luni, decembrie 6, 2021
AcasăActualitateNemții ar putea fi obligaţi să prezinte un test negativ sau dovada...

Nemții ar putea fi obligaţi să prezinte un test negativ sau dovada vaccinării pentru a călători cu mijloacele de transport în comun

- Sponsorizat -

Germania a înregistrat în ultima săptămână, 7 -14 noimbrie, un nou record al cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în condiţiile în care creşterea activităţilor în spaţii închise odată cu răcirea vremii a transformat încă o dată Europa în epicentrul pandemiei.

Acest al patrulea val de infecţie provoacă dificultăţi guvernului pe cale să se formeze, trei partide negociind pentru a forma următorul cabinet după alegerile neconcludente din septembrie.

Social-democraţii de centru-stânga, Verzii şi FDP, pro-business, au declarat luni, 15 noiembrie, că vor adăuga măsuri mai dure la proiectul lor de lege care este examinat de Bundestag (camera inferioară a parlamentului) pentru a face faţă epidemiei.

Aşa-numitele reguli 3G, care prevăd un test COVID-19 negativ sau dovada recuperării sau vaccinării ar trebui să se aplice transportului public, precum şi locurilor de muncă, conform unui document de politică al celor trei părţi. Nu este clar cum vor fi aplicate prevederile.

”Pentru a sparge rapid şi cu forţă al patrulea val, am convenit… alte reguli”, a scris, pe Twitter, parlamentarul Verzilor Kathrin Goering-Eckardt

- Sponsorizat -

Urmărește StiriACUM.ro pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și corecte știri!

Urmărește Televiziunea Europa Nova pentru cele mai noi emisiuni și știri din zona de vest.

- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Știri și emisiuni din Zona de Vest -spot_img

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -