stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Ciuma rosie la Iecea Mare!Seful PSD Alfred Simonis brat la brat cu Tomulea!

Publicat

în

 

„La Iecea Mare de un timp nu mai este pace. Primarul ciumei roșii, Liviu Tomulea, a devenit un tiran. După ce i-a umplut de sânge pe doi consilieri locali de la PNL, împreună cu frații săi, a trecut la impunerea în ședințele de Consiliu Local a unor reguli ce sfidează toate regulile transparenței administrației locale. Interzicerea participării la ședințe a cetățenilor comunei și înregistrarea video a ședințelor a devenit regulă.

Doamna Terec Filareta, consilier local PNL, a fost exclusă din Consiliul Local de primarul Liviu Tomulea. Decizia dovedită ilegală de o sentință definitivă a instanțelor de judecată. Printr-o adresă a Prefectului Mihai Ritivoi, semnată și de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, i se transmite primarului revocarea deciziei de excludere din Consiliul Local a doamnei Terec Filareta.

Asemenea unui tiran, stăpân pe Iecea Mare, se șterge cu sentința judecătoriei și cu adresa prefecturii la fund. Din discuțiile cu consilierii locali Ovidiu Codrin și Sirca Iulian am înțeles că supărarea lui Tomulea a plecat de la o hotărâre dorită de primarul ciumei roșii de a pietrui vreo patru străzi. Suma alocată pietruirilor ar fi fost de UN MILION DE EURO. Sarcină primită de Tomulea, se pare, de la șeful pe linie de partid, Alfred Simonis, aflat în relații de afaceri și prietenie cu patronii unei firme posesoare de cariere de piatră.

Se știe că din asfaltări și pietruiri a drumurilor din localități se fac milioane de euro de primarii corupți (cazul Dumitru Buzatu) de patronii firmelor specializate în astfel de lucrări. Vin alegerile și Alfred Simonis are sarcina de la PSD să candideze, și este nevoie de bani.

După comportamentul abuziv al primarului Liviu Tomulea sunt slabe șanse ca șeful ciumei roșii din Timiș, Alfred Simonis, să ia vreun vot de la alegătorii din Iecea Mare. La Poliția din Sacalaz este un dosar deschis cu ocazia bătăii luate de consilierii PNL, Sirca Iulian și Ovidiu Codrin, de la primarul Liviu Tomulea și frații săi. A trecut un an și niciun răspuns sau soluție din partea polițiștilor din Sacalaz, asta însemnând că ori sunt foarte ocupați, ori au primit ordine de la șefii lor să o lase mai moale cu Liviu Tomulea, că-i prieten cu Simonis, ce nu-i a cincea roată la căruță, este ditamai Președintele Camerei Deputaților.

Această informație despre lentoarea cercetării cazului de agresiune fizică o vom trimite și ministrului de interne, Cătălin Predoiu, suntem curioși ce părere are despre primarul bătaus și subordonații săi ce stau cu curul pe un dosar.

Informațiile publice despre cum s-au cheltuit banii cetățenilor din Iecea Mare nu se cunosc. Primarul a pus lacătul pe toate aceste date. Nu se cunosc date despre firmele angajate de Tomulea pentru executarea tuturor lucrărilor. Mai nou a apărut în primărie o firmă de pază ai căror bodyguarzi au grijă să nu intre nimeni în ședințele de consiliu local.

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a promis că legea va fi aplicată și în Primaria Iecea Mare, chiar dacă va trebui să se intervina cu poliția sau jandarmii. Abuzurile inimaginabile ale pesedistului Liviu Tomulea trebuie să înceteze. Comuna Iecea Mare va trebui să scape de interlopi.

Actualitate

30 noiembrie- Sfântul Andrei, Cel întâi chemat

Publicat

în

De către

 

Titlu: „Rugăciune pentru Pacea Lumii și Bunătate în Suflete: Omagiu Sfântului Andrei”

Într-o zi specială de sărbătoare spirituală, ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către cel chemat între Apostoli, verhovnicul și fratele adevărat, Sfântul Andrei. Prin intermediul acestei rugăciuni, aducem omagiu și ne încredem în harul său, cerând Stăpânului tuturor să dăruiască pace lumii și milă sufletelor noastre.

Sfântul Andrei, cunoscut drept „Cel întâi chemat”, rămâne un izvor de inspirație și sfințenie în tradiția creștină. Astăzi, ne adunăm în rugăciune pentru a implora binecuvântarea lui Andrei asupra lumii noastre tulburate și pentru a căuta în sufletele noastre acea mare milă pe care Sfântul o revarsă.

Această rugăciune devine o doxologie, un cântec de slavă adus Creatorului, prin intermediul căruia ne conectăm la spiritualitatea sfântă a zilei. Într-un sinaxar al adorării, suntem ghidați să privim spre Sfântul Andrei ca pe un intermediar între lumea noastră și Divinitate.

În această atmosferă de solemnitate și sfințenie, rugăciunea noastră devine un legământ de păstrare a păcii în lume și de a căuta acea mare milă pentru sufletele noastre. Sinaxarul și doxologia devin instrumente ale credinței noastre, iar Sfântul Andrei devine un călăuzitor divin în această călătorie spirituală.

Așadar, să ne unim în inimă și rugăciune pentru a aduce pace în lume și a dobândi acea milă divină în sufletele noastre, inspirați de Sfântul Andrei, apostolul și rugătorul nostru.

Continuă să citești

Actualitate

Aleodor SOBOLU primarul din comuna Orțișoara, este acel primar care nu vrea șă își completeze declarația de AVERE! ANI va lua măsuri!

Publicat

în

De către

Tupeistul sau analfabetul politic Aleodor Sobolu, primarul din comuna Orțișoara, nu și-a completat declarația de avere din 2020. Imediat intrăm în anul 2024.

Acest om are un tupeu ieșit din comun, i-a păcălit pe cetățenii să îl voteze, și acum crede că este tarlaua lui personală.

Oameni fără conduită și fără obraz , din această categorie face parte Aleodor.

În 2020 a ieșit la mustață primar. La anul cetățenii sunt hotărâți să nu îl mai voteze.

Acest primar a făcut toate combinațiile posibile în comună, a mințit și păcălit oamenii cum a vrut el.

În declarația de avere, completată în 2020, figureză cu două mașini, o Toyota Yaris, și un Mercedes sin 2016(de unde a avut bani să cumpere…..numai el știe.)

  • deține o casă în Orțișoara din 2017 cu o suprafață de 980mp
  • Salariu anual era în 2020 65.000 RON(5500 ron/ lunar)

Cu o mie de euro salar pe lună are bani de Mercedes din 2016?????!!!! Cam șmecher și hoț neprins acest individ…….

Hai ALEODORE completează declarația de avere și interese, până nu vine ANI și DNA-ul!!!! Să vedem cu ce te-ai mai îmbogățit…….sau o ascunde bine ….averea…..

Mai urmează și alții…….

Continuă să citești

Actualitate

Politistii veniti sa-l aresteze pe primarul Catalin Chereches ,scene de idioti!

Publicat

în

De către

Dupa ce a ramas definitiva sentinta de cinci ani puscarie cu executare ,s-a pus in executare mandatul de arestare sa fie dus la petinenciar.                                                                                                                                                                                                                                                                   Cei doi politisti au dorit sa intre pe poarta dar fiind inchisa unul a sarit peste poarta ,intre timp alt politist si-a dat seama ca poarta este deschis,trebuia doar sa apese pe clanta. Scena este de comedie usoara .In politie sunt angajati de toate categoriile,avem drogati,avem hoti si uite ca avem si idioti.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și