duminică, ianuarie 23, 2022
AcasăActualitateAgenția Europeană a Medicamentului autorizează al cincilea vaccin anti-Covid, cel produs de...

Agenția Europeană a Medicamentului autorizează al cincilea vaccin anti-Covid, cel produs de compania americană Novavax

- Sponsorizat -

Vaccinul dezvoltat de Novavax nu are cerințe speciale de depozitare, cum ar fi temperaturile scăzute, iar primele livrări sunt programate să înceapă în ianuarie. Directorul companiei afirmă că acest lucru va ajuta la depășirea obstacolului legat de distribuția serurilor la nivel global, iar astfel ar putea fi folosit mai mult și în țările în curs de dezvoltare.

Nuvaxovid (NVX-CoV2373) este creat cu ajutorul unui fragment al proteinei Spike a coronavirusului, modificat în laborator, căruia i-a fost adăugat un adjuvant pentru întărirea sistemului imunitar. Proteina este ulterior identificată drept corp străin, iar organismul va produce anticorpi. Produs în baza unei tehnologii binecunoscute, DW scrie că este menit să mai reducă din incertitudinile legate de serurile anti-Covid, incertitudini apărute odată cu apariția vaccinurilor pe bază de ARN mesager, o tehnologie mai nouă.

Grupul american a precizat deja că testează și o formulă adaptată variantei Omicron. NVX-CoV2373 se administrează în două doze, la trei săptămâni distanță, numai persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -