stiriacum.ro

Suntem sociabili

Politică

Nicolae Robu și-a prezentat programul pentru primăria Timișoara.

Publicat

în

 

Nicolae Robu, candidatul comun al PNL și PSD pentru Primăria Timișoara, și-a lansat oficial candidatura într-un eveniment plin de însemnătate pentru viitorul orașului. În fața unui public numeros, Robu a prezentat planurile și soluțiile sale pentru dezvoltarea Timișoarei, subliniind că a învățat din greșelile trecutului și este pregătit să aducă schimbări pozitive.

„M-am schimbat”, a subliniat Robu, evidențiind că înfrângerea din 2020 și anii care au urmat au fost lecții importante pentru el. El a recunoscut că a identificat și analizat greșelile trecutului și a învățat din ele, devenind mai înțelept și mai vigilent în alegerile sale și în colaborarea cu alții. Mesajul său a fost unul de încredere în propriile capacități de a conduce orașul și de a contribui la progresul acestuia.

Evenimentul a fost marcat și de prezența lui Vasile Blaga, președintele interimar al PNL Timiș, care a susținut eforturile lui Robu în cursa pentru Primăria Timișoara. De asemenea, Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș, a fost prezent și a ținut un discurs plin de umor și încredere în fața audienței.

Simonis a început discursul său cu câteva glume amuzante, evidențiind schimbările din trecut și provocările cu care s-a confruntat în relația sa cu Nicolae Robu. Cu toate acestea, el a subliniat că este pregătit să colaboreze și să contribuie la bunăstarea Timișoarei, indiferent de trecutul lor.

 

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Alfred Simonis, Candidat la Președinția CJ Timiș: „Multă Energie și Emoție la Lansarea Candidaturii“

Publicat

în

De către

 

 

Alfred Simonis, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, și-a lansat oficial candidatura într-un eveniment impresionant, unde aproape 3000 de susținători i-au transmis multă energie și emoție. „Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat Simonis, copleșit de sprijinul primit.

Intrarea într-o competiție electorală de această anvergură nu este ușoară. Simonis a subliniat că succesul în astfel de bătălii depinde de munca în echipă, nu de efortul individual. „Aseară am simțit echipa lângă mine, am simțit forța a mii de oameni. Pentru asta spun, încă o dată: UN MARE MULȚUMESC!”, a adăugat el, mulțumind tuturor celor prezenți pentru susținere.

Simonis a evidențiat alianța formată între Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal în Timișoara și județul Timiș. Această coaliție nu vizează doar câștigarea alegerilor, ci și asigurarea că marile proiecte și investiții vor ajunge în sfârșit în regiune. După mai bine de 30 de ani de contribuții majore la bugetul de stat, Simonis consideră că a sosit momentul ca banii să se întoarcă în Timiș.

Printre proiectele concrete pe care le-a menționat se numără Institutul Regional de Oncologie Timișoara, centura de sud și cea de vest, stadionul Dan Păltinișanu și Centrul de Mari Arși. Simonis și echipa sa sunt determinați să continue în același ritm susținut pentru a recupera decalajele create de zeci de ani de lipsă a investițiilor guvernamentale majore.

„Ne vedem la vot în 9 iunie!”, a concluzionat Simonis, îndemnând cetățenii să participe activ la alegeri și să sprijine eforturile de dezvoltare a județului Timiș.

Continuă să citești

Politică

Alfred Simonis, Președintele Interimar al Camerei Deputaților, Își Manifestă Susținerea pentru Flavius Roșu la Șag

Publicat

în

De către

 

 

Într-o demonstrație puternică de solidaritate și susținere reciprocă, Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, și-a exprimat sprijinul neclintit pentru candidatura lui Flavius Roșu la funcția de primar al comunei Șag.

În declarația sa recentă, Simonis a subliniat legătura sa de lungă durată cu Roșu și eforturile comune de dezvoltare a comunității locale.

Simonis a evocat prima lansare a candidaturii lui Roșu în 2016, moment în care a fost alături de acesta pentru prima dată. În cei patru ani care au urmat, Simonis și Roșu au continuat să colaboreze, iar acum, într-un moment crucial pentru Șag, cei doi au urcat împreună pe aceeași scenă, marcând o pledoarie puternică pentru sprijinul reciproc și pentru progresul comunității.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a făcut aprecieri consistente pentru realizările lui Roșu și a echipei sale în ultimii opt ani.

 

Continuă să citești

Actualitate

Fostii primari de la Recas si Sandra lasa functiile mostenire fiilor !

Publicat

în

De către

După aflarea sentinţelor,ce le-a interzis sa candideze pentru un nou mandat Pavel Teodor (Recas) si Luchian Savu (Sandra) au hotarat sa ca in locul lor sa vina in competitia din 9 iunie baietii lor. Asa ca Aurel Pavel si Nataniel Savu vor candida din partea partidelor PNL si PSD formatiuni ce au susutinut si pe tatii lor.O problema va fi doar sa reuseasca sa stranga semnaturile necesare sa se inscrie pana miercuri la Biroul electoral Judetean.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și