vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăActualitateÎncepe nebunia cu carantina de noapte în mai multe orașe

Începe nebunia cu carantina de noapte în mai multe orașe

- Sponsorizat -

În mai multe zone din țară, rata infectării crește în mod alarmant, iar autoritățile au început să înăsprească regulile.

Bechet, din județul Dolj, este primul oraș din țară unde se instituie carantina de noapte, după ce incidența a depășit 7 cazuri la mia de locuitori.

Autoritățile au decis ca în orașul Bechet să fie interzisă circulația persoanelor în afara locuinței, după ora 20, până la ora 5 dimineața.

Oamenii pot ieși din casă noaptea doar în interes de serviciu, pentru asistență medicală, pentru îngrijirea/însoțirea copilului sau pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și în cazul decesului unui membru al familiei.

În aceste situații este nevoie și de declarație pe propria răspundere. Și magazinele se închid la ora 18, cu excepția farmaciilor, benzinăriilor și a celor care fac livrări la domiciliu.

Și în județul Satu Mare, revin restricțiile de noapte în trei localități – Cămârzana, Târșolț și Gherța. Astfel, localnicii pot ieși din gospodării după ora 20 doar cu declarații pe propria răspundere.

Cea mai mare rată de infectare este în localitatea Târșolț, peste 7,5 la mia de locuitori.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -