joi, octombrie 22, 2020
Acasă Actualitate A IESIT DOMINIC PRIMAR! MULȚI ANGAJAȚI DIN PRIMĂRIE, REGII, DIRECȚII ÎNGHIT ÎN...

A IESIT DOMINIC PRIMAR! MULȚI ANGAJAȚI DIN PRIMĂRIE, REGII, DIRECȚII ÎNGHIT ÎN SEC!

Dominic Fritz este constient de pretentiile timisorenilor care doresc un standard ridicat de viata prin servicii de calitate, asigurate de profesionisti.

Fie ca vorbim de functionari publici, fie ca vorbim de societati comerciale unde statul este actionar.

Aceasta se poate asigura doar printr-un management bazat pe competenta profesionala, fara nepotisme, cumetrii de familie si corupti in functii publice.

Pentru banul public trebuie dovedita salarizarea functionarilor publici si a functionarilor din institutile si companiile finantate din bugetul de stat/local trebuie sa se faca pe baza criteriilor de performanta si a indicatorilor realizati, iar diferentele de salarizare dintre personalul de conducere si cel de executie/muncitor sa fie echitabile si justificate.

Sa amintim Directorul Horticultura , Dragila care incaseaza salar de Germania in Romania, mai sunt si multi altii in situatia lui, unde primarul Fritz va lua masuri.

- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Sponsorizat -

În Ultima Perioada

Sorin Grindeanu a venit acasa in Timis si deschide lista PSD Timiș la Camera Deputaților

Sorin Grindeanu a facut multe schimbari in ultimele luni, in ograda sa, in materie de experienta profesionala. Sorin Grindeanu,...

Yahoo Groups se închid

Utilizatorii Yahoo și ai grupurilor Yahoo au primit o informare privind închiderea definitivă a serviciului pe 15 decembrie 2020.

Interventii AQUATIM, 20 OCTOMBRIE

AQUATIM intrerupe astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, în Timișoara, pe străzile București, Martir...

Germania depăşeşte pentru prima dată 10.000 de cazuri de infectare COVID 19 într-o zi

Germania a înregistrat un nou record de infectări cu coronavirus pentru 24 de ore, Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor anunţând joi...

Comentarii Recente