stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Răzvan Burleanu (37 de ani), a câştigat, marţi, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF

Publicat

în

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (37 de ani), a câştigat, marţi, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF, el fiind votat în unanimitate de cei 266 de membri prezenţi dintre cei 278 afiliaţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Arena Naţională din Capitală.

„Gândiţi-vă prin ce am trecut în ultimii doi ani, prin pandemie, şi cu toate acestea am reuşit să reducem la minim riscul infecţiilor, adaptând constant regulile. Am reuşit să alocăm şi un sprijin financiar care să vă ajute direct. Prin responsabilitate am mers mai departe, fotbalul a mers mai departe. Gândiţi-vă la proiectul Superligii şi cât am luptat să păstrăm modelul european. Apoi ne-am confruntat cu organizarea CM din 2 în 2 ani, dar este bine că s-a renunţat la acest lucru. Am lansat campania: Pentru fotbal, pentru viaţă, în care venim în sprijinul ucrainenilor şi apărăm valorile fotbalului. Suntem privilegiaţi că suntem aici.

 

Am lucrat împreună 8 ani să reconectăm fotbalul românesc la cel european şi cred că suntem pe drumul cel bun. Ştim care este planul şi direcţia, cât de important este jucătorul şi de aceea l-am pus în centru proiectului nostru. Ştim cât de importante sunt cluburile, academiile şi de aceea avem un sistem de clasificare.

 

Doar dacă investim consistent în centrele de juniori vom micşora distanţa dintre estul şi vestul Europei. 25,5 milioane de euro de încasări totale am semnalat în 2021, am crescut veniturile cu 100 la sută. Cu siguranţă şi mai departe vom fi mai buni împreună”, a spus Burleanu.

 

 

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Breaking. Atenție pericol de îngheț! Grijă la pomii fructiferi!

Publicat

în

De către

 

INFO // Vreme deosebit de rece, minime în jurul a 0°C, local îngheț la sol, brumă (19 mai, orele 02 – 06) ⚠️❄️
🟨 COD GALBEN
📍 jumătatea estică a Transilvaniei, izolat Subcarpații Getici
❄️ În județele Harghita, Covasna, Brașov, local în Mureș, Sibiu, Bistrița-Năsăud și izolat în zona subcarpatică a județului Argeș, cu precădere pe văi și în depresiuni, temperaturile minime se vor situa în jurul pragului de îngheț (-1…0°C) și se va produce brumă.

Continuă să citești

Actualitate

Putin foloseşte intenţionat foamea ca armă

Publicat

în

De către

Ministrul german al dezvoltării, Svenja Schulze, l-a acuzat miercuri pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că „foloseşte intenţionat foamea ca armă”, reprezentanta Berlinului anunţând intenţia de a lansa o alianţă pentru securitate alimentară globală.

 

În cadrul unei reuniuni a miniştrilor dezvoltării din G7, organizată la Berlin, Schulze a spus că în prezent există un risc mai mare de foamete din cauza războiului din Ucraina.

Continuă să citești

Actualitate

Dominic Fritz se ia de strandul Heaven și strandul Termal și nu numai. Sunt 11ha.

Publicat

în

De către

Dominic Fritz amintește de terenurile TIMIȘOAREI FOLOSITE DE ALȚII.

„Cum să furi 11 hectare în mijlocul orașului, nederanjat de nimeni?

Exact asta se întâmplă de ani de zile cu multe terenuri ale primăriei de pe malul Begăi. Deși sunt domeniul public, pe ele funcționează activități private – terase, cluburi, zone de agrement – și sunt ridicate chiar construcții fără niciun titlu legal.

Bugetul Timisoarei a pierdut și încă pierde zeci de milioane de lei pentru că unii fac profit pe proprietatea noastră a tuturor fără să plătească niciun leu.

Parazitarea domeniului public se va termina.

De azi, o echipă multidisciplinară din Primărie și Poliție Locală va demara o amplă acțiune de verificare a modului în care este ocupat domeniul public și privat al Municipiului Timișoara, mai ales pe malul Begăi. Și vom recupera ce este de recuperat.

Deși există deja dosare pe rol la unele dintre cazuri, cum este la Ștrandul Termal sau la Clubul Heaven, sunt încă multe situații nesesizate până acum.

Știu că această acțiune îmi va pune o grămadă de mafioți în cap. Știu că deranjez un cuib de viespi care până acum a avut protecție. Mă aștept la procese, la denigrări și campanii de manipulare prin ricoșeu.

Dar asta nu mă va opri. Vom aduce milioane de lei în bugetul local și vom valorifica malul Begăi în beneficiul tuturor timișorenilor. Vă țin la curent.”, a scris Fritz pe facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și