stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Poliția locală din Timișoara a surprins doi suspecți, care ar fi trecut frontiera abuziv

Publicat

în

Poliția Locală se află într-o dezvoltare benefică pentru cetățenii orașului Timișoara.

Hajdu Attila este noul sef de la Poliția Locală, și promite o schimbare cum nu s-a mai văzut la Timișoara.

Cetățenii sunt increzători în noua conducere.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona mall-ului de pe Calea Sever Bocu au observat, în cursul zilei de vineri, două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau un comportament suspect și care, după fizionomie, păreau a face parte din categoria migranților. Cei doi au fost interceptați pentru stabilirea identității, constatându-se că se numersc Z.J., de 21 de ani, din Pakistan, și S.S., de 28 de ani, din India. Pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, unde au fost predați pe bază de proces-verbal și unde au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere fruduloasă a frontierei. Cercetările continuă în acest caz. Anul trecut polițiștii locali au predat polițiștilor de la ITPF un număr de 264 de migranți ilegali depistați pe străzile Timișoarei, alți 15 fiind predați în primele două luni ale acestui an. Aceștia provin din țări precum Afganistan, Pakistan, Siria, Bangladesh, Maroc, Algeria, Libia, Tunisia, India, a informat Biroul de Presă a Poliției Locale.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Un băiat de 12 ani care circula pe o trotinetă electrică a fost accidentat pe trecere de pietoni

Publicat

în

De către

Un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Sever Bocu din Timișoara, iar la intersecția cu strada Constructorilor a surprins și accidentat un băiat de 12 ani care circula cu trotineta pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, băiețelul a fost rănit.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continuă să citești

Actualitate

Evanghelia zilei, 15 mai. DUMINICA A PATRA DUPĂ PAŞTI A SLĂBĂNOGULUI

Publicat

în

De către

In vremea aceea, era o sărbătoare a Iudeilor, şi Iisus S’a suit la Ierusalim. Iar în Ierusalim, lângă Poarta Oilor, este o scăldătoare care se numeşte pe evreieşte Betezda, având cinci pridvoare. În acelea zăcea mulţime de bolnavi: orbi, şchiopi, uscaţi, aşteptând mişcarea apei. Că înger al Domnului se pogora din când în când în scăldătoare şi tulbura apa; şi cel ce intra întâi după tulburarea apei se făcea sănătos de orice boală era ţinut. Şi era acolo un om care de treizeci şi opt de ani era bolnav. Pe acesta văzându-l Iisus zăcând, şi ştiind că este aşa încă de multă vreme, i-a zis: „Vrei să te faci sănătos?“ Bolnavul I-a răspuns: „Doamne, om nu am ca să mă arunce în scăldătoare când se tulbură apa; că până merg eu, altul se coboară înaintea mea“. Iisus i-a zis: „Ridică-te, ia-ţi patul şi umblă!“ Şi îndată omul s’a făcut sănătos; şi şi-a luat patul şi umbla. Dar în ziua aceea era sâmbătă. Deci ziceau Iudeii către cel vindecat: „E sâmbătă şi nu-ţi este îngăduit să-ţi iei patul“. Iar el le-a răspuns: „Cel care m’a făcut sănătos, El mi-a zis: Ia-ţi patul şi umblă!“ Ei l-au întrebat: „Cine este omul care ţi-a zis: Ia-ţi patul şi umblă!?“ Dar cel vindecat nu ştia cine este; că Iisus Se dăduse la o parte, fiind mulţime în acel loc. După aceasta l-a găsit Iisus în templu şi i-a zis: „Iată că te-ai făcut sănătos; de acum să nu mai greşeşti, ca să nu-ţi fie ceva mai rău“. Omul s’a dus şi le-a spus Iudeilor că Iisus este Cel ce l-a făcut sănătos.

Continuă să citești

Actualitate

Noul PSD la Dumbrăvița este tot ”ciuma roșie” pierzătoare la ultimele alegeri!

Publicat

în

De către

Fostul primar pesedist Victor Malac, a fost reales șef la PSD Dmbrăvița.

Pesediști din Timiș merg tot pe mâna foștilor de la ”ciuma roșie”.

Ce părere are oare președintele PSD Marcel Ciolacu și prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu? că au promis că vor veni cu oameni necompromiși în noul PSD.

Afacerile imobiliare din comuna Dumbrăvița vor merge în continuare pe mâna lui Victor Malac și ”orientatul” RADU ȚOANCĂ.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și