vineri, octombrie 23, 2020
Acasă Actualitate Eutanasia, legalizată în cazul copiilor mai mici de 12 ani, in OLANDA

Eutanasia, legalizată în cazul copiilor mai mici de 12 ani, in OLANDA

În Olanda, autoritățile au anunțat că vor legaliza eutanasia și în cazul copiilor bolnavi în fază terminală, mai mici de 12 ani.

Ministrul olandez al Sănătății a spus că e nevoie de legalizarea eutanasiei și în cazul copiilor mai mici de 12 ani, bolnavi în fază terminală, deoarece studiile au arătat că aceștia suferă cumplit.

Anual, ar avea nevoie de această nouă reglementare între 5 și 10 copii, susține oficialul olandez, care precizează că medicii care efectuează astfel de proceduri vor fi protejați în fața oricăror urmări penale.

Noua lege va fi dezbătută joi de Parlamentul olandez, iar guvernul ar trebui să pună în aplicare noua reglementare în următoarele luni.

- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Sponsorizat -

În Ultima Perioada

Interventii AQUATIM, 20 OCTOMBRIE

AQUATIM intrerupe astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, în Timișoara, pe străzile București, Martir...

Casa Austria poate prelua în curând pacienți COVID-19

Dorel Săndesc a precizat că aprobarea pentru transformarea Casei Austria în secție COVID a fost emisă astfel că în curând va...

Germania depăşeşte pentru prima dată 10.000 de cazuri de infectare COVID 19 într-o zi

Germania a înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus pentru 24 de ore, Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor anunţând joi...

Yahoo Groups se închid

Utilizatorii Yahoo și ai grupurilor Yahoo au primit o informare privind închiderea definitivă a serviciului pe 15 decembrie 2020.

Comentarii Recente