stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Depozitul în care a izbucnit focul, joi seara, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu

Publicat

în

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, a declarat, vineri, că depozitul în care a izbucnit focul, joi seara, cu puternice degajări de fum, la ieşirea din Timişoara spre localitatea Săcălaz, nu avea autorizaţie de securitate la incendiu şi erau lucrări neautorizate de compartimentare a clădirii.

„La faţa locului mai este prezent (vineri, n.r.) un echipaj ISU pentru stingerea ultimelor focare mocnite. Suprafaţa incendiată este de aproximativ 9.000 metri pătraţi. Au fost folosite 27 de autospeciale. Începând de astăzi de la prânz, după stingerea completă a focului, echipe de la ISU şi criminalişti de la Poliţia Timiş vor demara cercetările (audieri, colectare de probe). Primele informaţii indică lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu şi lucrări neautorizate de compartimentare a clădirii. Am cerut exigenţă maximă organelor de control”, a anunţat Mihai Ritivoiu, pe Facebook.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League

Publicat

în

De către

Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League, după o finală „pe muchie de cuțit” cu Rangers, echipă unde Ianis Hagi nu a jucat, din cauza unei accidentări.

Nemții au avut nevoie de penalty-uri, unde s-au impus cu 5-4 și au obținut primul lor trofeu european după 42 de ani.

Continuă să citești

Actualitate

Breaking. Atenție pericol de îngheț! Grijă la pomii fructiferi!

Publicat

în

De către

 

INFO // Vreme deosebit de rece, minime în jurul a 0°C, local îngheț la sol, brumă (19 mai, orele 02 – 06) ⚠️❄️
🟨 COD GALBEN
📍 jumătatea estică a Transilvaniei, izolat Subcarpații Getici
❄️ În județele Harghita, Covasna, Brașov, local în Mureș, Sibiu, Bistrița-Năsăud și izolat în zona subcarpatică a județului Argeș, cu precădere pe văi și în depresiuni, temperaturile minime se vor situa în jurul pragului de îngheț (-1…0°C) și se va produce brumă.

Continuă să citești

Actualitate

Putin foloseşte intenţionat foamea ca armă

Publicat

în

De către

Ministrul german al dezvoltării, Svenja Schulze, l-a acuzat miercuri pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că „foloseşte intenţionat foamea ca armă”, reprezentanta Berlinului anunţând intenţia de a lansa o alianţă pentru securitate alimentară globală.

 

În cadrul unei reuniuni a miniştrilor dezvoltării din G7, organizată la Berlin, Schulze a spus că în prezent există un risc mai mare de foamete din cauza războiului din Ucraina.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și