stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Focuri de armă la un priveghi, în Lugoj

Publicat

în

La un priveghi, în orașul Lugoj s-au tras focuri de armă. Poliția a fost sesizată.

La data de 05.02.2022, în jurul orei 01:55 polițiștii lugojeni au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112, cu privire la faptul că, în fața unui imobilul de pe strada Rosada din Lugoj(unde avea loc un priveghi) s-a tras un foc de armă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, un bărbat în vărstă de 47 de ani ar fi executat un foc de armă în plan vertical cu o armă neletală,supusă autorizarii, confectionată pentru a produce zgomot sau a pentru a impraștia gaze.

Bărbatul nu figura ca deținător de armă, iar arma folosită nu se afla în evidențele Poliției Romane.

În acest caz, polițiștii au îmtocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

De asemenea au fost luate măsuri pentru monitorizarea zonei.

Totodată, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și