stiriacum.ro

Suntem sociabili

Altceva

Flight Festival pune stăpânire pe orașul Timișoara pentru următoarele 13 zile

Publicat

în

Ai ce face la Timișoara în următoarea perioadă dacă ești vaccinat.

Urmează 13 zile de evenimente culturale şi artistice, în 10 locaţii diferite, începând de azi, 20 august şi până în 1 septembrie, cu un program conceput pe cele patru mari componente ale festivalului: muzică, tehnologie, film şi teatru. Decolarea se întâmplă cu Flight Film Festival, trei seri cu proiecţii de film în aer liber, în trei locaţii diferite: D’arc pe Mal, complex Flonta din Giroc şi Iulius Gardens. Componenta tech este următoarea destinaţie şi se desfăşoară între 23 şi 25 august la Congress Hall din Iulius Town şi între 27 şi 29 august la Aerodrom Cioca. Organizatorii au pregătit un hackathon, două zile de conferinţă în care se vor întâlni antreprenori, pionieri tehnologici, experţi, futurologi şi membrii unei comunităţi care vor dezbate teme actuale despre procesul de inovare în comunităţi şi Tech World, un spaţiu cu arhitectură unică, în care arta se conectează cu tehnologia. Sunlight Theatre invită timişorenii la şase nopţi de teatru în aer liber, între 26 august şi 1 septembrie, în locaţii idilice din oraş. Maia Morgenstern, Marian Râlea, Dana Rogoz, Claudiu Istodor, Rodica Mandache, Florentina Ţilea, Ionuţ Vişan, Elvira Deatcu, Ioana Bugarin, Ruxandra Maniu sunt câteva dintre nume sonore ale teatrului românesc care vor urca pe scena Sunlight. De asemenea, participă cu spectacole Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti, Teatrul German de Stat din Timişoara, Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara, companiile independente Griviţa 53 şi UNTEATRU.

Ultima destinaţie din călătoria Flight Festival este Aerodrom Cioca, locaţia care găzduieşte, în weekendul 27-29 august, peste 40 de artişti români şi străini care vor performa pe cele 4 scene muzicale. Cap de afiş pe scena Flight Festival este cunoscutul artist belgian Lost Frequencies, alături de care, pe scena comercială, vor performa Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Vanotek & Muse Quartet, Jean Gavril, Mark Stam, DJ Dark, Mr.Pit, Angelos, Raw Main şi mulţi alţi artişti celebri pe scenele din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Altceva

✝) Duminica a 2-a după Rusalii (a Sfinților români)

Publicat

în

De către

În vremea aceea, pe când Iisus umbla pe lângă Marea Galileii, a văzut doi fraţi, pe Simon ce se numeşte Petru şi pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja în mare, căci erau pescari, şi le-a zis: Veniţi după Mine şi vă voi face pescari de oameni.

Continuă să citești

Altceva

A început să ningă pe Transfăgărășan.

Publicat

în

De către

Ninge pe Transfăgărășan. Stratul de zăpadă depășește 5 centrimetri. Drumarii au intervenit încă de la primele ore ale zilei pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

Pe Drumul Naţional 7C, care leagă Transilvania de Muntenia, ninsoarea a început vineri dimineata, iar drumarii au scos utilajele de deszăpezire, ca să țină încă drumul deschis.

Noul regulament care este comun pentru Transalpina și Transfăgărășan spune că închiderea acestor tronsoane se face în funcție de condițiile meteo.

sursa> europafm

Continuă să citești

Altceva

Societatea de Transport din Timișoara anunță modificări ale liniilor școlare S12 și S13!

Publicat

în

De către

Ca urmare a adresei nr.4497/13.09.2022 transmisă de către ADI-Societatea Metropolitană de Transport Timişoara către Societatea de Transport Public Timișoara, începând cu data de 19.09.2022, se vor efectua următoarele modificări în programele de circulaţie ale liniilor şcolare S12 şi S13:

 

✅ linia S12 Aleea Ghirodei va avea plecările înspre domiciliu din staţia “Radio Timişoara” la orele 13:00, 14:00 şi 15:00,

✅ linia S13 Cartier Aeroport va avea plecările înspre domiciliu din staţia “Aurel Popovici” la orele 12:10, 13:23 şi 14:36.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și