stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Iubitul Danei ROBA a fost invitat la emisiunea Cronici Sportive cu Stelian Iordache

Publicat

în

Dana Roba, femeia care a fost bătută de soțul ei, cu lovituri de ciocan, chiar în fața copiilor, pare că și-a găsit liniștea în brațele sportivului Bearz Branko.

Beni este un antrenor care în mai puțin de un an, a dus sportivii de la clubul său la foarte multe competiții importante din țară, venind cu medalii.

El a fost invitat la emisiunea Cronici Sportive, de moderatorul Stelian Iordache, unde a discutat despre activitatea sa sportivă.

Emisiunea Cronici Sportive cu Stelian Iordache se realizează la trustul de presă, ce include televiziunea regională 8TV ,televiziunea online Tele 9TV, și cel mai mare ziar online timisoarastiri.ro.

Kick-boxul și boxul pentru el este o relaxare și o lecție care o dă mai departe copiilor din Timiș. În prezent el va intra într-o vacanță bine meritată.

Dana Roba a postat cu mândrie emisiunea iubitului ei pe paginile de facebook și Instagram.

Emisiunea se poate vedea aici::::: https://fb.watch/mDZYtGYQGT/

Actualitate

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă

Publicat

în

De către

23 Septembrie 🌍 Echinocţiul de toamnă
Fenomenul marchează începutul toamnei astronomice, are loc astăzi la ora 09.50 (ora României).

Continuă să citești

Actualitate

Restaurantele Merlot si Yugoslavia inchise!Cauza?Mizerie si gandaci!

Publicat

în

De către

Dupa un control al Protectiei Consumatorilor la SC Opt condimente SRL- Restaurant Merlot și SC Banatski Papi SRL- Restaurant Yugoslavia s-a decis inchiderea lor.                                                                                                                                                                                                                       Principalele abateri de la legislație constatate se referă la prezența insectelor vii și moarte în blocul alimentar (bucătărie); produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora; diverse preparate cu modificări organoleptice; nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător; spațiu de preparare insalubru; spații de depozitare,refrigerare ,congelator neigienizate; legume fructe depreciate; materii prime în afara datei limite de consum.Asta a fost informatia trimisa presei de Mihai Alin Gubandru,inspector CJPC.

Continuă să citești

Actualitate

NU vă puneți cu Fritz DEMOLATORUL!?

Publicat

în

De către

Primarul Timișoarei Dominic Fritz cunoscut pentru postările și pozele ultra calitative de pe paginile de socializare, s- a pozat astăzi cu terasa Boss, care urmează a fi dărâmată.

Continuă drumul….anevoios.

“Am câștigat definitiv procesul cu Terasa ”Boss”. Urmează demolarea.

Construită ilegal, pe malul Begăi, pe terenul Municipiului Timișoara, proprietate publică. Nu e singura. Peste 5 hectare din terenul timișorenilor sunt ocupate de astfel de construcții ilegale.

Le-am cerut să le demoleze și să elibereze terenul. Au mimat o schimbare de fațadă ca să pară că se conformează, dar șmecheriile astea nu merg. Timișoara e a tuturor și nu voi permite ca patrimoniul orașului să fie acaparat de câțiva.

În urmă cu 5 luni am semnat mai multe dispoziții de demolare a acestor construcții ilegale. Au fost atacate în instanță. Victoria juridică este un semnal excelent pentru toți cei care fac onest afaceri în Timișoara. Regulile sunt aceleași pentru toți.

Am să mă bat până când toate terenurile vor ajunge din nou în folosința timișorenilor. Pe malul Begăi amenajăm un culoar verde unde fiecare va putea să se bucure de natură și să facă sport”, a scris Dominic pe pagina sa de facebook.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și