stiriacum.ro

Suntem sociabili

Social

Incident Șocant la Examenul Auto din Cluj: Au vrut să scoată buletinul dar a scos plicul cu droguri

Publicat

în

 

 

Un incident cu totul șocant a avut loc la examenul auto din Cluj-Napoca, unde un tânăr de doar 20 de ani a fost prins drogat în timp ce susținea proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere categoria C. Ceea ce face această poveste cu adevărat uluitoare este modul în care a fost descoperit acest caz de drogare.

Tânărul, originar din Neamț, locuitor al Clujului, a fost prins în flagrant luni dimineață, când, în timpul examenului auto, i-a înmânat din greșeală polițistului examinator un pliculeț ce conținea substanțe suspecte. Acest plic era lipit pe spatele buletinului său de identitate.

La scurt timp după ce examinatorul a primit acest plic, care conținea o substanță albă necunoscută, și-a anunțat imediat colegii de la Rutieră despre incidentul neobișnuit. Testarea cu drugtestul a confirmat suspiciunile, iar tânărul a ieșit pozitiv la prezența de substanțe narcotice.

Conform relatărilor, în momentul în care a urcat în camion pentru proba de traseu, examinatorul i-a cerut tânărului cartea de identitate și permisul de conducere categoria B. Candidatul nu a observat plicul cu substanțe ilegale atașat documentelor sale și l-a înmânat cu încredere polițistului.

Cu 9 ani de experiență în cadrul Brigăzii Rutiere, polițistul a luat plicul, aparent fără să-și dea seama de conținutul său, și l-a inclus în dosarul examenului, alături de celelalte acte. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când avertizat de pericol, și-a anunțat colegii de la Rutieră. Aceștia au așteptat camionul la capătul străzii și au efectuat un control amănunțit asupra tânărului.

Rezultatul testului drogurilor a fost pozitiv, iar tânărul a fost dus la Institutul de Medicină Legală (IML) din Cluj, unde i-au fost prelevate probe de sânge pentru a confirma prezența substanțelor narcotice. În urma acestui incident, tânărul a fost lipsit de permisul de conducere categoria B și se confruntă acum cu un dosar penal. Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) va prelua cazul și tânărul va trebui să dea explicații cu privire la cum a ajuns în posesia acestui plic cu substanțe interzise.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Proiectul Stadionului Multifuncțional din Timișoara, Aprobat cu Succes în Comisia Tehnico-Economică

Publicat

în

De către

 

 

Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a anunțat cu entuziasm că proiectul pentru construcția noului stadion din Timișoara a atins un moment crucial, obținând aviz favorabil în comisia tehnico-economică a Ministerului Dezvoltării.

Arena multifuncțională, care urmează să înlocuiască actualul stadion Dan Păltinișanu, este acum pe cale să devină realitate, iar progresul înregistrat aduce speranță și entuziasm în rândul comunității. Această veste favorabilă reprezintă un pas semnificativ pentru viitorul infrastructurii sportive din Timișoara.

Vicepreședintele Alexandru Proteasa a subliniat că, la nivel local, Consiliul Județean Timiș este pregătit cu fonduri și documentația completă necesare pentru a demara rapid procedura de demolare, marcând astfel începutul unei noi etape în dezvoltarea infrastructurii sportive a orașului.

Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor urgente ale comunității timișorene, recunoscând importanța unui stadion modern și funcțional pentru evenimente sportive și culturale. Astfel, Timișoara se apropie de realizarea unui proiect ambițios ce va contribui la consolidarea prestigiului orașului în peisajul sportiv național. 🏗️🌟

Continuă să citești

Social

Magie și Lumină: Deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara, sub Ploaia de Fulgi

Publicat

în

De către

 

 

Duminica seara, atmosfera de sărbătoare a învăluit Timișoara odată cu deschiderea spectaculosului Târg de Crăciun, marcând debutul sezonului festiv sub fulgi de zăpadă. O premieră în acest an, primul strat de zăpadă a acoperit orașul într-un cadru idilic.

În inima orașului, luminile s-au aprins, împodobind bradul impunător, roata panoramică și caruselul, creând o atmosferă magică în Piața Victoriei. Casuțele verzi, elegante, și-au deschis ușile, oferind timișorenilor o varietate de bunătăți, ornamente de Crăciun și cadouri pentru toate gusturile.

De asemenea, în premieră, la una dintre casuțe, se vând artificii destinate publicului larg, aducând un plus de strălucire sărbătorilor. Oamenii s-au adunat în număr mare în Piața Victoriei pentru a participa la ceremonia festivă de aprindere a iluminatului de sărbători, desfășurată în jurul orei 18:00.

În afara decorurilor din Piața Victoriei, curiozitatea oamenilor a fost stârnită și de patinoarul din Piața Libertății, care a devenit un alt punct de atracție în cadrul Târgului de Crăciun 2023.

Organizatorii au anunțat că prima săptămână a târgului va fi marcată de celebrarea Zilei Naționale a României, culminând cu un spectacol impresionant pe 1 Decembrie, cu Ansamblul „Timișul” și trupa Cobzality, alături de „maestrii focului” de la Crispus.

Evenimentele continuă și în weekend, cu invitați speciali precum AD LIBITUM VOICES pe 2 decembrie și spectacolul susținut de SURORILE OSOIANU & LUPII LUI CALANCEA pe 3 decembrie. Pe parcursul târgului, vor urca pe scenă artiști precum Paula Seling & Corala Contrast, Cornelia și Lupu Rednic, Angelica Flutur, Dan Necsa și Carmen Popovici-Dumbrava.

Finalul festivităților este așteptat cu nerăbdare, odată cu sosirea lui Moș Crăciun în seara de 22 decembrie, după spectacolul „Spărgătorul de Nuci”. Cu această ediție ajungând la cea de-a XVI-a, Târgul de Crăciun de la Timișoara va bucura orașul în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024. 🎄🎅

Continuă să citești

Social

Intervenție Rapidă a Pompierilor: Accident Rutier cu Animale Implicate pe A1 km 431

Publicat

în

De către

 

 

Într-un eveniment dramatic, marcat de un accident rutier petrecut astăzi, 26.11.2023, la ora 07:15, pe A1 la kilometrul 431, pompierii au fost chemați la datorie pentru a asigura măsurile de prim ajutor și de protecție civilă. 🚒🚨

Apelul primit pe SNUAU 112 a solicitat intervenția promptă a autorităților după ce un autoturism și o camionetă s-au ciocnit. Situația a fost cu atât mai complexă cu cât camioneta transporta patru cai. 👉🐴

Echipajele de intervenție de la Stația de Pompieri Făget au fost imediat mobilizate, fiind trimise la locul incidentului o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și un echipaj SMURD. Scopul principal al intervenției a fost acordarea de asistență medicală și siguranță, inclusiv acolo unde era nevoie pentru animalele implicate. 🏥👨‍🚒

Conducătorul camionetei a fost evaluat medical la fața locului, refuzând ulterior transportul la spital. Cu toate acestea, unul dintre caii transportați a suferit răni în urma impactului. Pompierii din Făget au decis să îl transporte cu ajutorul autocamionului lor specializat la cea mai apropiată fermă, asigurând astfel îngrijirea corespunzătoare a animalului. 🚑🐎

Evenimentul subliniază importanța intervenției rapide și bine coordonate a serviciilor de urgență în situații complexe, unde viața umană și bunurile, inclusiv cele ale animalelor, sunt implicate. Autoritățile continuă să monitorizeze situația și să asigure că toate măsurile necesare sunt luate pentru gestionarea eficientă a consecințelor accidentului. 🌐🆘

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și