stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

O întreagă familie s-a aruncat în gol de la etajul 7

Publicat

în

Patru membri ai unei familii franceze au murit în orașul elvețian Montreux, după ce au sărit în gol de la etajul șapte al unui apartament,in Elvetia, informează The Guardian.

În apartament locuiau un bărbat în vârstă de 40 de ani, soția lui de 41 de ani, sora geamănă a acesteia, fiica de opt ani a cuplului și fiul lor de 15 ani. Cel din urmă a supravieţuit tragediei, dar se află în comă, în stare stabilă, la spital.

În concluziile preliminare ale anchetei făcute publice Poliția regională din Vaud a declarat că nu există semne de luptă, iar aceste constatări ”fac posibilă excluderea intervenției unei terțe părți”.

Procurorii iau în calcul teoria unei ”sinuciderii colective”. Potrivit anchetatorilor, familia trăia ”izolată de societate”.

Poliția a declarat că din dateleadunate reiese că ”de la începutul pandemiei, familia era foarte interesată de teoriile conspirației și de supraviețuire”. Aveau un stoc de alimente, care ocupa o mare parte din spațiul de locuit și care le-ar fi permis să depășească o criză majoră.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

25 mai inclusiv e ultima zi pentru Declaraţia unică 2022

Publicat

în

De către

25 mai inclusiv e ultima zi pentru plata dărilor aferente veniturilor extrasalariale mai mari sau egale cu plafonul de 27.600 de lei, obţinute de persoanele fizice în anul 2021, pentru declararea veniturilor extrasalariale, cel puţin egale cu plafonul de 30.600 de lei, estimate că vor fi încasate de persoanele fizice în anul 2022 şi stabilirea dărilor aferente acestor venituri.

Dacă depăşesc acest termen, persoanele fizice riscă amendă cuprinsă între 50 de lei şi 500 de lei, potrivit Legii 295/2020, consultate de Economica.net.

Continuă să citești

Actualitate

Autorul apelului fals de ameninţare cu bombă, de ieri de la Timisoara a fost identificat

Publicat

în

De către

Poliţiştii timişeni au anunţat, luni seara, că autorul apelului fals de amplasare a unei bombe într-un mare complex comercial din centrul municipiului Timişoara este un minor de 15 ani, care şi în luna ianuarie a alertat fals poliţia că într-un liceu este o bombă.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani care a sesizat în luna ianuarie existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform legislaţiei în vigoare”, a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Continuă să citești

Actualitate

Incendiu la Timișoara. Focul a cuprins un depozit

Publicat

în

De către

Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 400 de metri pătrați, în care funcționa un depozit de închiriere scule.

 

La fața locului au fost trimiși pompierii de la ambele detașamente din Timișoara. Aproximativ 20 de salvatori intervin pentru a lichida focul.

 

 

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și