stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

CJ TIMIȘ se laudă că a atras 80 de milioane de euro pentru timișeni!

Publicat

în

Judetul Timis este pe cai mari in momentul de fata, sunt pe hartie deocamdata, lucrari de milioane de euro. Speram ca se vor si realiza intr-un viitor apropiat.

Presedintele Consiliului Judetean Timis este foarte optimist in acest subiect de investitii.

”La Consiliul Județean Timiș gândim global, iar suma care a ajuns aici – în jur de 80 de milioane de euro – este suficientă ca să putem contura anvergura obiectivelor pe care le avem, proiectele pe care le derulăm și transformările în față cărora se află Timișul. Eu spun mereu că nu banii sunt importanţi. Cel mai mult contează ce facem cu ei, cum schimbăm în bine viața oamenilor, ce lăsăm în urma noastră și cum ne asumăm perioadele în care am fost responsabili pentru soarta comunității care ne-a creditat. Avem aproape 80 de milioane de euro, prin contracte de finanţare nerambursabilă şi proiecte în cuantum de alte 18 milioane de euro, aflate pe lista de rezervă, tot pentru finanţări nerambursabile. Aici, e necesar să menţionez reabilitarea Conacului Mocioni din Foieni, precum şi modernizarea DJ 684 pe traseul DN 68A (Coșava) -Tomești-Luncanii de Sus (limită CS) – DN68 (Voislova)”, ne-a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Comună Șag a devenit recent prima din județ, pentru care s-a semnat contractul de execuție pentru extindere rețelei de apă și înființarea rețelei de canalizare. Aici se vor executa lucrări de aproximativ 7 milioane de euro, care fac parte dintr-un amplu proiect european, gestionat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă-canal, Consiliul Județean Timiș și Aquatim. Este vorba de o finanțare record pentru județul nostru, de 180 de milioane de euro, pentru care CJ Timiş contribuie cu aproape 3 milioane de lei.  Pe măsură ce Aquatim va încheia licitațiile, vor veni vești bune pentru locuitorii din Timișoara și încă 8 orașe din județ, dar și pentru 39 de comune.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mafiotii din comertul cu legume fructe i-au dat foc masinii directorului Mirel Pop de la Piete S.A.!!!

Publicat

în

De către

Comertul din piata de gros de la Mehala ascunde afaceri cu legume fructe scapate de sub controlul ANAF-ului.

Evaziunea practicata  produce statului pierderi apreciabile de zeci de mii de euro.Actualul director Mirel Pop s-a apucat sa aduca organe control in piata de gros.S-au dat si amenzi dupa cateva controale.

Raspunsul mafiotilor din acest domeniu a fost incendierea masinii lui Mirel Pop.

Politia cauta pe posibilii autori.Mari sperante nu sunt dar nu se stie ,noi am dori sa aflam cine sunt autorii.

Continuă să citești

Actualitate

Cel mai valoros politician din Banat , Sorin Grindeanu isi sarbatoreste ziua de nastere.

Publicat

în

De către

Cel mai valoros politician din Banat ,Sorin Grindeanu isi sarbatoreste ziua de nastere.

A ocupat functia de Prim-ministru , cea mai inalta ocupata de un politician din Banat in Statul Roman si de mai multe ori  a detinut portofolii de ministru in guvernele Romaniei.

Este singurul om politic ce a reusit sa acorde o sustinere Banatului din functiile avute..Din partea oamenilor din vestul tarii ii uram succes in continuare si un cald LA MULTI ANI!

Continuă să citești

Actualitate

Primar cu un salariu de 1000 de euro/lunar, și este milionar?!

Publicat

în

De către

Primarul milionar din comuna Orțișoara, Aleodot Sobolu continuă să își ascundă averea pe care a făcut-o de când este în funcția de primar.

La nici 30 de ani a fost votat primar de cetățenii comunei, astăzi însă cetățenii s-au săturat de miniciunile primarului, care dint-un salar de 1000 de euro/lunar , deține Mercedes din anul 2016, și o Toyota Yaris, mai are și o casă de peste 900mp.

Toate aceste lucruri, par să piardă încrederea comunității la următoarele alegeri, din anul următor.

 

O undă de scandal lovește comuna Orțisoara, iar protagonistul este primarul cu un salariu aparent modest de doar 1000 de euro pe lună, dar cu o avere care stârnește întrebări și controverse. Cu o funcție publică considerată adesea modest remunerată, primarul comunei Orțisoara pare să fi reușit să strângă o avere impresionantă, potrivit unor surse.

Cu un salariu care nu se ridică la standardele așteptate pentru o astfel de avere, se ridică întrebarea: Cum a reușit primarul să acumuleze atât de mult în timp ce se află în funcție?

Detaliile privind averea primarului sunt încă vagi, dar zvonurile și discuțiile în comunitatea locală au pus sub semnul întrebării transparența și integritatea acestuia în exercitarea mandatului. Localnicii, aflați acum în centrul unui scandal care tulbură apele politice, cer explicații clare și verificări ale averii primarului.

Se pare că această descoperire a fost făcută în urma unor investigații ale presei locale și a unor cetățeni curioși cu privire la diferența dintre veniturile declarate și resursele financiare aparent exorbitante ale edilului. În timp ce primarul nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la aceste acuzații, cererile pentru o anchetă independentă și transparentă cresc în intensitate.

Această situație aduce în prim-plan întrebări despre integritatea și etica primarului, aruncând o umbră asupra încrederii comunității în liderul lor ales.

Oamenii din comuna Orțisoara așteaptă răspunsuri clare și acțiuni ferme din partea autorităților competente, întrucât scandalul continuă să adâncească fisurile în relația dintre cetățeni și administrația locală.

Este un moment de mare incertitudine în viața politică a comunei, iar evoluția acestui scandal rămâne să fie urmărită cu atenție.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și