stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Viktor Orban a câștigat alegerile din Ungaria

Publicat

în

Viktor Orban a câștigat alegerile din Ungaria cu un scor mare

În urma numărării a peste 93% dintre voturile de pe listă, Viktor Orban a fost proclamat câștigătorul alegerilor parlamentare din Ungaria. În pofida unei alianţe care se dorea să ”răstoarne” putearea de la Budapesta, alegătorii au decis să continue cu Viktor Orban și politica să. Așadar, vorbim despre faptul că partidul de extremă dreaptă Patria Noatră a obținut 7 mandate, alianța formată din 6 partide a obținut 56 de locuri, iar partidul lui Viktor Orban, Fidesz a obținut 135 de mandate legislative. Chiar dacă au fost numărate 93% dintre voturile totale exprimate, situația nu poate să se schimbe într-o manieră care să influențeze majoritatea existentă.

După ce s-a stabilit marele câștigător, Viktor Orban a susţinu un discurs în fața celor prezenţi. Acesta a atacat în mod subtil Uniunea Europeană cu care în ultimii ani a intrat în conflict:

„Am câștigat o victorie atât de mare încât o poți vedea de pe lună, dar cu siguranță o poți vedea de la Bruxelles”, a spus el duminică seara.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și