duminică, ianuarie 23, 2022
AcasăActualitatePeste 1.300 de absolvenți de liceu din Timiș, înscriși la cea de-a...

Peste 1.300 de absolvenți de liceu din Timiș, înscriși la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat

- Sponsorizat -

Absolvenții de liceu care nu s-au prezentat încă la bac sau l-au picat intră sesiunea a doua de examene peste câteva zile. Inspectoratul Școlar Timiș informează că peste 1.300 de candidați s-au înscris în cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Din nou emoții pentru unii absolvenți de liceu. În data de 16 august începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, sunt așteptați să susțină probele scrise din cadrul bacului 1.329 de candidați.

Dintre aceștia, 786 sunt absolvenți de liceu din promoția actuală, iar restul din promoții anterioare. În total, la nivelul județului Timiș vor fi deschise zece centre de examen.

La această sesiune a examenului de Bacalaureat s-au înscris cei care nu s-au putut prezenta sau nu au promovat bacul în sesiunea de vară și candidații din promoțiile anterioare care au picat.

Bacalaureatul de toamnă începe în data de 16 august cu proba scrisă la Limba română, urmează – în 17 august – proba obligatorie a profilului, în 18 august – proba la alegere a profilului și specializării, iar în 19 august – proba scrisă la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi făcute publice în data de 31 august, în aceeași zi vor fi depuse contestațiile, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 3 septembrie.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -