stiriacum.ro

Suntem sociabili

Politică

Dezamăgire și Condamnare din Partea Președintelui CJ Timiș: Decizia Coaliției PSD-PNL de a Desemna un Candidat Comun

Publicat

în

 

 

Astăzi, Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a emis o declarație vehementă de dezamăgire și condamnare față de decizia liderilor coaliției PSD-PNL de a trece peste voința liberalilor din Timiș și de a desemna un candidat comun la președinția Consiliului Județean Timiș în persoana șefului PSD Timiș, Alfred Simonis.

În declarația sa, Alin Nica a subliniat că a atras în repetate rânduri atenția colegilor de la București că această decizie este o greșeală și că este echivalentă cu vânzarea unei întregi filiale, însă, pare să creadă că interesele personale au prevalat în fața intereselor Partidului Național Liberal.

Timișoara și Timișul sunt, în opinia sa, teritorii de dreapta, fără afinități socialiste sau nostalgii comuniste, fapt dovedit de rezultatele obținute de președintele României, Klaus Iohannis, care a câștigat aproape 80% din voturile exprimate în turul doi al alegerilor prezidențiale în această zonă.

În plus, Alin Nica a subliniat că PSD nu a reușit niciodată să obțină la Primăria Timișoara un scor cu două cifre, iar preluarea ostilă a organizației locale PNL reprezintă un gest fără precedent, o umilire a liberalismului și a spiritului Timișoarei. El a avertizat că acest comportament al liderilor de la București va fi sancționat de electoratul de dreapta, majoritar în Timiș.

În final, Președintele CJ Timiș a exprimat speranța că, chiar în ultimul moment, colegii din Biroul Politic Național al PNL se vor opune acestei decizii abuzive și vor opri răul ce este pe cale să se întâmple partidului lor.

Această declarație a stârnit reacții puternice în mediul politic și a intensificat tensiunile în interiorul coaliției PSD-PNL, deschizând astfel calea pentru o posibilă schimbare de direcție în politicile partidelor implicate.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Alfred Simonis, Candidat la Președinția CJ Timiș: „Multă Energie și Emoție la Lansarea Candidaturii“

Publicat

în

De către

 

 

Alfred Simonis, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, și-a lansat oficial candidatura într-un eveniment impresionant, unde aproape 3000 de susținători i-au transmis multă energie și emoție. „Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat Simonis, copleșit de sprijinul primit.

Intrarea într-o competiție electorală de această anvergură nu este ușoară. Simonis a subliniat că succesul în astfel de bătălii depinde de munca în echipă, nu de efortul individual. „Aseară am simțit echipa lângă mine, am simțit forța a mii de oameni. Pentru asta spun, încă o dată: UN MARE MULȚUMESC!”, a adăugat el, mulțumind tuturor celor prezenți pentru susținere.

Simonis a evidențiat alianța formată între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal în Timișoara și județul Timiș. Această coaliție nu vizează doar câștigarea alegerilor, ci și asigurarea că marile proiecte și investiții vor ajunge în sfârșit în regiune. După mai bine de 30 de ani de contribuții majore la bugetul de stat, Simonis consideră că a sosit momentul ca banii să se întoarcă în Timiș.

Printre proiectele concrete pe care le-a menționat se numără Institutul Regional de Oncologie Timișoara, centura de sud și cea de vest, stadionul Dan Păltinișanu și Centrul de Mari Arși. Simonis și echipa sa sunt determinați să continue în același ritm susținut pentru a recupera decalajele create de zeci de ani de lipsă a investițiilor guvernamentale majore.

„Ne vedem la vot în 9 iunie!”, a concluzionat Simonis, îndemnând cetățenii să participe activ la alegeri și să sprijine eforturile de dezvoltare a județului Timiș.

Continuă să citești

Politică

Alfred Simonis, Președintele Interimar al Camerei Deputaților, Își Manifestă Susținerea pentru Flavius Roșu la Șag

Publicat

în

De către

 

 

Într-o demonstrație puternică de solidaritate și susținere reciprocă, Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, și-a exprimat sprijinul neclintit pentru candidatura lui Flavius Roșu la funcția de primar al comunei Șag.

În declarația sa recentă, Simonis a subliniat legătura sa de lungă durată cu Roșu și eforturile comune de dezvoltare a comunității locale.

Simonis a evocat prima lansare a candidaturii lui Roșu în 2016, moment în care a fost alături de acesta pentru prima dată. În cei patru ani care au urmat, Simonis și Roșu au continuat să colaboreze, iar acum, într-un moment crucial pentru Șag, cei doi au urcat împreună pe aceeași scenă, marcând o pledoarie puternică pentru sprijinul reciproc și pentru progresul comunității.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a făcut aprecieri consistente pentru realizările lui Roșu și a echipei sale în ultimii opt ani.

 

Continuă să citești

Actualitate

Fostii primari de la Recas si Sandra lasa functiile mostenire fiilor !

Publicat

în

De către

După aflarea sentinţelor,ce le-a interzis sa candideze pentru un nou mandat Pavel Teodor (Recas) si Luchian Savu (Sandra) au hotarat sa ca in locul lor sa vina in competitia din 9 iunie baietii lor. Asa ca Aurel Pavel si Nataniel Savu vor candida din partea partidelor PNL si PSD formatiuni ce au susutinut si pe tatii lor.O problema va fi doar sa reuseasca sa stranga semnaturile necesare sa se inscrie pana miercuri la Biroul electoral Judetean.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și