proiectele pentru amenajarea hidrografică a zonei au fost neglijate ani de zile de către guvernele PSD

- Sponsorizat -

Ministrul de Interne, Marcel Vela arunca vina pe PSD, pentru problemele cu inundatiile.

”Am vrut, în acelaşi timp, ca oamenii să nu simtă că sunt singuri în această încercare, ci că suntem alături de ei. Este obligaţia noastră, dar mai ales este responsabilitatea noastră! (…) Am constatat că proiectele cu finanţare europeană pentru amenajarea hidrografică a zonei au fost neglijate ani de zile de către guvernele PSD şi că acestea vor trebui demarate în cel mai scurt timp. Totodată, lucrările de reparaţii pe fonduri guvernamentale făcute în unele localităţi de pe cursul Jiului, în urma inundaţiilor din anii anteriori, nu au fost de cea mai bună calitate. Am asigurat cetăţenii că nu sunt singuri şi vor avea din partea actualului Guvern tot sprijinul de care au nevoie pentru ca viaţa lor să revină la normal”, a scris Vela pe Facebook.

Ministrul a cerut autorităţilor locale să facă evaluarea pagubelor, astfel încât să se cunoască necesarul de fonduri şi nevoia de materiale, care să fie trimise în teritoriu.

”Am stabilit cu reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în gestionarea drumurilor naţionale şi a situaţiilor de urgenţă ca să evalueze riscurile, să menţină siguranţa traficului şi să intervină pentru protejarea oamenilor, a bunurilor şi a infrastructurii din aceste zone. Le-am cerut să rămână în teren până la înlăturarea totală a efectelor inundaţiilor şi să transmită de îndată dacă au nevoie de sprijin suplimentar în intervenţiile lor”, a transmis Marcel Vela.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -