stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Dacă l-ai văzut sună la 112, un băiat minor este dispărut

Publicat

în

Georgian Daniel Adrian Rusanu are 14 ani și a fost văzut ultima dată joi seară, 10 noiembrie, în jurul orei 22.30. A plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent. Au fost alertați polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Minorul are 1,65 metri înălțime, 55 de kilograme, păr castaniu, ochi căprui, față rotundă și constituție atletică. Era îmbrăcat cu o geacă neagră cu glugă, pantaloni de trening negri cu dungă verticală portocalie și adidași portocalii.

Minorul este din Lugoj.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

19 Copii au fost ucisi cu o arma automata

Publicat

în

De către

Un tânăr de 18 ani a deschis focul într-o școală primară din orașul Uvalde, la aproximativ 133 km de San Antonio, Texas, din motive încă necunoscute, relatează BBC și Fox News.

Acesta este cel mai grav atac armat care are loc într-o școală din SUA din ultimii 10 ani.

 

Autorul masacrului, Salvador Ramos, și-a cumpărat armele cu câteva zile înainte de atac. „A fost primul lucru pe care l-a făcut când a împlinit 18 ani”, a declarat senatorul american Roland Gutierrez.

Continuă să citești

Actualitate

A murit IONEL MARCHIȘ, fostul întemeietor al Festivalului TimTock

Publicat

în

De către

IONEL MARCHIȘ, fostul întemeietor al Festivalului TimTock, PM – 6, alături de Petru Umanschi, dar și unul dintre pionierii primei televiziuni libere, din România. Ionel Marchiș, împreună cu Svetlana Pomorișaț, ca reprezentanți al Frontului Salvării Naționale, au avut o contribuție importantă la apariția Televiziunii Libere Timișoara – TLT, în seara zilei de 22 decembrie 1989, atunci când TLT a emis pentru prima oară. Să-i fie țătâna ușoară și drumul lin spre eternitate. El se alătură celorlalți colegi din TLT, plecați prematur dintre noi : Zoltan Panczel, Onuț Danciu, Emarich Gnandt, toți membri ai TLT de la inființarea ei.

Continuă să citești

Actualitate

Ungaria intră în stare de urgență de război

Publicat

în

De către

Guvernul ungar urmează să-şi asume puteri prin decretarea stării de urgenţă, pentru a putea reacţiona mai uşor faţă de provocări din cauza războiului din Ucraina vecină, anunţă marţi, într-o postare pe Facebook, premierul ungar Viktor Orban.

Această stare de urgenţă îi permite Guvernului să impună măsuri prin decret.

 

„Lumea se află pe marginea prăpastiei unei crize economice”, declară el în această înregistrare video, în care reiterează că este necesar ca Ungaria să nu se amestece în războiul rus din Ucraina şi să „apere securitatea financiară a familiilor”.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și