stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Accident pe Calea Timișorii din Giroc

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus un autoturism pe Calea Timișorii din Giroc, dinspre Timișoara înspre Giroc,iar la intersecție cu strada Aviatorilor a efectuat virajul la stănga și a intrat îm coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers,condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În urma impactului, autoturismul care se deplasa dinspre Giroc, a ricoșat într-un copac ornamental.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvărșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mihai Macovei: O Carieră de Succes în Rugbyul Românesc Se Încheie cu Respect

Publicat

în

De către

 

Când respectul dispare, este important să știm când să punem punct. Acesta este mesajul transmis de Mihai Macovei, fostul căpitan al echipei naționale de rugby a României, în momentul în care a anunțat retragerea sa după 17 ani de activitate la nivel înalt în acest sport.

Mihai Macovei a fost o prezență remarcabilă pe terenul de rugby și un lider inspirațional pentru echipa națională a României. Cariera sa a fost marcată de determinare, devotament și pasiune pentru rugby, dar și de respectul profund față de sport, colegi și suporteri.

În momentul anunțului retragerii sale, Macovei a dorit să transmită recunoștința sa față de familia sa, care l-a sprijinit necondiționat pe parcursul carierei sale. Acest sprijin a fost esențial în susținerea eforturilor sale și în depășirea provocărilor pe terenul de rugby.

De asemenea, Mihai Macovei a dorit să aducă mulțumiri colegilor săi și antrenorilor care i-au fost alături de-a lungul anilor. Ei au contribuit la succesul său și au încredințat-l cu rolul de căpitan al echipei naționale, ceea ce a fost o onoare deosebită.

Mihai Macovei a reprezentat România în numeroase competiții de rugby, aducând mândrie națională prin evoluțiile sale remarcabile. A fost un simbol al echipei naționale și al sportului românesc în ansamblu.

Retragerea lui Mihai Macovei reprezintă încheierea unei cariere de succes în rugbyul românesc, dar și începutul unei noi etape în viața sa. Cu respectul și aprecierea pe care le-a câștigat de-a lungul anilor, este clar că va rămâne o figură importantă în lumea rugbyului românesc.

Acest moment marchează o tranziție importantă, dar este și o ocazie de a celebra contribuția sa la dezvoltarea sportului în țara noastră și de a-i mulțumi pentru ani de performanțe remarcabile. Mihai Macovei a fost nu doar un jucător de rugby excepțional, ci și un ambasador al valorilor sportive, inclusiv a respectului, și merită toate laudele pentru cariera sa impresionantă.

Continuă să citești

Actualitate

Accident Mortal pe DN 66 la Bănița (HD): Circulația Rutieră Îngreunată

Publicat

în

De către

 

 

O tragedie a avut loc astăzi pe DN 66, la Bănița, județul Hunedoara, care a avut un impact serios asupra circulației rutiere în zonă. Un accident grav a avut loc între un autoturism și un camion cu remorcă, rezultând o victimă mortală.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:30, iar consecințele acestuia s-au resimțit asupra traficului în zonă. În urma accidentului, circulația rutieră pe aproximativ jumătate din cale a fost îngreunată, iar autoritățile au fost nevoite să intervină pentru gestionarea situației.

Detaliile privind circumstanțele exacte ale accidentului și starea celor implicați nu au fost încă făcute publice, dar este clar că un eveniment tragic s-a produs, având consecințe serioase. Poliția și autoritățile competente sunt la fața locului pentru a investiga cauza și pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În astfel de momente dificile, gândurile noastre se îndreaptă spre victime și familiile lor, care trec printr-o perioadă extrem de dureroasă. Accidentele rutiere pot avea un impact devastator asupra vieților oamenilor, subliniind importanța siguranței pe drumurile noastre și necesitatea respectării regulilor de circulație.

De asemenea, acest eveniment tragic ne reamintește de necesitatea prudenței și respectului reciproc pe șosele. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate pentru toți participanții la trafic, și este esențial să ne asigurăm că respectăm regulile de circulație și că suntem atenți la condițiile de trafic.

Autoritățile vor continua investigația pentru a dezvălui toate detaliile legate de acest accident și pentru a asigura responsabilitatea în conformitate cu legea. În timp ce circulația rutieră a fost afectată în urma acestui eveniment, sperăm că măsurile adecvate vor fi luate pentru a restabili fluxul normal cât mai curând posibil.

Continuă să citești

Actualitate

Cinema Timiș: O Noulă Destinație pentru Iubitorii de Film și Cultură

Publicat

în

De către

 

 

Timișoara se pregătește să primească o nouă destinație culturală, care promite să îmbine trecutul cu modernul și să aducă comunitatea împreună. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat cu mândrie că Cinema Timiș, un cinematograf complet renovat, va începe să ruleze filme în curând, aducând entuziasmul și magia cinematografiei în inima orașului.

Această veste vine în urma succesului uimitor al Cinema Victoria, iar acum Cinema Timiș se alătură ca al doilea cinematograf oferit timișorenilor. Eforturile de renovare au fost ample și au transformat acest cinematograf într-o bijuterie culturală. Echipa de la Cinema Timiș s-a asigurat că dotările sunt ultramoderne, inclusiv tehnologie 4k, pentru o experiență cinematografică de neegalat. Sala principală impresionează cu peste 500 de locuri, oferind un spațiu generos pentru cinefili.

Și aici, renovările nu se opresc la sălile de proiecție. În subsol, unde cândva oamenii dansau în celebrul Club 30, va exista o sală multifuncțională cochetă, complet echipată pentru concerte, dezbateri și evenimente speciale, cu un bar pentru a completa experiența.

Marea deschidere este programată pentru weekend-ul 13 – 15 octombrie, cu o serie de evenimente speciale. Publicul se poate aștepta la proiecții în exclusivitate, întâlniri cu regizori și actori, concerte, și chiar un party retro pentru a sărbători acest moment important. Biletele sunt deja disponibile pentru achiziționare, astfel că iubitorii de film și cultură se pot pregăti pentru această experiență de neuitat.

Reabilitarea cinematografelor vechi face parte dintr-o strategie mai largă de revitalizare a patrimoniului cultural abandonat în ultimele decenii. Cinema Victoria a fost un exemplu de succes în acest sens, aducând timișorenii din toate cartierele împreună pentru proiecții de film, piese de teatru, concerte și discuții culturale. Cinema Timiș se așteaptă să facă la fel, să aducă bucuria cinematografiei și cultura în inimile tuturor timișorenilor.

Cinema Timiș va fi administrat cu pasiune de către echipa Centrului de Proiecte Timișoara, care are drept scop să ofere o experiență cinematografică și culturală de calitate în oraș. Este o veste entuziasmantă pentru comunitate și un pas important către revitalizarea patrimoniului cultural al Timișoarei.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și