stiriacum.ro

Suntem sociabili

Social

David Popovici a decis să-și doneze medalia de aur câștigată la Campionatul Mondial de la Budapesta, în proba de 200 m liberi, copiilor bolnavi de cancer

Publicat

în

Medalia de aur câștigată la Budapesta a fost topită și din ea se vor face fundițe, simbolul luptei împotriva cancerului la copii.

„Am ales să donez o medalie de suflet, foarte importantă pentru mine, către cei care au mai mare nevoie de ea. Pentru ca speranţa să meargă mai departe. Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieţii. Menţinerea sănătăţii. Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră.

Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer. Astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie.

Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează. Fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a spus David Popovici.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Internațional

Eclipsa totală de soare: Un spectacol cosmic dincolo de granițe

Publicat

în

De către

 

Astăzi, în data de 8 aprilie, ochii întregii lumi sunt ațintiți către cer, pentru a fi martorii unui eveniment rar și fascinant: eclipsa totală de soare.

Fenomenul, care va putea fi observat în Mexic și Statele Unite, aduce în prim plan o simfonie cosmică ce ne încântă și ne învață mereu despre minunile universului.Cu etichetele #live, #eclipsa și #sun, social media se umple de imagini și observații ale iubitorilor de astronomie și curioșilor din întreaga lume.

Este un prilej de conectare și de împărtășire a emoțiilor generate de acest moment unic.

Eclipsa totală de soare reprezintă un dans cosmic între Soare, Lună și Pământ, în care Luna se interpune între Soare și Pământ, acoperind astfel complet discul solar.

Este un spectacol al geometriei cerești, ce ne amintește de fragilitatea și splendoarea universului în care trăim.

Continuă să citești

Actualitate

Orașul Jimbolia parcă nici nu are primar!? Dar încasează lunar 2000 de EURO!

Publicat

în

De către

Pimarul Darius Postelnici care mai mult tace decât face, a ajuns în atenția locuitorilor din orașul Jimbolia.

Tot mai mulți oameni sunt nemulțumiți si așteaptă clarificări din partea primarului.

Conform declarației de avere acesta deține un teren intravilan de 685 mp  si o casa  de locuit de 180 mp. toate în Jimbolia. Alte bunuri conform declaratiei nu are, poate sunt altundeva…

 

Conform informațiilor recente, acesta încasează un salariu lunar de 2000 de euro, în ciuda criticilor referitoare la lipsa sa de acțiune și implicare în dezvoltarea comunității locale.

Cu toate că sarcina principală a unui primar este să reprezinte și să promoveze interesele orașului și ale cetățenilor săi, Darius Postelnicu pare să se remarce mai mult prin absență decât prin prezență activă în problemele orașului.

Locuitorii Jimboliei au devenit tot mai nemulțumiți de lipsa de acțiune a primarului și de lipsa de progres în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, a serviciilor publice și a calității vieții în general.

Cu un salariu considerabil, mult peste media națională, așteptările față de performanța și angajamentul primarului sunt și mai mari.

Cu toate acestea, pare că Darius Postelnicu nu a reușit să se ridice la nivelul acestor așteptări, lăsând orașul într-o stare de stagnare și dezamăgire.

În contextul acestor dezvăluiri, locuitorii Jimboliei încep să se întrebe dacă salariul generos al primarului este justificat și dacă acesta își îndeplinește cu adevărat responsabilitățile în folosul comunității.

 

Continuă să citești

Social

Îl mai știți pe Cristian Cioacă(Elodia)? Vezi ce lucrează acum

Publicat

în

De către

După 9 ani petrecuți în închisoare, fostul polițist Cristian Cioacă se confruntă acum cu o nouă realitate și trebuie să se reorienteze profesional, conștient fiind că nu mai poate fi reîncadrat ca angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Condamnarea sa la 15 ani și 8 luni de închisoare în 2014, pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, într-un caz care a șocat opinia publică, a schimbat complet cursul vieții sale.

La vremea respectivă, dispariția și presupusa crimă a Elodiei Ghinescu a captivat atenția întregii țări, mai ales că rămășițele femeii nu au fost niciodată descoperite.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv pentru acest act, iar viața sa a luat o turnură radicală.Surse apropiate lui Cristian Cioacă au confirmat că în prezent, acesta își câștigă existența ca șofer al Mariei Vasii, avocata care l-a reprezentat în instanță.

Deși nu este o activitate pe care o practică în mod regulat, Cioacă depune toate eforturile pentru a se reintegra în societate și a-și construi o nouă viață.

Această nouă direcție în cariera și viața lui Cristian Cioacă arată o determinare puternică de a se schimba și de a face față provocărilor noii sale situații.

Chiar dacă drumul spre reintegrare și recuperare poate fi lung și dificil, acesta demonstrează că este hotărât să își reconstruiască existența și să contribuie pozitiv în societate.În ciuda greutăților și a trecutului său controversat, Cristian Cioacă încearcă să își găsească locul în lume și să se îndrepte către un viitor mai bun, lăsând în urmă greșelile din trecut și căutând să-și găsească pacea și scopul în viață.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și