vineri, septembrie 25, 2020
Acasă Actualitate Un șofer de tir s-a prăbusit in cabină în drum spre Timișoara,...

Un șofer de tir s-a prăbusit in cabină în drum spre Timișoara, a murit si avea coronavirus!

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cele mai recente decese cauzate de coronavirus. Printre cei care au pierut lupta cu boala se află și un cetățean bulgar, internat în secția de ATI a spitalului din Arad. El era șofer de TIR și s-a prăbușit la volan, în drum spre Timișoara.

Cetățean bulgar, bărbat, 62 ani.

Dată confirmare: 25.04.2020
Dată deces: 06.05.2020 pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Arad.
Comorbidități: nu se cunosc.
Șofer de tir. In data de 25.04.202, fiind în tranzit pe teritoriul județului Arad, s- a simțit rău și a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. A prezentat dispnee de decubit și fatigabilitate.
A fost depistat cu acidoza respiratorie compensată metabolic, hiperpotasemie, sdr. de hepatocitoliza, insuficiență renală acută, bronhopneumonie cu stafilococ, soc septic cu punct de plecare pulmonar.

- Sponsorizat -

1 COMENTARIU

 1. Cica „Comorbidități: nu se cunosc.” dar „A fost depistat cu […] hiperpotasemie, sdr. de hepatocitoliza, insuficiență renală acută […]”
  Adica, mai pe intelesul tuturor cu ficatul in colaps cirotic si rinichii zdrele.
  Asta fara a vorbi ca in majoritatea cazurilor „dispnea de decubit” este specifica si pentru insuficientele cardiace medii spre grave. Doar toate acestea cumulate exista riscul in orice moment sa dea prezenta in fata lui Sf, Petru. Daca mai cumula si doar o simpla raceala, sigur ii punea capac.

  Ba, daca nu intelegeti ce scrieti ca jurnalisti si nici nu vreti sa explicati pe intelesul tuturor si vreti sa intretineti panica, nu inseamna ca si ceilalti sunt la fel de idioti.

  Nu exista nici unde in lume dovedit ca singur covidul ucide. Asta se doreste fals sa se dovedeasca pentru a intretine in continuare panica si starea militarizata asupra lumii intregi.

  Vreti sa fiti obiectivi, prezentati toate faptele real si in adevar, iar daca nu intelegeti ce scrieti, verificati-va intelesul din mai multe surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Sponsorizat -

În Ultima Perioada

Elon Musk a vorbit despre baterii, a spus că acestea vor înmagazina de cinci ori mai multă energie, vor emite de șase ori mai...

Elon Musk a vorbit despre noile baterii, ,el a spus că acestea vor înmagazina de cinci ori mai multă energie, vor emite...

CAZURILE DE COVID 19 SUNT IN CREȘTERE LA NIVEL EUROPEAN!

Matt Hancock, Ministrul britanic al Sănătăţii: Dacă nu m-aş fi temut că oamenii vor încălca regulile de autoizolare, nu am fi impus amenzi...

CĂLIN DOBRA SE LUPTĂ SĂ DEZVOLTE TIMIȘUL!

Presedintele Consiliului Judetean, Calin Dobra declara ca prinde contur culoarul pistelor de biciclete, care va fi pe marginea drumului de patru benzi...

AU fost omorâți cangurii de la grădina ZOOLOGICĂ din TIMIȘOARA, dar ANGAJAȚII AU REACȚIONAT CORECT?!

Trei cani au intrat in ZOO din Timisoara si au omorat toti canguri, unde erau angajatii gradinei zoologice?! Sau...

Comentarii Recente