stiriacum.ro

Suntem sociabili

Actualitate

Rusia nu mai furnizează gaze naturale către Germania

Publicat

în

Rusia nu mai furnizează gaze naturale către Germania după ce Moscova a cerut plata livrărilor în ruble. Țările europene au refuzat cerințele Federației Ruse, iar acest lucru ar putea duce la o criză enormă.

Germania este una dintre cele mai dependente țări din UE de gazele naturale importate din Rusia. Asta în condiţiile în care Joe Biden a anunțat că va livra gaze naturale din SUA.

Rusia a întrerupt livrarea de gaze naturale către Germania

Germania nu mai are, momentan, acces la gazele naturale din Rusia după ce Moscova a luat o decizie extrem de sensibilă. Potrivit Reuters, prin conductă Yamal-Europe nu mai există niciun flux de gaze naturale. În acest fel, Rusia duce războiul economic la un nou nivel, iar acest lucru ar putea duce la un colaps a industriei din Germania, puternic dependentă de fluxul de gaze naturale. Conducta menţionată mai sus aprovizionează Germania dar şi Polonia.

Continuă să citești
Scrie o opinie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League

Publicat

în

De către

Eintracht Frankfurt a câștigat Europa League, după o finală „pe muchie de cuțit” cu Rangers, echipă unde Ianis Hagi nu a jucat, din cauza unei accidentări.

Nemții au avut nevoie de penalty-uri, unde s-au impus cu 5-4 și au obținut primul lor trofeu european după 42 de ani.

Continuă să citești

Actualitate

Breaking. Atenție pericol de îngheț! Grijă la pomii fructiferi!

Publicat

în

De către

 

INFO // Vreme deosebit de rece, minime în jurul a 0°C, local îngheț la sol, brumă (19 mai, orele 02 – 06) ⚠️❄️
🟨 COD GALBEN
📍 jumătatea estică a Transilvaniei, izolat Subcarpații Getici
❄️ În județele Harghita, Covasna, Brașov, local în Mureș, Sibiu, Bistrița-Năsăud și izolat în zona subcarpatică a județului Argeș, cu precădere pe văi și în depresiuni, temperaturile minime se vor situa în jurul pragului de îngheț (-1…0°C) și se va produce brumă.

Continuă să citești

Actualitate

Putin foloseşte intenţionat foamea ca armă

Publicat

în

De către

Ministrul german al dezvoltării, Svenja Schulze, l-a acuzat miercuri pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, că „foloseşte intenţionat foamea ca armă”, reprezentanta Berlinului anunţând intenţia de a lansa o alianţă pentru securitate alimentară globală.

 

În cadrul unei reuniuni a miniştrilor dezvoltării din G7, organizată la Berlin, Schulze a spus că în prezent există un risc mai mare de foamete din cauza războiului din Ucraina.

Continuă să citești

Te-ar putea interesa și