stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Alin Nica îl îndeamnă pe Robu să își ia scandalagii din partid, să îl ajute să redevină PRIMAR

Publicat

în

Alin Nica își cere scuze pentru evenimentele petrecute în PNL, în ultima lună, el motivează că sunt oamenii lui Robu.

Președintele Consiliului Județean Timiș se pregătește de alegeri interne, el candidează pentru funcția de președinte PNL Timiș. Nica se va lupta cu Sorin Munteanu și Claudiu Chira.

Imi cer scuze pentru evenimentele neplacute prin care a trecut PNL Timis. Chiar daca nu le-am provocat eu si colegii mei, ba, din contra, am incercat sa le evitam, dar cred ca acest gest de a-mi cere scuze membrilor si timisorenilor care s-au simtit lezati, este necesar. Acesti 20-30 de oameni care au provocat scandalul sunt adevarata mostenire PNL Robu. Este fauna care a crescut in jurul fostului primar (…) i-au asigurat o perdea de protectie. Grupul de forta din jurul lui Robu s-a trezit fara privilegii si a actionat violent, pe masura, intr-un cuvant”, a declarat Alin Nica.

Alegerile de sambata sunt pentru PNL Timis un punct de cotitura, incepem reconstructia partidului si stiu ca va fi foarte greu, pentru ca nu incepem de la zero, incepem de la minus 100, dupa evenimentele de la alegerle PNL Timisoara. Mi-e greu sa inteleg ce a vrut gruparea interlopa. Chiar daca castigau, imaginea avea de suferit. Sunt un om optimist si vad ce putem face bine si ce putem invata din astfel de momente. Am primit multe lectii in aceste zile si va asigur ca vom fi mai atenti la oamenii din jurul nostru. Nu construim un partid de interlopi, asa ca Nicolae Robu ii poate recupera in dubiosul proiect de a redeveni primar”, a precizat Alin Nica.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Evanghelia zilei, 3 iulie

Publicat

în

De către

În duminica a treia după Rusalii Sfânta Evanghelie ne vorbește despre atitudinea pe care trebuie să o manifestăm în fața grijilor vieții.
„Zis-a Domnul: Luminătorul trupului este ochiul; dacă ochiul tău va fi curat, tot trupul tău va fi luminat. Iar dacă ochiul tău va fi rău, tot trupul tău va fi întunecat. Deci, dacă lumina care e în tine este întuneric, dar întunericul, cu cât mai mult! Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui Mamona. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veți îmbrăca; oare nu este sufletul mai mult decât hrana și trupul decât haina? Priviți la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în hambare și Tatăl vostru Cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai presus decât ele? Și cine dintre voi, îngrijindu-se, poate să adauge staturii sale un cot? Iar de îmbrăcăminte de ce vă îngrijiți? Luați seama la crinii câmpului cum cresc: nu se ostenesc, nici nu torc, și vă spun vouă că nici Solomon, în toată mărirea lui, nu s-a îmbrăcat ca unul dintre aceștia. Iar dacă iarba câmpului, care astăzi este și mâine se aruncă în cuptor, Dumnezeu astfel o îmbracă, oare nu cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor? Deci, nu duceți grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Pentru că după toate acestea se străduiesc păgânii; doar știe Tatăl vostru Cel ceresc că aveți nevoie de ele. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, și toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6, 22-33

Continuă să citești

Actualitate

Ciucă: Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării

Publicat

în

De către

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că preţurile la carburanţi au scăzut, acest lucru fiind „o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării”, iar în perioada următoare este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate.

„Preţurile la carburanţi au scăzut, este o realitate care se vede în dimineaţa aceasta în benzinării. În perioada următoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF şi Consiliul Concurenţei să urmărească situaţia din teren şi să ia măsuri imediate. Instituţiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit intervenţia: ordonanţa de urgenţă în ceea ce priveşte compensarea şi ordonanţa anti-speculă”, a scris Ciucă, pe Facebook.

Continuă să citești

Actualitate

Rusia și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării rus: „O mișcare de bunăvoință”

Publicat

în

De către

Rusia confirmă că și-a retras trupele militare din Insula Șerpilor. Ministrul Apărării din Rusia a confirmat că decizia a fost „un pas de bunăvoință” pentru a facilita transporturile de cereale.

„La 30 iunie, ca un pas de bunăvoință, forțele armate le Federației Ruse au finaizat sarcinile atribuite pe Insula Șerpilor și au retras garnizoana staționată acolo”, a declarat ministrul Apărării din Rusia.

„Astfel, s-a demonstrat comunității mondiale că Federația Rusă nu interferează cu eforturile ONU de a organiza un cordon umanitar pentru exportul de produse agricole din Ucraina”, a adăugat acesta, citat de The Guardian.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și