stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Unique Care24 GmbH – companie de recrutare din Germania caută pentru angajare în instituții specializate din Germania, personal medical și personal pentru îngrijire persoane.

Publicat

în

Unique Care24 GmbH – companie de recrutare din Germania caută pentru angajare în instituții specializate din Germania, personal medical și personal pentru îngrijire persoane.

 

Firma noastră vă invită la o primă întâlnire, care va avea loc sub titlul MeetingDay pe data de 28 Mai 2022 ora 10:00  în Timișoara în sala de conferințe Del Corso Events.

 

Oferim:

  • Consiliere pentru acomodare în Germania (înscriere, angajare, legalizare/recunoaștere diplomă, declarare obligații și asigurări);
  • Loc de muncă individual pentru fiecare persoană;
  • Informații despre cursuri de limba germană;
  • Sprijin pentru găsire cazare;
  • Suport permanent în Germania;
  • Persoană de contact in Timișoara.

 

Mai multe informații și detalii vă prezentăm la MeetingDay.

 

Prezentarea va fi făcută de o persoană cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul medical, atât în Romania cât și în Germania, punându-se accent pe diferențele de abordare. La sfârșit va fi o sesiune de întrebări.

 

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la:

  • telefon; +49 171 7496113;
  • sau pe e-mail: uniquecare24@t-online.de.

 

 

Vă așteptăm cu drag!

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Breaking. Atenție pericol de îngheț! Grijă la pomii fructiferi!

Publicat

în

De către

 

INFO // Vreme deosebit de rece, minime în jurul a 0°C, local îngheț la sol, brumă (19 mai, orele 02 – 06) ⚠️❄️
🟨 COD GALBEN
📍 jumătatea estică a Transilvaniei, izolat Subcarpații Getici
❄️ În județele Harghita, Covasna, Brașov, local în Mureș, Sibiu, Bistrița-Năsăud și izolat în zona subcarpatică a județului Argeș, cu precădere pe văi și în depresiuni, temperaturile minime se vor situa în jurul pragului de îngheț (-1…0°C) și se va produce brumă.

Continuă să citești

Actualitate

Putin foloseşte intenţionat foamea ca armă

Publicat

în

De către

Ministrul german al dezvoltării, Svenja Schulze, l-a acuzat miercuri pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că „foloseşte intenţionat foamea ca armă”, reprezentanta Berlinului anunţând intenţia de a lansa o alianţă pentru securitate alimentară globală.

 

În cadrul unei reuniuni a miniştrilor dezvoltării din G7, organizată la Berlin, Schulze a spus că în prezent există un risc mai mare de foamete din cauza războiului din Ucraina.

Continuă să citești

Actualitate

Dominic Fritz se ia de strandul Heaven și strandul Termal și nu numai. Sunt 11ha.

Publicat

în

De către

Dominic Fritz amintește de terenurile TIMIȘOAREI FOLOSITE DE ALȚII.

„Cum să furi 11 hectare în mijlocul orașului, nederanjat de nimeni?

Exact asta se întâmplă de ani de zile cu multe terenuri ale primăriei de pe malul Begăi. Deși sunt domeniul public, pe ele funcționează activități private – terase, cluburi, zone de agrement – și sunt ridicate chiar construcții fără niciun titlu legal.

Bugetul Timisoarei a pierdut și încă pierde zeci de milioane de lei pentru că unii fac profit pe proprietatea noastră a tuturor fără să plătească niciun leu.

Parazitarea domeniului public se va termina.

De azi, o echipă multidisciplinară din Primărie și Poliție Locală va demara o amplă acțiune de verificare a modului în care este ocupat domeniul public și privat al Municipiului Timișoara, mai ales pe malul Begăi. Și vom recupera ce este de recuperat.

Deși există deja dosare pe rol la unele dintre cazuri, cum este la Ștrandul Termal sau la Clubul Heaven, sunt încă multe situații nesesizate până acum.

Știu că această acțiune îmi va pune o grămadă de mafioți în cap. Știu că deranjez un cuib de viespi care până acum a avut protecție. Mă aștept la procese, la denigrări și campanii de manipulare prin ricoșeu.

Dar asta nu mă va opri. Vom aduce milioane de lei în bugetul local și vom valorifica malul Begăi în beneficiul tuturor timișorenilor. Vă țin la curent.”, a scris Fritz pe facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și