stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Poliția locală din Timișoara a surprins doi suspecți, care ar fi trecut frontiera abuziv

Publicat

în

Poliția Locală se află într-o dezvoltare benefică pentru cetățenii orașului Timișoara.

Hajdu Attila este noul sef de la Poliția Locală, și promite o schimbare cum nu s-a mai văzut la Timișoara.

Cetățenii sunt increzători în noua conducere.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona mall-ului de pe Calea Sever Bocu au observat, în cursul zilei de vineri, două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau un comportament suspect și care, după fizionomie, păreau a face parte din categoria migranților. Cei doi au fost interceptați pentru stabilirea identității, constatându-se că se numersc Z.J., de 21 de ani, din Pakistan, și S.S., de 28 de ani, din India. Pentru efectuarea unor investigații mai amănunțite, cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, unde au fost predați pe bază de proces-verbal și unde au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere fruduloasă a frontierei. Cercetările continuă în acest caz. Anul trecut polițiștii locali au predat polițiștilor de la ITPF un număr de 264 de migranți ilegali depistați pe străzile Timișoarei, alți 15 fiind predați în primele două luni ale acestui an. Aceștia provin din țări precum Afganistan, Pakistan, Siria, Bangladesh, Maroc, Algeria, Libia, Tunisia, India, a informat Biroul de Presă a Poliției Locale.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

Publicat

în

De către

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

 

a) Abonamentul pentru zona tarifară ROȘIE (I), costă 42 de lei/lună și 446,40 lei/an, TVA inclus;

b) Abonamentul pentru zona tarifară GALBENĂ (II), costă 33,60 lei/lună și 357,12 lei/an, TVA inclus;

c) Abonamentul pentru zona tarifară ALBASTRĂ (III), costă 25,20 lei/lună și 267,84 lei/an, TVA inclus;

d) Abonamentul de Rezident costă 109,12 lei/an cu TVA inclus pentru zona Roșie, 89,28 lei/an cu TVA inclus pentru zona Galbenă și 69,44 lei/an cu TVA inclus pentru zona Albastră.

e) Abonamentul Combinat, pentru mai multe zone tarifare, permite parcarea autovehiculelor pentru combinația de zone aleasă și se poate elibera pentru două combinații de zone, respectiv: zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) (cost 52,92 lei/lunar și 562,96 lei/anual) sau zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) + zona Albastră (III) (cost 60,48 lei/lunar și 642,32 lei/anual).

Orarul de funcționare al casieriilor Timpark (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10) este de luni până vineri, între orele 8 și 20. Abonamentele de mai sus pot fi achiziționate și online.

Pentru eliberarea la sediul Timpark a oricărui tip de abonament aveți nevoie de talonul mașinii în original cu ITP la zi. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.timpark.ro sau să apelați numărul de telefon: 0256 493 393.

Continuă să citești

Actualitate

Un MiG-21 s-a prăbușit în timpul unui antrenament al Forțelor Aeriene

Publicat

în

De către

Aeronava cu două locuri, MiG-21, s-a prăbușit în timpul unui exercițiu desfășurat în localitatea Virovitica-Podravine din nord-estul Croației, în apropiere de granița cu Ungaria.

Cei doi piloți s-au catapultat și au ajuns cu succes la sol. Ministerul Apărării informează că ei se află acum în afara oricărui pericol, însă vor fi transportați la spital pentru un control medical.

Continuă să citești

Actualitate

Știrile zilei 6 DECEMBRIE-Tele 9TV

Publicat

în

De către

  • Victorie a Primăriei Timișoara la Tribunalul Timiș. A doua organigramă ar putea scăpa de suspendare

  • La mulți ani, Nicolae și Nicoleta!

  • Aderarea României la Spațiul Schengen încă se negociază, spune Iohannis. „Stăm hotărâți până în ultimul moment”

  • 16% din totalul speciilor de păsări din România, pe cale de dispariție. Vulturii, de exemplu, nu mai cuibăresc la noi, spun ornitologii

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și