stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Jucătorul de RUGBY emblematic, Rădoi Andrei se retrage din activitate

Publicat

în

Jucătorul de RUGBY emblematic, Rădoi Andrei se retrage din activitatea sportiva profesionista.

El a jucat la SCM TIMISOARA si a fost component a echipei nationale de rugby. Urmeaza alte provocari pentru el.

”A venit momentul sa scriu cea mai grea postare de pe aceste retele.
MULTUMESC RUGBY!
Dupa cei ,,7 ani de acasa,, a inceput rugbyul, sport care mi-a fost parinte, m-a educat, m-a purtat in lume, m-a cladit, mi-a dat oportunitati, aspecte care au devenit viata mea, pana acum la cei 35 de ani.
Acest sport minunat are principii puternice, iar unul din ele este ONESTITATEA.M-am uitat atent in oglinda si si onest m-am gandit: NU CONTEAZA PE CINE AI IN FATA, CONTEAZA PE CINE AI ALATURI, iar acum Andrei Radoi, nu mai este acel Radoi de care colegii pot spune acest aspect.Accidentarile nu ma lasa sa le fiu alaturi asa cum eu imi doresc si cum eu i-am obisnuit.
De aceea am ales sa pun ghetele in cui.Si nu oricum asa cum v-am obisnuit mereu: termin plin de mandrie ca am facut ultimul pas de pe terenul de rugby cu medalia in gat!
Sunt recunoscator pentru toate experientele traite in toti acesti 28 de ani de sport!Toate aceste experiente, bune sau rele m-au ajutat sa fiu RADOI ANDREI de azi!
Multumesc Popovici Razvan & George Sava si CCS 2 BAIA MARE pentru primii pasi in acest fenomen. Multumesc Nicolae Manolache & CS Metrorex Rugby pentru oportunitatea de a pleca de acasa la 16 ani pentru a-mi urma visul.Multumesc CSM Stiinta Baia Mare , conducerii si antrenorilor pe care i-am avut pentru toate experientele si amintirile.Thanks Ealing Trailfinders Rugby Club for all the experiences!
Multumiri speciale vin domnului Dan Dinu caruia ii voi ramane recunoscator mereu.Datorita lui pentru mine in acest moment Timisoara inseamna acasa.Pe aceasta cale multumesc tuturor celor care si-au lasat energia la acest club minunat pentru bunul nostru mers.Aici vreau sa aduc mentiuni speciale: regretatului Chester Williams, antrenor si om unic, alaturi de care am trait cele mai frumoase experiente la Timisoara si antrenorului actual Calafeteanu Valentin, alaturi de care am castigat titluri atat ca si colegi, dar mai ales pentru faptul ca mi-a oferit oportunitatea de a termina aceasta cariera asa cum am visat, cu medelia in gat.
Un gand de final special, aduc familiei mele care mi-a fost mereu alaturi, indiferent de situatie! Paraschiv Radoi Mariana Radoi Ioana Radoi”, a scris jucatorul Radoi pe pagina sa de facebook.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

BREAKING. Președintele Biden anunță creșterea prezenței militare a SUA în România

Publicat

în

De către

Președintele Biden a anunțat miercuri la Madrid, înaintea summit-ului NATO, că SUA își vor crește prezența militară în România. E vorba despre o nouă forță de luptă, o brigadă rotativă cu 3.000 de militari și 2.000 de angajați.

„Statele Unite își vor îmbunătăți poziția de apărare în Europa pentru a răspunde provocărilor și mediului de securitate și vor servi, de asemenea, la consolidarea securității noastre colective. La începutul acestui an, am trimis încă 20.000 de soldați în Europa pentru a întări Alianța și pentru a răspunde mișcărilor Rusiei, ceea ce duce forțele militare în Europa la 100.000 de trupe”, a spus Biden într-o scurtă declarație de presă împreună cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Continuă să citești

Actualitate

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului

Publicat

în

De către

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat miercuri că Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului.

Potrivit acestuia, Alina Gorghiu va prelua interimar conducerea Camerei superioare a Parlamentului.

„Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă care trebuie luate la nivelul Guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul Coaliţiei, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestora preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia, urmând ca funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, să fie exercitată de dna senator Alina Gorghiu”, a spus Ciucă

Continuă să citești

Actualitate

29 iunie – Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România

Publicat

în

De către

Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România este marcată, în fiecare an, la 29 iunie, de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, şi se află sub patronajul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului. Protocoalele semnate între Patriarhia Română şi Ministerul Justiţiei, privind desfăşurarea activităţii religioase în sistemul penitenciar românesc, primul din 1993 (art. 15), iar al doilea din 1997 (art. 10), prevăd că „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel vor fi consideraţi ocrotitori ai sistemului penitenciar din România”, notează https://anp.gov.ro/.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și