stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Atentat sinucigaș la porțile Ambasadei Rusiei din România. O mașină a intrat cu viteză în gard, iar șoferul și-a dat apoi foc intenționat, decedând în urma gestului extrem .Autorul este controversatul Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, care tocmai fusese condamnat pentru viol la 15 ani de închisoare

Publicat

în

Un autoturism a intrat, miercuri dimineață, în gardul din fața Ambasadei Rusiei din București, de pe Șoseaua Kiseleff nr. 6, sector 1. Șoferul a murit după ce și-ar fi dat foc intenționat. Mașina a luat și ea foc în urma gestului șoferului.

Șoferul decedat este Bogdan Drăghici, 47 de ani, șeful Asociației TATA, acuzat că și-ar fi agresat sexual fiica vitregă. În ziua anterioară, Drăghici fusese condamnat la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, în dosarul în care era acuzat de violarea fiicei vitrege.

În noiembrie 2021, liderul TATA a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București după mai bine de doi de anchetă, fiind acuzat că și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, în perioada în care aceasta avea 10 ani. El mai era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală împotriva unui minor.

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici devenise cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților discriminați, în contextul proceselor de divorț.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și