stiriacum.ro

Suntem sociabili

Sport

Farul câștigă meciul tur cu Flora Tallinn cu 3-0

Publicat

în

Ca pe vremuri! Alibec şi Budescu au făcut diferenţa pentru „marinari” și Farul câștigă meciul tur cu Flora Tallinn cu 3-0

Farul Constanța, campioana României, a trecut de Flora Tallinn, la Ovidiu, scor 3-0, în prima manșă a turului III preliminar din Conference League.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Tragedie la Birda: Cățelușă împușcată mortal într-un nou episod de cruzime față de animale

Publicat

în

De către

 

 

Localitatea Birda, din județul Timiș, a fost martora unei noi tragedii pentru comunitatea iubitorilor de animale. Sâmbătă, 2 decembrie, o cățelușă nevinovată a fost ucisă cu sânge rece de către un localnic, sub pretextul apărării găinilor sale. Cazul aduce în atenție neajunsurile sistemului de protecție a animalelor în județul Timiș.

Cățelușa, adoptată cu câteva săptămâni în urmă de un suflet generos din Sângeorge, a fost găsită abandonată pe un câmp. Noua sa familie a fost martora unei tragedii inimaginabile sâmbătă, când vecinul său a decis să îi pună capăt vieții cu o armă de foc. Motivul invocat a fost presupusul atac asupra găinilor, deși proprietarul cățelușei susține că nu există dovezi în acest sens.

Drama s-a desfășurat în momentul în care cățelușa, având grijă de cei cinci puiuți adorabili, a reușit să rupă o scândură din gard și să iasă în stradă. Proprietarul a încercat să o recupereze, dar vecinul său a recurs la un act brutal, împușcând-o pe loc. Ulterior, acesta a declarat că arma aparține socrului său și că a luat decizia drastică pentru a-și proteja găinile.

Cazul a fost imediat raportat autorităților, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Proprietarul cățelușei solicită dreptate și încearcă să salveze ceilalți cinci pui orfani, hrănindu-i cu biberonul.

Această situație nu este singulară în județul Timiș, unde în trecut au fost înregistrate cazuri de violență împotriva animalelor, fapt ce a ridicat semne de întrebare cu privire la eficacitatea legilor de protecție a animalelor în această zonă. În ciuda unor cazuri anterioare, în care poliția și procurorii au decis clasarea investigațiilor, comunitatea iubitorilor de animale speră că acest incident va determina o schimbare în abordarea autorităților. Este esențial ca oamenii să se implice și să continue să aducă în atenție astfel de cazuri, punând presiune asupra autorităților pentru a asigura aplicarea corectă și eficientă a legilor de protecție a animalelor.

Continuă să citești

Politică

Proiectul Stadionului Multifuncțional din Timișoara, Aprobat cu Succes în Comisia Tehnico-Economică

Publicat

în

De către

 

 

Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a anunțat cu entuziasm că proiectul pentru construcția noului stadion din Timișoara a atins un moment crucial, obținând aviz favorabil în comisia tehnico-economică a Ministerului Dezvoltării.

Arena multifuncțională, care urmează să înlocuiască actualul stadion Dan Păltinișanu, este acum pe cale să devină realitate, iar progresul înregistrat aduce speranță și entuziasm în rândul comunității. Această veste favorabilă reprezintă un pas semnificativ pentru viitorul infrastructurii sportive din Timișoara.

Vicepreședintele Alexandru Proteasa a subliniat că, la nivel local, Consiliul Județean Timiș este pregătit cu fonduri și documentația completă necesare pentru a demara rapid procedura de demolare, marcând astfel începutul unei noi etape în dezvoltarea infrastructurii sportive a orașului.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor urgente ale comunității timișorene, recunoscând importanța unui stadion modern și funcțional pentru evenimente sportive și culturale. Astfel, Timișoara se apropie de realizarea unui proiect ambițios ce va contribui la consolidarea prestigiului orașului în peisajul sportiv național. 🏗️🌟

Continuă să citești

Social

Povestea Inspiratoare a lui Gabriel Țîțaru: Depășind Obstacole cu Inima de Sportiv

Publicat

în

De către

Ascultă aici povestea>>https://fb.watch/ouTzmMSR_P/

 

În adâncul comunei Bulgăruș, o inimă curajoasă bate în ritmul puterii și determinării. Această inimă aparține lui Gabriel Țîțaru, un tânăr sportiv care și-a trăit copilăria la casa de copii din această mică comunitate. Cu 7 frați și părinți dispăruți, viața lui Gabriel a fost o cale presărată cu provocări, dar el a ales să își croiască propriul drum în lumea sportului.

Pentru Gabriel, sportul nu a fost doar o pasiune, ci și un refugiu, un mod de a depăși lipsurile și de a-și construi o identitate puternică. Crescând într-un mediu dificil, el a învățat de timpuriu că succesul vine din efort și determinare. Cu o familie numeroasă și părinți absenți, sportul a devenit o sursă de disciplină și de stabilire a unor obiective în viață.

Deși a trecut prin pierderi dureroase și a cunoscut greutăți pe care mulți nu și le pot imagina, Gabriel nu s-a lăsat descurajat. A găsit în sport un mod de a-și exprima bucuria, de a-și depăși limitele și de a-și construi propria identitate. Cu fiecare antrenament și competiție, el a adus mai multă lumină în propria sa lume și în inimile celor care l-au cunoscut.

Povestea lui Gabriel Țîțaru nu este doar despre un tânăr sportiv, ci despre puterea umană de a transforma adversitatea în forță. În ciuda provocărilor, el continuă să lupte pentru cariera sa în sport, demonstrând că pasiunea și voința pot schimba vieți. Gabriel reprezintă un exemplu viu al faptului că, indiferent cât de dificilă poate fi viața, există mereu o cale către succes și fericire prin determinare și iubirea pentru ceea ce faci.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și