stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Van Nistelrooy, noul antrenor al echipei PSV Eindhoven

Publicat

în

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani, care numără 70 de selecţii în echipa Olandei (35 goluri), îl înlocuieşte pe germanul Roger Schmidt, aflat pe banca tehnică din 2020 şi care nu şi-a mai prelungit contractul. Conform presei portugheze, acesta din urmă ar putea semna un angajament cu Benfica Lisabona.

Van Nistelrooy, care a înscris 150 de goluri în 219 meciuri cu Manchester United, între 2001 şi 2006, şi 64 de goluri pentru Real Madrid în perioada 2006-2010, s-a retras din activitate în 2012.

El a fost secund al naţionalei Olandei (2014-2016 şi apoi 2021) şi a pregătit echipele de juniori ale lui PSV în ultimele trei sezoane.

„Întotdeauna am visat să devin antrenor principal al lui PSV”, a declarat fostul mare jucător şi golgheter al lui Eindhoven, pentru care a jucat în perioada 1998-2001.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și