stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

O persoană de 63 ani, a fost mușcată de câini în propria curte

Publicat

în

O persoană de 63 de ani a fost mușcată de doi câini în propria curte, câinii pătrunzând în curte pe sub gard.

În cursul acestei zile, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 63 de ani, ar fi fost atacată de doi câini, în timp ce se afla în curtea casei sale, situată pe strada Ioan Slavici, din municipiul Timișoara.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că cei doi câini, ce aparțin unei femei, în vărstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate pe sub gardul de despărțire al celor două proprietăți.

Proprietara câinilor a fost sancționată contravențional, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane „, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Muia la DNA ! Primarul Muia Marcel de la Chevereșu Mare are probleme la DNA!

Publicat

în

De către

Îmbătrânit în funcția de primar al comunei Chevereșu Mare, domnul Marcel Muia s-a făcut cu o sesizare la DNA. Ca orice ales de mulți ani în funcție, Marcel Muia se comportă ca un boier pe moșia sa. Și-a angajat în primărie neamuri și prieteni apropiați. Împarte banii din bugetul comunei după cum îl taie capul și interesul. Consiliul local, cu o majoritate pesedistă, votează fără nicio dezbatere hotărârile de consiliu local propuse de Marcel Muia. Primăria Chevereșu Mare a devenit o afacere de familie, firma fiului său, SC Mery Ghim SRL, construind pe domeniul public fără niciun drept și total abuziv. O lovitură „financiară” a dat-o cu o firmă de dezinsecție, SC RATUSDERA SRL, cunoscută prin contractele dubioase cu multe primării. Firma de dezinsecție terestră a încheiat cu primarul Marcel Muia un contract de dezinsecție pentru o suprafață de 60 km pătrați. Marcel, ești normal? În realitate, suprafața intravilanului celor trei localități componente ale comunei Chevereșu Mare, Drăgsina și Vucova, este de aproximativ 4 km pătrați. Ai auzit, Marcel? Să le plătești atâtia bani este chiar de DNA. Ai dat o gaură de aproape 10.000 de euro în banii cetățenilor din Chevereșu Mare. Acum să vedem și cireașa de pe tort transmisă DNA de Ciobanu Viorel, fost angajat al Primăriei Chevereșu Mare.

Furtunile din ultimii ani au făcut ravagii în acoperișul sălii de sport, dezvelind porțiuni din tablă care acoperă construcția. La fiecare rupere din tablă acoperișului, ce nu era chiar foarte mare, între 10% și 15% din suprafața totală, domnul primar Marcel Muia s-a gândit că-i rost de o smecherie. A înlocuit toată tabla de pe acoperiș. Hai odată, de două ori să schimbi tabla, dar de trei ori este chiar nesimțire. Ce a făcut cu tabla bună dată jos de pe acoperiș? Buna întrebare!

„Primarul” Muia a dus-o la ferma sa, acoperindu-și clădirile cu tabla dată jos de pe sala de sport. Ca să ne dăm seama cam câtă tablă a „palmat” Marcel Muia, vă spunem că suprafața acoperișului sălii de sport are nu mai mult nici mai puțin decât 1000 de metri pătrați. Transferul tablei pe proprietatea sa l-a făcut ajutat de Titel Nicolae, ce va răspunde solidar cu Marcel în fața procurorilor de la DNA. Toate informațiile despre combinațiile lui Marcel Muia le avem de la Ciobanu Viorel, ce i-a și făcut plângere la DNA. Aceste dezvăluiri sunt doar o parte din măsurile lui Marcel Muia.

 

Continuă să citești

Actualitate

Simonis ,Presedinte !!!!Nica ,si eu!

Publicat

în

De către

„Nu îmi dau demisia sub nicio formă. Nu e cazul, mă lupt pentru PNL până la capăt. Nu îl vând către PSD. Nu mă interesează funcția de senator pentru a tranzacționa interesul timișenilor. Ar însemna să calc pe cadavrele celor care au murit pentru libertate în Timișoara” -a declarat Alin Nica

Continuă să citești

Actualitate

Omul „Latrinei 3″ Maria Grapini se baga la PSD.”Europanarama”, piatra legata de gatul banatenilor!Grindeanu ,Simonis ati innebunit!???

Publicat

în

De către

Puscariasul Dan Voiculescu vrea cu tot dinadinsul ca „europanarama” sa ajunga din nou la Bruxelles . Eroina rusilor de la „Sputnik” vrea sa ajunga de data asta din partea PSD in Parlamentul Europen. Sa le spuna ,ce europenilor ,ca Putin nu este criminal??? Daca este vreun politician mai urat si antipatic in vestul tarii ,numele lui este Maria Grapini. Fara sa treaca niciodata testul votului din partea cetatenilor , ea a reusit sa se lipeasca la doua mandate de europarlamentar plus ceva ministru de buzunar.Toate datorandu-se aliantei PSD cu „securistul” si puscariasul Dan Voiculescu proprietarul unui partid nici de 1 la suta voturi in cei 30 de ani de la infintare.                                                                                  Cand credeam ca le-a venit mintea la cap lui Ciolacu si Simonis , iata ca imbogatita postrevolutie se vara pe lista PSD la un schimb de sustinere din partea „Latrina 3”. Cu toate ca partidul infractorului Voiculescu „pupapoalapopii”racnea ca vor merge singuri in alegeri cu „Grapinoaica ” in frunte , sobolaneste ,  europanarama   se tot baga la negocieri pe lista PSD.                                                                                                         Sa vii in Banat sa le spui oamenilor ,votati-o pe Maria Grapini este sinonim cu sinuciderea .                                                                                           Simonis sau Grindeanu , voi credeti ca s-au uitat discursurile ei antioccidentale la adresa institutiilor europene aparandu-l pe Dragnea cu legile lui pe justitie ???  Si pentru ce sa pui „europanarama” pe locuri eligibile PSD -ule? ????Pentru zecile de mii de euro cheltuite pe deplasarile la Bruxelles a unor pesedisti ? Banii aia erau din bugetul Parlamentului European nu dadea nimic de la ea.Maria Grapini se da filantroap ca face un camin de batrani , dupa ce constructorul umbla prin tribunale sa-i se plateasca banii ,s-a aflat ca din buzunarul ei nu a scos un ban ,punand pe altii sa doneze.                                                                                                                                                                           O rusine politica a Romaniei in Parlamentul European veti pune pe lista de europarlamentare , domnilor de la PSD.                                               Cu plati din bugetul european date unor trompete de la „Latrina 3” ,credeti voi de la PSD  ca veti avea o reprezentare pozitiva in grupul socialistilor europeni???    Si-0 fi platit taxa pe loc eligibil  „europanarama” dar chiar nu va pasa de imaginea politicii din Romania??                     Devenita milionara in euro , dupa doua mandate la Bruxelles , Maria Grapini nu are rusine  ,nu are pic de jena sa se mai strecoare odata la Bruxelles .Laudata de rusi „europanarama” ar trebui sa se duca la Sosocari ! Cu puscariasul (Voiculescu)in frunte vom avea …….”ciuciu” voturi multe.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și