stiriacum.ro

Suntem sociabili

Editorial

Corupție în Comuna Ghilad! Mai puțin și vedem și ”muzicanții” MILIONARI în această comună!

Publicat

în

În comuna Ghilad, lucrurile par să ia o turnură ciudată chiar sub ochii primarului Cornel Guran. Deși politica și religia nu ar trebui să se amestece.

În Ghilad par să se amestece. Chiar Preoteasa comunei este de această părere că politica și biserica NU se ”pupă” ………ei ce să vezi ……pe lista de consilieri sunt trei persoane care au legătură cu BISERICA….doi cantori…..care vor să ”cânte” în politică mai bine…și un băiat cunoscut ”familiei”.

Această situație ridică întrebări privind influențele și deciziile care se iau în administrația locală.

Un caz alarmant este cel al unei femei care a fost amenințată, suspectându-se că ar fi divulgat informații despre presupuse acte de corupție din cadrul comunei către publicația noastră. Femeia ar fi fost amenințată să vină la biserică doar ”rece”.

Printre figurile controversate se numără funcționara Fekete Leontina, care este acuzată că ar fi participat la excursii pe banii primăriei. Mai mult, aceasta ar fi facilitat numirea ginerele său, un fost muzicant, în funcția de director de școală(Ovidiu Ivancea).

Criticile continuă cu intenția acesteia de a-și aduce și fiica, care este asistentă la Deta, în cadrul primăriei.

Aceste acuzații pun sub semnul întrebării modul în care sunt gestionate resursele umane și prioritățile administrației locale.

Cetățenii așteaptă cu interes măsuri clare și decisive pentru a restabili încrederea în conducerea locală și pentru a asigura un management corect.

Electricianul comunei care vrea să fie primar, sau este doar tras după ”șmecherii” comunei ar trebui poate să stea deoparte.

Cei din fruntea comunei să mai lase mâna de pe bani, că prea bate la ochi la unele familii din comuna Ghilad……..COPIII CU MAȘINI de peste 100.000 de euro……din muncă cinstită?!! toți muncim dar cam greu cu astfel de averi din muncă….

 

Ghiladul NU este Silicon Valley!

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Sorine , ia si Aradul!Mihai Vifor este o rusine pentru PSD!

Publicat

în

De către

Daca in Timis si Caras Severin partidul lui Marcel Ciolacu a luat sefia Consiliilor judetene la Arad PSD condus de Mihai Fifor este pe nicaieri , liberalii stergand pe jos cu candidatii pesedisti. Cele doua judete Timis si Caras Severin sunt sub aripa ocrotitoare a lui Sorin Grindeanu cel mai important politician , la ora actuala din Banat. Afisandu-se doar pe la televiziuni centrale olteanul de Mihai Fifor l-a durut in fund de organizatia PSD Arad. Rezultatele vorbesc de la sine ,Aradul si Consiliul Judetean au fost adjudecate de PNL.                          La o analiza a rezultatelor ce urmeaza sa se faca la PSD propun ca Sorin Grindeanu sa preia si organizatia de la Arad si pe Fifor Mihai trimiteti-l la plimbare ca nu merita sa fie sef de organizatie. La Arad candidatul PSD a fost batut si de candidatul USR Adrian Wiener si de Bibart.Mihai Fifor a aruncat banii partidului pe prostii in campanie. Salariile lui Mihai Fifor au atins sume astronomice. Rezultatele sunt catastrofale ,nici macar 10% din numarul total de primari nu au fost luate de PSD.Stand mai mult pe la Craiova si Bucuresti , Mihai Fifor a dus PSD ARAD in cea mai proasta situatie . Domnul Fifor a fost mai mult ocupat cu noua casatorie cu o doamna (pe nume predestinat Ciolasteanu) dupa ce a ratat-o pe Anca Alexandrescu .Afara cu el ,aduceti-l pe Sorin Grindeanu!

Continuă să citești

Editorial

La Primăria Ghilad continuă „șmecheriile” și relațiile. Comuna lui Cornel Guran face pistă de biciclete, dar ei săracii nu au drumuri asfaltate.

Publicat

în

De către

 

 

Primăria Ghilad pare să fie un loc unde relațiile și favoritismele dictează direcția dezvoltării locale. În timp ce mulți locuitori încă se confruntă cu drumuri neasfaltate și infrastructură precară, administrația locală a decis să construiască o pistă de biciclete.

Această decizie ridică numeroase întrebări despre prioritățile conducerii comunei, condusă de primarul Cornel Guran, care mai nou lasă comuna pe mâna unui electrician, să poată să fie condus de “șmecheri”.

Construcția pistei de biciclete a generat nemulțumiri printre localnici, deoarece în anumite zone, lucrările au afectat structura locuințelor.

Casele oamenilor au început să prezinte crăpături din cauza apropierii excesive a pistei de locuințele lor.

Cu toate acestea, se pare că nu toți locuitorii au fost tratați la fel. De exemplu, pista trece și pe lângă casa preotului din sat, dar acolo nu s-au efectuat lucrări care să deranjeze sau să afecteze proprietatea acestuia, fapt ce alimentează suspiciuni de favoritism.

Mai nou și preoteasa face campanie electorală cu toate că anunțat că biserica nu se implică în politică…..mai trebuie să ne și ținem de ce vorbim….dar așa este la Ghilad…una spunem alta facem.

Proiectul pistei de biciclete a fost prezentat ca un beneficiu pentru toată lumea, însă realitatea din teren sugerează o altă poveste.

 

Astfel, decizia de a construi o pistă de biciclete într-o comună cu drumuri neasfaltate și case afectate de lucrări pune sub semnul întrebării eficiența și corectitudinea gestionării fondurilor publice.

Să vină DNA să vedem ce zic cei responsabili de comuna din Ghilad??!!

.

Continuă să citești

Editorial

Teroarea tiganilor nu are limite!Cine ii pune capat????

Publicat

în

De către

Un caz petrecut in zona splaiului Nistru si Parcul Poporului a blocat opinia publica. Retrocedarea „in integrum”a dus la astfel de cazuri ,in care mostenitorii indreptatiti prin lege au vandut drepturile de retrocedare unor persoane cu cetatenie germana si romana greu integrabile in societate.Prin coruptia unor magistrati ,notari si avocati cetatenii cu bani obtinuti dubios si-au creat adevarate fiefuri ale lor.

Zona Trandafirilor ,centrul Timisoarei si bucati din strazile aflate pe malul Begai si Parcul Poporului .

Prin metode ,putem sa le zicem teroriste dupa ce cumparau un apartament in vilelel respective fortau ceilalti chiriasi sa le vanda locuintele ocupand cladirea in totalitate.

 

 

Ovidiu Draganescu prefect acum vreo douazeci de ani a incercat sa impuna cu ajutorul politiei si jandarmeriei un respect fata de colocatari ale acestor familii de tigani .Atunci presiunea romilor era la apogeu ,in zeci de vile din zona centrala.Unul din cazurile celebre era a domnului Florin Ciobanescu de pe str.C.D.Loga asupra caruia s-a folosit forta ,i-au distrus prin inundare apartamentul si alte sicane ,dar omul a rezistat .Nimeni dar nimeni nu s-a opus atunci ilegalitatilor unor personaje ce aveau bani (de unde???) si cumparau in drace zeci de vile.

Nu sunt multe familii ce au obtinut prin asemenea metode vilele sunt cunoscute ,fam.Carpaci ,Stancu si inca vreo doua culmea cu nume nemtesc. Scandalul de pe Acad.C.Miclosi a ajuns mediatizat si unui interes electoral al administratiei actuale .Este cazul ce a devenit vizibil insa in cei douazeci si cinci de ani de la aparitia legilor retrocedarilor astfel de comportamente  au fost cu sutele daca nu cu miile. Povestea multor vile de la constructie si cine le-a locuit poate fi scenariu de film .Trecand prin regimuri dictatoriale , carlist ,legionar ,antonescian si comunist proprietarii acestor vile au fost si beneficiari dar si victime ale acestor regimuri .

Din imaginile inregistrate de camera de supraveghere se vede ura si salbaticia aceste familii  ce in totalitate (de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura) participa la distrugeri si amenintari .Dramatic , ce sa mai comentam??

Sa vina politia si magistratii sa aplice sanctiuni dure cu puscaria .Sa tina minte neam de neamul lor si sa nu se mai comporte ca mafiotii.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și