stiriacum.ro

Suntem sociabili

Uncategorized

Angajații Prefecturii Timiș protestează din cauza salariilor prea mici. Amenință cu grevă generală!

Publicat

în

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Imagine surprinzătoare: Leo Messi și Lamine Yamal, la începuturile carierelor lor

Publicat

în

De către

 

În imaginea de mai jos, îl puteți vedea pe Leo Messi, extrem de tânăr, pozând alături de un bebeluș de doar 4 luni. Ce face această fotografie cu adevărat interesantă? Numele bebelușului este Lamine Yamal, care în prezent este jucător al Barcelonei și titular în naționala Spaniei.

Fotografia face parte dintr-o ședință foto realizată de cotidianul *Sport* din Catalunia pentru un calendar caritabil. Tatăl lui Lamine Yamal a postat recent această imagine emoționantă pe contul său de Instagram, stârnind valuri de reacții și nostalgie printre fanii fotbalului.

Această imagine surprinde două generații de talent extraordinar, legate prin pasiunea comună pentru fotbal. Leo Messi, care a devenit o legendă a Barcelonei și a fotbalului mondial, și Lamine Yamal, un tânăr talent promițător, reprezintă continuitatea și măreția clubului catalan.

Este fascinant să vedem cum destinele acestor doi fotbaliști s-au intersectat încă din primele luni de viață ale lui Lamine. Imaginea nu doar că evocă amintiri frumoase pentru fanii Barcelonei, dar și inspiră tinerii jucători care visează să calce pe urmele idolilor lor.

Pe măsură ce Lamine Yamal își continuă ascensiunea în fotbalul profesionist, această fotografie va rămâne un simbol al începuturilor sale și al legăturii speciale cu Leo Messi.

Fotbalul ne arată din nou că este mai mult decât un sport; este o poveste continuă de talent, inspirație și moștenire.

Continuă să citești

Social

Românca Înșelată de un Fals Brad Pitt: O Adevărată Poveste de Înșelăciune Online De peste 50.000 de dolari

Publicat

în

De către

 

 

O româncă stabilită în Spania a devenit victimă a unei înșelăciuni ingenioase, căzând pradă unui impostor care s-a dat drept celebrul actor american, Brad Pitt. Potrivit relatărilor din La Region, femeia s-a trezit într-o situație financiară precară, după ce a fost păcălită să furnizeze date personale și să rămână fără niciun ban în contul său.

Povestea începe pe platforma de social media TikTok, unde românca a fost abordată de cineva care pretindea că este Brad Pitt. Inițial, falsul actor american i-a oferit o cartelă de membru VIP, iar ulterior au început să comunice prin intermediul aplicației de mesagerie WhatsApp. Femeia a fost surprinsă să primească chiar și o fotografie a unui permis de conducere care purta imaginea lui Brad Pitt.

„Am fost uimită să primesc un mesaj de la Brad Pitt pe TikTok și am început să-i răspund. Apoi, am primit și un permis de conducere cu fotografia lui. M-am simțit onorată și am fost uimită de atenția pe care o primeam”, a povestit românca.

Impostorul a început să se manifeste generos, promițându-i femeii o cutie plină cu bani și alte bunuri în valoare de 50.000 de dolari. Fără să ezite, românca a furnizat informații personale, inclusiv adresa de domiciliu, în speranța că va primi „cadoul” promis.

Ceea ce părea a fi începutul unei povești romantice și a unei oportunități financiare s-a transformat rapid într-o tragedie. Femeia și-a dat seama prea târziu că a căzut pradă unei escrocherii online ingenioase, pierzându-și economiile și rămânând cu o amintire amară a unui vis frânt.

Această întâmplare servește drept avertisment clar cu privire la pericolele existente în mediul online și necesitatea de a fi precauți în comunicarea și furnizarea informațiilor personale pe internet.

Continuă să citești

Învățământ

Profesorul Liviu Marșavina, Prorector al Universității Politehnica Timișoara, Decorat cu Titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Publicat

în

De către

 

 

Profesorul universitar Liviu Marșavina, inginer și membru corespondent al Academiei Române, a fost onorat vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii speciale, cu prestigiosul titlu de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Această distincție reprezintă cea mai înaltă recunoaștere pe care o instituție de învățământ superior o poate acorda unei personalități academice.

Titlul onorific a fost acordat la propunerea Departamentului de Inginerie Mecanică, din cadrul Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din Cluj-Napoca, în semn de apreciere pentru excelența profesională și academică a profesorului Marșavina. Contribuțiile sale semnificative în domeniul rezistenței materialelor, mecanicii ruperii și mecanicii experimentale, precum și colaborarea sa de excepție cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au fost recunoscute și apreciate în mod deosebit.

Liviu Marșavina, în calitatea sa de Prorector al Universității Politehnica Timișoara responsabil cu Cercetarea Științifică, Inovarea și Transferul Tehnologic, a demonstrat un nivel remarcabil de expertiză și angajament în promovarea excelenței academice și în dezvoltarea comunității academice și științifice.

Această distincție deosebită este un tribut binemeritat adus realizărilor și prestigiului profesional al profesorului Marșavina, și marchează o nouă etapă în recunoașterea contribuțiilor sale semnificative în domeniul academic și științific. Felicitări sincere și respectele noastre cele mai calde îi sunt adresate profesorului universitar Liviu Marșavina pentru această distincție remarcabilă și pentru contribuția sa de excepție la progresul științific și educațional în România și în întreaga lume.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și