stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Actrița Ioana Bugarin a revenit la Timișoara

Publicat

în

Actrița Ioana Bugarin, în vârsta de 25 de ani, este una dintre cele mai talentate actrițe din România, ea a jucat în numeroase pelicule.

Puțină lume știe, că este fiica primarului în funcție a comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin.

Ea a avut toată susținerea părinților pe tot parcursul carierei. Se declară mulțumită de acest lucru.

Ioana Bugarin a jucat în ultimii ani în importante filme autohtone precum „Moromeţii 2”, „Mia îşi ratează răzbunarea” sau „Otto Barbarul”. Acum, Ioana Bugarin a primit rolul principal în “Miracolul”, filmul regizorului Bogdan Apetri, care a intrat şi în cinematografele muliplex din Timişoara. Ioana joacă rolul unei călugăriţe novice, care se furişează din mănăsire, iar pe drumul de întoarcere este batjocorită de un taximetrist. Actriţa a fost prezentă la anvapremiera de la Timisoara.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și