stiriacum.ro

Suntem sociabili

Altceva

Ciocoiu Jasmina (CSC Ghiroda) a obținut centura de Campion Mondial XFC

Publicat

în

Antrenorii Stoenescu Cristian și Ciocoiu Eugen vin cu un bagaj de medalii din Roma.
Sportivii cu care ei au făcut deplasarea, au obținut medalii, conform muncii lor depuse la antrenament.
În perioada 21-24  cei doi antrenori au participat cu un lot reunit de sportivi la Campionatul Mondial XFC – ASI, ce s-a desfășurat în Roma – Italia, unde au participat 35 de țări, obținând următoarele rezultate:
🥊 Ciocoiu Jasmina (CSC Ghiroda) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 (cat. 16-18 ani, – 60 kg) cât și la proba de LowKick (cat. 16-18 ani, – 60 kg)
🥊 Lancea Michelle (CSC Ghiroda) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 8-9 ani, – 35 kg) cât și la proba de LowKick Light (cat. 8-9 ani, -35 kg)
🥊 Epure David (CSC Ghiroda) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 7-8 ani, – 25 kg) cât și la proba de LowKick Light (cat. 7-8 ani, -25 kg)
🥊 Marcu Alessia (CSC Moșnița) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 12-14 ani, – 55 kg) cât și la proba de LowKick Light (cat. 12-14 ani, -55 kg). Sportiva a mai obținut medalia de Argint și titlul de Vicecampioană Mondială XFC la proba de K-1 (cat. 14-16 ani, -55 kg)
🥊 Aenoaei Bogdan(CSC Moșnița) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 12-14 ani, – 50 kg) cât și la proba de LowKick Light (cat. 12-14 ani, -50 kg)
🥊 Gherheș Ariana (CSC Moșnița) a obținut centura de Campion Mondial XFC la proba de LowKick Light (cat. 12-14 ani, – 50 kg) și medalia de Argint și titlul de Vicecampioană Mondială XFC la proba de K-1 Light (cat. 12-14 ani, -45 kg)
🥊 Antonio Lapadatu (CSC Moșnița) a obținut medalia de Argint și titlul de Vicecampion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 12-14 ani, -45 kg) și medalia de Bronz la proba de LowKick Light (cat. 12-14 ani, -45 kg)
🥊 Capalnaș Denisa (CSC Moșnița) a obținut medalia de Argint și titlul de Vicecampion Mondial XFC la proba de LowKick Light (cat. 14-16 ani, -55 kg) și medalia de Bronz la proba de k-1 Light (cat. 14-16 ani, -55 kg).

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Altceva

Doi medici şi cinci asistenţi de la un centru din vestul țării arestați în dosarul vaccinărilor false

Publicat

în

De către

Doi medici şi cinci asistenţi medicali de la centru de vaccinare din oraşul Bocşa au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Este vorba de un dosar în care sunt acuzaţi că au eliberat în fals adeverinţe de vaccinare împotriva COVID-19, solicitând în schimb diverse sume de bani cuprinse între 100 şi 250 de euro.

Alţi doi asistenţi de la centrul de vaccinare din Bocșa au fost plasaţi sub control judiciar.

Continuă să citești

Actualitate

Doi PAKISTANEZI Au amenințat cu mortea mai mulți pasageri a unei curse București -Dubai. Avionul a aterizat de urgență!

Publicat

în

De către

Momente de groază într-un avion românesc care a aterizat aseară forțat la Ankara.

Un pasager care se afla în acea cursă a povestit clipele de coșmar prin care a trecut în avion.

„Erau doi pakistanezi care spuneau ”i will kill you”. Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măștile de oxigen.

Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi.

O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul pentru Gândul.ro.

Avionul care aparținea companiei Wizz Air, a fost nevoit să aterizeze de urgență la Ankara, miercuri seara.

Aeronava a plecat spre Dubai, cu o întârziere de două ore.

Pasagerii scandalagii au fost debarcați și au rămas în capitala

Continuă să citești

Actualitate

Certificatele de vaccinare mai vechi de 9 luni nu mai sunt bune, de la 1 februarie, fără doza booster

Publicat

în

De către

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că de la 1 februarie se va aplica și în România directiva UE care prevede o valabilitate a certificatelor digitale de numai 9 luni de la încheierea vaccinării, care poate fi prelungită cu administrarea dozei booster.

„S-ar putea să avem o oarecare revitalizare a campaniei de vaccinare, dacă după data de 1 februarie va intra în funcțiune și în România mecanismul european, pe care trebuie sa-l respectăm, o directivă a UE, în care valabilitatea acelui celebru certificat (de vaccinare – n.red.) este prelungită dacă persoanele se vaccinează cu doza booster într-un interval care să nu depășească 9 luni de la încheierea vaccinării”, a declarat Alexandrul Rafila, joi, într-un dialog cu Ioana Ene Dogioiu, în direct la Europa FM.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și