stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Răzvan Burleanu (37 de ani), a câştigat, marţi, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF

Publicat

în

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (37 de ani), a câştigat, marţi, al treilea mandat consecutiv la conducerea FRF, el fiind votat în unanimitate de cei 266 de membri prezenţi dintre cei 278 afiliaţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Arena Naţională din Capitală.

„Gândiţi-vă prin ce am trecut în ultimii doi ani, prin pandemie, şi cu toate acestea am reuşit să reducem la minim riscul infecţiilor, adaptând constant regulile. Am reuşit să alocăm şi un sprijin financiar care să vă ajute direct. Prin responsabilitate am mers mai departe, fotbalul a mers mai departe. Gândiţi-vă la proiectul Superligii şi cât am luptat să păstrăm modelul european. Apoi ne-am confruntat cu organizarea CM din 2 în 2 ani, dar este bine că s-a renunţat la acest lucru. Am lansat campania: Pentru fotbal, pentru viaţă, în care venim în sprijinul ucrainenilor şi apărăm valorile fotbalului. Suntem privilegiaţi că suntem aici.

 

Am lucrat împreună 8 ani să reconectăm fotbalul românesc la cel european şi cred că suntem pe drumul cel bun. Ştim care este planul şi direcţia, cât de important este jucătorul şi de aceea l-am pus în centru proiectului nostru. Ştim cât de importante sunt cluburile, academiile şi de aceea avem un sistem de clasificare.

 

Doar dacă investim consistent în centrele de juniori vom micşora distanţa dintre estul şi vestul Europei. 25,5 milioane de euro de încasări totale am semnalat în 2021, am crescut veniturile cu 100 la sută. Cu siguranţă şi mai departe vom fi mai buni împreună”, a spus Burleanu.

 

 

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

Publicat

în

De către

Reprezentanții TimPark anunță că începând din 12 decembrie va începe eliberarea tuturor tipurilor de abonamente de parcare, valabile pentru anul 2023.

 

a) Abonamentul pentru zona tarifară ROȘIE (I), costă 42 de lei/lună și 446,40 lei/an, TVA inclus;

b) Abonamentul pentru zona tarifară GALBENĂ (II), costă 33,60 lei/lună și 357,12 lei/an, TVA inclus;

c) Abonamentul pentru zona tarifară ALBASTRĂ (III), costă 25,20 lei/lună și 267,84 lei/an, TVA inclus;

d) Abonamentul de Rezident costă 109,12 lei/an cu TVA inclus pentru zona Roșie, 89,28 lei/an cu TVA inclus pentru zona Galbenă și 69,44 lei/an cu TVA inclus pentru zona Albastră.

e) Abonamentul Combinat, pentru mai multe zone tarifare, permite parcarea autovehiculelor pentru combinația de zone aleasă și se poate elibera pentru două combinații de zone, respectiv: zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) (cost 52,92 lei/lunar și 562,96 lei/anual) sau zona Roșie (I) + Zona Galbenă (II) + zona Albastră (III) (cost 60,48 lei/lunar și 642,32 lei/anual).

Orarul de funcționare al casieriilor Timpark (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10) este de luni până vineri, între orele 8 și 20. Abonamentele de mai sus pot fi achiziționate și online.

Pentru eliberarea la sediul Timpark a oricărui tip de abonament aveți nevoie de talonul mașinii în original cu ITP la zi. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul www.timpark.ro sau să apelați numărul de telefon: 0256 493 393.

Continuă să citești

Actualitate

Un MiG-21 s-a prăbușit în timpul unui antrenament al Forțelor Aeriene

Publicat

în

De către

Aeronava cu două locuri, MiG-21, s-a prăbușit în timpul unui exercițiu desfășurat în localitatea Virovitica-Podravine din nord-estul Croației, în apropiere de granița cu Ungaria.

Cei doi piloți s-au catapultat și au ajuns cu succes la sol. Ministerul Apărării informează că ei se află acum în afara oricărui pericol, însă vor fi transportați la spital pentru un control medical.

Continuă să citești

Actualitate

Știrile zilei 6 DECEMBRIE-Tele 9TV

Publicat

în

De către

  • Victorie a Primăriei Timișoara la Tribunalul Timiș. A doua organigramă ar putea scăpa de suspendare

  • La mulți ani, Nicolae și Nicoleta!

  • Aderarea României la Spațiul Schengen încă se negociază, spune Iohannis. „Stăm hotărâți până în ultimul moment”

  • 16% din totalul speciilor de păsări din România, pe cale de dispariție. Vulturii, de exemplu, nu mai cuibăresc la noi, spun ornitologii

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și