stiriacum.ro

Suntem sociabili

Stiri

Femeie de 35 ani, atacată ziua în amiaza mare, în Parcul Botanic din Timișoara

Publicat

în

O femeie de 35 a fost victima unei agresiuni fizice, sâmbătă după-amiază, la ora 16.55, în Parcul Botanic din Timișoara. Aceasta a fost sugrumată și s-a ales cu mai multe răni la nivelul feței și gâtului, motiv pentru care a ajuns și la spital. Soțul femeii caută acum martori care l-ar putea identifica pe agresor.

Din câte au reconstituit până acum polițiștii, doi bărbați au fost cei care au intervenit pentru a o salva pe femeie, iar în apropiere de locul incidentului s-ar mai fi aflat trei femei care s-au speriat și au fugit când s-a petrecut fapta. Oamenii legii au încercat să-l urmărească pe agresor, dar nu l-au putut ajunge.

„Aș dori să vă cer ajutor sub formă de raportare/chemare a martorilor din cauza unui incident foarte grav de violență care a avut loc ieri la Timișoara. În Parcul Botanic, soția mea (35 de ani) a fost persecutată, atacată și abuzată fizic de un criminal violent necunoscut la intrarea în parc de pe strada Gheorghe Lazar (vezi harta – marcat cu X) ieri, 3 aprilie la 16:55”, ne-a scris soțul femeii.

„De asemenea, polițiștii au apărut la fața locului și l-au urmărit pe făptuitor. Infracțiunea este înregistrată oficial de poliție și am depus o plângere. Faptul că soția mea este încă în viață este datorită a doi bărbați ajutători care au intervenit pentru a ajuta, din fericire au putut preveni lucruri mai rele și făptuitorul a fugit în cele din urmă. Pe baza abordării infractorului, sunt suspectate tentative de abuz sexual sau tentative de omor, care sunt documentate și de poliție”, mai spune soțul.

Editorial

Primarul Împărat de la Pădureni, Dorin Ignuța are 58.000 de euro în conturi, dintr-un salar de 1200 euro. Cum se poate așa ceva?!

Publicat

în

De către

Continuăm cu primarii împărați din Timiș.

A venit rândul lui Dorin Ignuța, primarul comunei Pădureni. Cetățenii nu înțeleg de ce se luptă așa mult politicienii să ajungă la ciolan, adică la primărie, că salarul nu este așa de mare, doar 1200 euro.

Dar declarația de avere arată de ce se luptă pentru ciolan.

Primarul cu BMW X5, are în declarația de avere un teren intravilan în Timișoara de 680 mp, în Pădureni are două terenuri, unul de 1139mp și altul de 720mp.

Continuăm cu vilele, da ați citit bine…..vilele……are în Timișoara o vilă de 320 mp, un apartament tot în Timișoara de 55mp, și în Pădureni o amărâtă de casă de 72mp.

Primarul împărat are un venit lunar de 1216 euro, iar nevasta lui este contabilă la SMITHFIELD cu un salar anual de 41132 RON, ASTA ÎNSEAMNĂ LUNAR APROX. 3500 ron.

În conturi are suma de 58.000 de euro.

 

Toată această avere este declarată până în 2022……. mai avem de aștepta până în 2024, să vedem cu ce ne surprinde.

Edilul are și trei mașini, BMW. MERCEDES ȘI UN HYUNDAI.

Așadar să înțelegeți de ce este lupta așa de strânsă pentru un post de primar, într-o comună amărâtă.

 

Pe curând!

Continuă să citești

Internațional

Eclipsa totală de soare: Un spectacol cosmic dincolo de granițe

Publicat

în

De către

 

Astăzi, în data de 8 aprilie, ochii întregii lumi sunt ațintiți către cer, pentru a fi martorii unui eveniment rar și fascinant: eclipsa totală de soare.

Fenomenul, care va putea fi observat în Mexic și Statele Unite, aduce în prim plan o simfonie cosmică ce ne încântă și ne învață mereu despre minunile universului.Cu etichetele #live, #eclipsa și #sun, social media se umple de imagini și observații ale iubitorilor de astronomie și curioșilor din întreaga lume.

Este un prilej de conectare și de împărtășire a emoțiilor generate de acest moment unic.

Eclipsa totală de soare reprezintă un dans cosmic între Soare, Lună și Pământ, în care Luna se interpune între Soare și Pământ, acoperind astfel complet discul solar.

Este un spectacol al geometriei cerești, ce ne amintește de fragilitatea și splendoarea universului în care trăim.

Continuă să citești

Actualitate

Orașul Jimbolia parcă nici nu are primar!? Dar încasează lunar 2000 de EURO!

Publicat

în

De către

Pimarul Darius Postelnici care mai mult tace decât face, a ajuns în atenția locuitorilor din orașul Jimbolia.

Tot mai mulți oameni sunt nemulțumiți si așteaptă clarificări din partea primarului.

Conform declarației de avere acesta deține un teren intravilan de 685 mp  si o casa  de locuit de 180 mp. toate în Jimbolia. Alte bunuri conform declaratiei nu are, poate sunt altundeva…

 

Conform informațiilor recente, acesta încasează un salariu lunar de 2000 de euro, în ciuda criticilor referitoare la lipsa sa de acțiune și implicare în dezvoltarea comunității locale.

Cu toate că sarcina principală a unui primar este să reprezinte și să promoveze interesele orașului și ale cetățenilor săi, Darius Postelnicu pare să se remarce mai mult prin absență decât prin prezență activă în problemele orașului.

Locuitorii Jimboliei au devenit tot mai nemulțumiți de lipsa de acțiune a primarului și de lipsa de progres în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, a serviciilor publice și a calității vieții în general.

Cu un salariu considerabil, mult peste media națională, așteptările față de performanța și angajamentul primarului sunt și mai mari.

Cu toate acestea, pare că Darius Postelnicu nu a reușit să se ridice la nivelul acestor așteptări, lăsând orașul într-o stare de stagnare și dezamăgire.

În contextul acestor dezvăluiri, locuitorii Jimboliei încep să se întrebe dacă salariul generos al primarului este justificat și dacă acesta își îndeplinește cu adevărat responsabilitățile în folosul comunității.

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și