vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăStiriFemeie de 35 ani, atacată ziua în amiaza mare, în Parcul Botanic...

Femeie de 35 ani, atacată ziua în amiaza mare, în Parcul Botanic din Timișoara

- Sponsorizat -

O femeie de 35 a fost victima unei agresiuni fizice, sâmbătă după-amiază, la ora 16.55, în Parcul Botanic din Timișoara. Aceasta a fost sugrumată și s-a ales cu mai multe răni la nivelul feței și gâtului, motiv pentru care a ajuns și la spital. Soțul femeii caută acum martori care l-ar putea identifica pe agresor.

Din câte au reconstituit până acum polițiștii, doi bărbați au fost cei care au intervenit pentru a o salva pe femeie, iar în apropiere de locul incidentului s-ar mai fi aflat trei femei care s-au speriat și au fugit când s-a petrecut fapta. Oamenii legii au încercat să-l urmărească pe agresor, dar nu l-au putut ajunge.

„Aș dori să vă cer ajutor sub formă de raportare/chemare a martorilor din cauza unui incident foarte grav de violență care a avut loc ieri la Timișoara. În Parcul Botanic, soția mea (35 de ani) a fost persecutată, atacată și abuzată fizic de un criminal violent necunoscut la intrarea în parc de pe strada Gheorghe Lazar (vezi harta – marcat cu X) ieri, 3 aprilie la 16:55”, ne-a scris soțul femeii.

„De asemenea, polițiștii au apărut la fața locului și l-au urmărit pe făptuitor. Infracțiunea este înregistrată oficial de poliție și am depus o plângere. Faptul că soția mea este încă în viață este datorită a doi bărbați ajutători care au intervenit pentru a ajuta, din fericire au putut preveni lucruri mai rele și făptuitorul a fugit în cele din urmă. Pe baza abordării infractorului, sunt suspectate tentative de abuz sexual sau tentative de omor, care sunt documentate și de poliție”, mai spune soțul.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -