vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăActualitateOvidiu Draganescu din ghinion in ghinion ca subprefect!Este infectat din nou cu...

Ovidiu Draganescu din ghinion in ghinion ca subprefect!Este infectat din nou cu COVID!

- Sponsorizat -

Ovidiu Draganescu din ghinion in ghinion ca subprefect.

Este infectat din nou cu COVID!Daca prima oara,boala era sa-l termine,de data asta se simte bine dar totusi infectat!Andrei Molnar este pe post de prefect.

El e vaccinat împotriva Covid-19 și nu prezintă simptome. Este a doua oară când face Covid-19, după o formă gravă cu internare în spital.

„Mare atenție la transmiterea virusului prin școli și apoi în familii. Din ce mi s-a relatat, sunt părinți care ascund cazurile de infectare cu Sars-Cov2 ale copiilor lor, în loc să informeze la clasă. Copiii au forme mai ușoare, pe care unii părinți le declară ca fiind enteroviroze deoarece simptomalogiile sunt asemănătoare. Astfel orele vor continua în acele clase, deși ar trebui trecute în online pentru a nu mai infecta alți elevi și pe părinții acestora. Sper că nu sunt cazuri când aceste lucruri se întâmplă cu acordul cadrului didactic de la clasa respectivă, știut fiind că online-ul nu are mulți adepți pe la noi. De asemenea, testele rapide pot fi fals negative, ele neavând acuratețea unui test RT-PCR. În familia mea facem des teste rapide care ies negative, dar când eu am făcut test pcr am ieșit pozitiv. În acest context pandemic, iată că ajungem cu multe localități la incidențe de peste 15/000 și nu știu dacă suntem în vârful valului 4”, a scris subprefectul, miercuri dimineață, pe Facebook.

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai urmărite

- Sponsorizat -
- Sponsorizat -