stiriacum.ro

Suntem sociabili

Editorial

Primarul Împărat de la Pădureni, Dorin Ignuța are 58.000 de euro în conturi, dintr-un salar de 1200 euro. Cum se poate așa ceva?!

Publicat

în

Continuăm cu primarii împărați din Timiș.

A venit rândul lui Dorin Ignuța, primarul comunei Pădureni. Cetățenii nu înțeleg de ce se luptă așa mult politicienii să ajungă la ciolan, adică la primărie, că salarul nu este așa de mare, doar 1200 euro.

Dar declarația de avere arată de ce se luptă pentru ciolan.

Primarul cu BMW X5, are în declarația de avere un teren intravilan în Timișoara de 680 mp, în Pădureni are două terenuri, unul de 1139mp și altul de 720mp.

Continuăm cu vilele, da ați citit bine…..vilele……are în Timișoara o vilă de 320 mp, un apartament tot în Timișoara de 55mp, și în Pădureni o amărâtă de casă de 72mp.

Primarul împărat are un venit lunar de 1216 euro, iar nevasta lui este contabilă la SMITHFIELD cu un salar anual de 41132 RON, ASTA ÎNSEAMNĂ LUNAR APROX. 3500 ron.

În conturi are suma de 58.000 de euro.

 

Toată această avere este declarată până în 2022……. mai avem de aștepta până în 2024, să vedem cu ce ne surprinde.

Edilul are și trei mașini, BMW. MERCEDES ȘI UN HYUNDAI.

Așadar să înțelegeți de ce este lupta așa de strânsă pentru un post de primar, într-o comună amărâtă.

 

Pe curând!

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Editorial

Primarul controversat Ioan Sas, care are în conturi peste 50.000 de EURO, din comuna Pișchia: Dorința lui pentru un alt mandat stârnește valuri de scandal

Publicat

în

De către

 

Primarul Ioan Sas din comuna Pișchia continuă să fie în centrul atenției, de data aceasta declanșând un nou val de controverse în încercarea sa de a obține un al treilea mandat.

Cu peste 50.000 de euro în conturile personale și istoricul său cu apariții în fața DNA, Sas nu se lasă și își exprimă în mod deschis dorința de a rămâne la conducerea comunei.

De-a lungul anilor, Ioan Sas a fost un nume prezent în diverse anchete ale autorităților, fiind adesea asociat cu practici dubioase și cu încălcarea legii.

Faptul că a fost dus de mai multe ori cu mascații pe la DNA nu pare să-l descurajeze, ci dimpotrivă, îl determină să continue pe aceeași cale.

În ciuda acestor aspecte controversate, Sas își propune să rămână în funcție și să obțină sprijinul comunității pentru un al treilea mandat.

Această decizie a stârnit reacții puternice din partea cetățenilor și a opoziției politice, care pun sub semnul întrebării moralitatea și integritatea sa.

Un aspect ce alimentează nemulțumirile este averea impresionantă a primarului, cu peste 50.000 de euro în conturi.

Această situație ridică întrebări cu privire la sursele acestor fonduri și la modul în care au fost obținute.

În fața acestor acuzații și controverse, rămâne de văzut cum va reacționa comunitatea din comuna Pișchia și dacă Ioan Sas va reuși să-și atingă scopul de a obține un al treilea mandat.

NU SE MAI SATURA POLITICIENII DE CIOLAN????

Continuă să citești

Editorial

Controversele Nepotismului în Administrația Publică Locală: Cazul Fekete Lia Leontina din Primăria Ghilad! Chiar sub ochii primarului Cornel Guran!

Publicat

în

De către

 

În mediul rural, unde comunitățile sunt strânse și interconectate, relațiile personale și familiaresc pot juca adesea un rol semnificativ în domeniul administrativ.

Cu toate acestea, nepotismul în instituțiile publice poate ridica întrebări serioase despre etica și profesionalismul administrației locale.

Un caz recent care a stârnit controverse în acest sens este cel al Fekete Lia Leontina, o funcționară din cadrul primăriei Ghilad.

Nu mai vorbim că GDPR nu se respectă în primăria Ghilad(AMENZILE SUNT FOARTE MARI ÎN CAZUL UNUI CONTROL).

Administrația locală are obligația să fie postate toate declarațiile de avere ale funcționarilor………la Ghilad……nevoie….NU SE RESPECTĂ MAI NIMIC!

Fekete Lia Leontina a devenit subiect de discuție în comună după ce a promovat cu succes pe ginerele său, Ovidiu Ivancea, în funcția de director al Școlii din Ghilad.

Ovidiu Ivancea, anterior cunoscut ca muzicant, a primit această poziție fără a fi necesitat să depună eforturi remarcabile.

Această promovare a stârnit suspiciuni în rândul locuitorilor și a altor funcționari publici.

Primul articol scris de publicația noastră a stârnit multă frustrare și supărare în rândul cetățenilor din comună, care nu știau de cele întâmplate în rândul administrației publice, chiar sub ochii primarului actual, Cornel Guran.

 

Comentariile negative și contestațiile au venit nu numai din partea cetățenilor locali, ci și de la conturi false, semnalând o posibilă tentativă de a manipula opinia publică.

 

Doamna Lia Fekete Leontina conform declarației de avere, care este cumva în centrul atenției în acest subiect legat de transparența în administrația publică Ghilad, conform declarației de avere, deține un teren agricol de 4HA, un teren intravilan de 2969mp……mai deține două case în comuna Ghilad…..una de 214mp și alta de 120mp. Toată această avere este întreținută cu un salar de functionar în valoare de 3850 RON / lunar(informațiile sunt din 2023).

Chefurile de 8 martie ale functionarelor din cadrul primăriei Ghilad se fac doar la restaurante scumpe……GHICI din ce bani?!!!!

Caracatița ADMINISTRAȚIEI DIN GHILAD CONTINUĂ……..

Continuă să citești

Editorial

Nepotism și Corupție în comuna Ghilad, chiar cu ajutorul primarului Guran Cornel

Publicat

în

De către

 

Comuna Ghilad din județul Timiș este zguduită de acuzații de corupție și nepotism, sugerând existența unei rețele de influență și favoritism care îngrijorează comunitatea locală.

O serie de evenimente și decizii controversate au ridicat semne de întrebare cu privire la integritatea și transparența administrației locale.

Primarul Cornel Guran, care pare să fi prosperat din „șmecherii”, a anunțat că nu mai candidează, însă îl lasă în funcție pe electricianul comunei, descris ca fiind un alt „șmecher”(Într-o altă ediție vom vorbi despre el).

Această succesiune ridică suspiciuni cu privire la perpetuarea unui sistem de conducere bazat pe interese personale și nepotism.

Un alt aspect al acestei povesti este numirea surprinzătoare a unui muzicant ca director la Școala Gimnazială Ghilad, fără nicio experiență în domeniul educației. Acest personaj se numește Ovidiu Ivancea.

Mai mult, se pare că soacra acestuia, o figură influentă în administrația locală, a avut grijă să-l introducă în lista de consilieri locali și chiar își propune să-l promoveze în funcția de Viceprimar.

Implicarea activă a soacrei în campania electorală și practicile sale discriminatorii în relația cu locuitorii care solicită servicii la primărie ridică serioase semne de întrebare cu privire la etica și profesionalismul administrației locale.

Un incident uluitor a fost capturat într-o fotografie, în care se poate vedea preotul din Ghilad, primarul actual la ultimul mandat, directorul școlii și viceprimarul consumând alcool în incinta școlii.

Această imagine ridică întrebări serioase despre etica și integritatea liderilor locali, sugerând un comportament nepotrivit și o lipsă de respect față de instituțiile publice și comunitatea pe care ar trebui să o servească.

În lumina acestor evenimente, este esențial ca autoritățile județene și organele competente să investigheze aceste acuzații și să asigure responsabilizarea celor implicați.

Comunitatea din Ghilad merită să fie reprezentată de lideri integri și dedicați, care să promoveze bunăstarea și interesele generale ale locuitorilor, nu pe cele personale sau de grup organizat.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și